- 29 Ocak 2020
- 374
- 457
- 33
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.441
Çok şükür iyiyiz herşey yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor? 12 haftalıkken %80 kız dedi doktorum
hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallahArkadaşlar, cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak
14+2'de,dün öğrendik. Ölçümlerde 15 hafta gözüküyor YalnızKızlar selam bebişlerin cinsiyetlerini kaç haftalık iken öğrendiniz :) bende merak içerisindeyim ama erken diye bişey söylemiyorlar benim şuan 11+4 gündeyiz
Ben de simdi muayeneye geldim belki diğerini de öğreniriz14+2'de,dün öğrendik. Ölçümlerde 15 hafta gözüküyor Yalnız
12. Hafta buyuk ihtimal olarak perinatolog kiz dedi, 14. Hafta doktor kiz dediKızlar selam bebişlerin cinsiyetlerini kaç haftalık iken öğrendiniz :) bende merak içerisindeyim ama erken diye bişey söylemiyorlar benim şuan 11+4 gündeyiz
Merhaba arkadaşlar bugün cinsiyeti öğrendik, oğlumuz oluyormuş
Arkadaşlar, cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak
Hayırlı uğurlu olsun bu yıl erkek yılı galıba benım doktorumda erkek dedi
hayırlı olsun sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallahbizimde oğlumuz geliyor
Ben 14+6fayım 3 kilo vermişim.. benimde midem bulandığı için yiyemiyorum çok öğürme geliyor ama karnım hep aç eskisi kadar da iştahlı da değilim artık bundan sonra geçer diye düşünüyorum ama nasipKızlar merhaba bugün itibariyle 13 haftalık oldum 2 gündür kusmalarım bitti bugün tartıya çıktım ve resmen 1 kilo vermişim 48 kiloyla hamileliğime başladım şimdi 47 kiloyum ... kusmalarım bittiğine göre acaba artık kilo almaya başlar mıyım? Öyle çok iştahım da yok yani böyle acıkmıyorum kendi kendimi zorluyorum yemek yemeyebenim gibi olan var mı merak ettim
Arkadaşlar ben 4 kilo aldım. İştahım çok açık ve bir buçuk haftada bir kg alıyorum. İnşallah yuvarlanmam
Kabızlık sorunum olmadı ki ben kendimi bildim bileli kabızım. Sabah kalkar kalkmaz iki incir ve üzerine iki bardak su içiyorum ve hep aynı saatte çıkmaya çalışıyorum. Her tartıya çıktığımda ben de şok oluyorumAyniyiz, doktor kiloyu olcerken en son artik yok canim o kadar olamaz, gazdandir diye kendimi kandirmaya calistim ama... Benim de 4 kilo oldu. Bunda tatlinim payi buyuk bence, hep tatli cekti canim, erkek olacak diye kesin gozuyle bakiyodum ama kiz cikti yuruyus, yoga yapiyorum ama ben kabizligimi gideremiyorum bi turlu... Senin kabizlik sorunun var mi? Duphalac ictigim gun cok kotu oldugum icin icmeye cekiniyorum da
Bana care olmuyor malesef incir, kayisi, kefir, zeytinyagi, lifli beslenmek vs. hic ise yaramiyor. Hemoroid olmaktansa arada duphalac iciyorum isteKabızlık sorunum olmadı ki ben kendimi bildim bileli kabızım. Sabah kalkar kalkmaz iki incir ve üzerine iki bardak su içiyorum ve hep aynı saatte çıkmaya çalışıyorum. Her tartıya çıktığımda ben de şok oluyorum
Ben de sürekli tatlı yiyorum. Yoga nasıl yapıyorsun, doktor onayladı mı?
Yanlis emoji kullandim, aglamiyorumBana care olmuyor malesef incir, kayisi, kefir, zeytinyagi, lifli beslenmek vs. hic ise yaramiyor. Hemoroid olmaktansa arada duphalac iciyorum iste
Yogayi online yapiyorum, hamile yogasi tabii. Doktorum basindan beri izin vermisti ama ben mide bulantilari dolayisiyla baslayamamistim. Bikac haftadir o bakimdan iyi hissediyorum, basladim iste. Dr. Neslihan İskit'in youtubeda kayitli dersleri de var, oradan bir baslangic yapabilirsin istiyorsan
Tamamdır çok teşekkür ederim, doktoruma sorup yapayım. Ben birçok kez düşük riski atlattığım için birçok şey yasaktı. Daha dün biraz esnetti yasakları. İnşallah yogaya da onay verir.Bana care olmuyor malesef incir, kayisi, kefir, zeytinyagi, lifli beslenmek vs. hic ise yaramiyor. Hemoroid olmaktansa arada duphalac iciyorum iste
Yogayi online yapiyorum, hamile yogasi tabii. Doktorum basindan beri izin vermisti ama ben mide bulantilari dolayisiyla baslayamamistim. Bikac haftadir o bakimdan iyi hissediyorum, basladim iste. Dr. Neslihan İskit'in youtubeda kayitli dersleri de var, oradan bir baslangic yapabilirsin istiyorsan
İnsallah izin verir, hem fiziksel hem de ruhsal olarak cok sifali bizim icinTamamdır çok teşekkür ederim, doktoruma sorup yapayım. Ben birçok kez düşük riski atlattığım için birçok şey yasaktı. Daha dün biraz esnetti yasakları. İnşallah yogaya da onay verir.
Kabızlık geçmiyorsa ilaç tedavisi en mantıklısı. Bir de doktorum bir kez magnezyum içerikli bir toz verdi, bir kez kullandım çok iyi geldi. Sorun isterseniz
Kızlar merhaba bugün itibariyle 13 haftalık oldum 2 gündür kusmalarım bitti bugün tartıya çıktım ve resmen 1 kilo vermişim 48 kiloyla hamileliğime başladım şimdi 47 kiloyum ... kusmalarım bittiğine göre acaba artık kilo almaya başlar mıyım? Öyle çok iştahım da yok yani böyle acıkmıyorum kendi kendimi zorluyorum yemek yemeyebenim gibi olan var mı merak ettim
Sağol canım valla 2 gündür iyiyim yani bulantım kusmam yok bakalım şimdi her şeyi yiyorum :)Geçmiş olsun. 5 kilo verdim ben, bir buçuk ay yiyecek bir şey bulamadan, içtiğim suyu bile kusarak geçti. Şimdi yine bulantım kusmam var, yine yediklerim sınırlı ama en azından iştahım da var, yemeye başladım çok şükür.
Gebeliği boyunca karnına rağmen kilosu hep düşen kadınlar bile olduğunu duydum etrafımdan, bebekleri çok sağlıklı doğmuş. Bebeğin için hiç endişelenme o besinini alıyordur senden. Kendin için vitamin, magnezyum tipi besin takviyeleri alabilirsin. Hiç yiyemiyorsan ilaç icebilirsin. Ben halen zofer 8mg kullanıyorum mesela.
Evet canım belli oldu kız dedi doktorum ama çok net konuşmadı bacakları kapalıydı ama %80 kız dediÇok şükür iyiyiz herşey yolunda sen nasılsın nasıl gidiyor? 12 haftalıkken %80 kız dedi doktorumseninki belli oldu mu en son okuduğumda belli olacak diye yazmıştın sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?