- 19 Ocak 2021
- 320
- 386
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.461
11+5 te kesin kız dedi 15 tede erkek dedi sen öğrensende yinede 16 yı bkle alışveriş felan içinKızlar selam bebişlerin cinsiyetlerini kaç haftalık iken öğrendiniz :) bende merak içerisindeyim ama erken diye bişey söylemiyorlar benim şuan 11+4 gündeyiz
Ayy evet o da değişik olur bir kız bir erkek demeleri11+5 te kesin kız dedi 15 tede erkek dedi sen öğrensende yinede 16 yı bkle alışveriş felan için
Sağlıkla gelsinler inşallahEvet canım belli oldu kız dedi doktorum ama çok net konuşmadı bacakları kapalıydı ama %80 kız dedi
İyiyiz canım çok şükür, 16 haftayı bugün bitiriyoruz. Salı günü kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum.Arkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
İyiyim ben de, atamam var heyecanlı ve stresliyim birazİyiyiz canım çok şükür, 16 haftayı bugün bitiriyoruz. Salı günü kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum.
Sen nasılsın ?
Yaa ne güzelİyiyim ben de, atamam var heyecanlı ve stresliyim biraz
Normal hayatıma dönebilirim miyim bu kadar hızlı, onu düşünüyorum
Sağ ol, inşallah hepimizin olsun. ÖğretmenimYaa ne güzelbebeğinin şansına gönlünden geçen olsun insallah.
Mesleğin ne?
❤Sağ
Sağ ol, inşallah hepimizin olsun. Öğretmenim
Arkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Sağ
Sağ ol, inşallah hepimizin olsun. Öğretmenim
Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsınız. İlk atama. Branşım İngilizce. Ben de kara kara düşünüyorum, ev nasıl taşınacak nasıl ayakta duracağım saatlerce diye. 10 dk dursam yarım sa dinleniyorum evde belimin ağrısı geçsin diyeAğir grip geçiriyorum, ustune bulanti eklenince kabus gibi geçiyorneyse ki covid degil, gecer bi sekilde. Sizin nasil geciyor?
Hayirli uğurlu olsun, ilk atama mi yoksa tayin mi? Branşiniz nedir?
Ben de öğretmenim. Okula nasil adapte olcam diye kara kara düşünüyorum. Müdürümden çarsamba günü ders vermemesini rica ettim. İki gun calisir sonra dinlenirsem daha kolay olur sanirim benim için.
24 haftada idari iznimiz var az dişini sıkarsın kuzum, ve inşallah o izin kalkmazÇok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsınız. İlk atama. Branşım İngilizce. Ben de kara kara düşünüyorum, ev nasıl taşınacak nasıl ayakta duracağım saatlerce diye. 10 dk dursam yarım sa dinleniyorum evde belimin ağrısı geçsin diye
İnşallah ben de ona umut bağladım24 haftada idari iznimiz var az dişini sıkarsın kuzum, ve inşallah o izin kalkmaz
Çok şükür iyiyiz haftaya kontrol var dört gözle onu bekliyorumArkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce grip oldum öksürük hala geçmedi sesim tam düzelmedi. Bu seneki gripler bi tuhafAğir grip geçiriyorum, ustune bulanti eklenince kabus gibi geçiyorneyse ki covid degil, gecer bi sekilde. Sizin nasil geciyor?
Hayirli uğurlu olsun, ilk atama mi yoksa tayin mi? Branşiniz nedir?
Ben de öğretmenim. Okula nasil adapte olcam diye kara kara düşünüyorum. Müdürümden çarsamba günü ders vermemesini rica ettim. İki gun calisir sonra dinlenirsem daha kolay olur sanirim benim için.
Bitti şükür. Şimdilik her şey yolundaÇok şükür iyiyiz haftaya kontrol var dört gözle onu bekliyorumsizlerde ne var ne yok lekelenmeler bitti mi herşey yolundadır umarım
Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsınız. İlk atama. Branşım İngilizce. Ben de kara kara düşünüyorum, ev nasıl taşınacak nasıl ayakta duracağım saatlerce diye. 10 dk dursam yarım sa dinleniyorum evde belimin ağrısı geçsin diye
Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce grip oldum öksürük hala geçmedi sesim tam düzelmedi. Bu seneki gripler bi tuhafherkesten aynı şikayeti duyuyorum
12 haftalıkken dr %80 kız demişti hatta kendimi tutamayıp bişeylerde aldım şimdide emin olmak için gidiyorum aslında yoksa yurt dışındayım ve sadece 20. Haftada ultrason yapacaklar başka yok ben özel bi yerden randevu aldımBitti şükür. Şimdilik her şey yolunda
Cinsiyet mi öğreneceksiniz+
Ben de heyet aldım o bittiğinde 24 oluyorum inşallah kalkmaz, aşı vs de yok bu halle de pcr veremem dogururum verirsemİnşallah ben de ona umut bağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?