Kızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var
Merhabalar canim, ben de eşyalar hakkinda fikir taramasi yapiyorum, forumlari okuyorum bol bol
Anne yani park beşik düşünüyorum, ahsaplar çok şık ama nedense bebek ilerde kenarlarindaki minderleri ceker, kafasini carpar, kolunu sıkıştirir gibi durumlar hayal ediyorum istemsizce
Hafif olmasi da cezbediyor. Şu an agirlikli tercihim park besik.
Bir dolap ve şifonyer planliyorum ama sadece şifonyer alip dolabi biraz büyüdüğünde de alabilirim ona net karar veremedim.
Ekstradan, reflü yatagi alabilirim, nedense lazim olcakmis gibi hissediyorum.
İki yönlü olabilen, travel sistem olmayan, bebegi büyüyene kadar idare edebilecek saglam bi boston tipi de bebek arabasi mantikli geliyor canim.
Sen ne düşünüyorsun?
Bebişimi de cok oldu görmeyeli, cinsiyeti de bilmiyorum. İnsallah iyidir yavrum
Hanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorum
sizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da
bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.
Canim ben çok kisitli besleniyorum, tavuk yok, balik yok. Yagli salcali soğanli yemekler yok kahvaltilik hiç yok. Varsa yoksa bulgur, yogurt ve bir kac ceşit meyve. Gecen gün canim pizza istedi, yiyebildim de çok sükür, gece öğürmekten uyuyamadim
Hani yiyebilsem de kisitlamam gerekse göbek atarim o derece
youtubeda dr kagan kocatepe var. Videolarini izlemediysen tavsiye ederim. Önemlo olan annenin rahatligi, huzuru, iyi olmasi diyor. Yoksa bir fincan kahveden, bir bardak koladan, abartmadikca kimseye zarar gelmez diyor. İşin özü bu galiba. Abartmadikca canimizin istediklerini yiyebiliriz