• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hadi bakalım hayırlı haberleriniz olsun inşallah 🤲🧿 ben ilk öğrendiğimden beri 3 haftada 1 gittim dayanamadım 1ay işte korktum hep maalesef bişi olursa diye tüp bebek psikolojisi işte sizde biliosunuz ☺️ Doktor çağırdığına göre bir zararı yoktur diye düşünüyorum canımcım bilgim yok hiç 🤷🏻‍♀️😘
Evet bende ilk kez ayda bir gitcem bana da çok uzun geldi keşke geçen hafta gitseydim diyorum ama napayım artık 😂 hepimiz hayırlı haberlerle inşallah 🤲🏻

Ooo çok erken bence bi sorun yoksa o kadar gitmeyin ilk aylarda ne biliyim 🥴

11+4 de yaptı ölçümleri benim işte bidaha 1 ay sonra gel dedi salıyo sabırsızlıkla bekliyorum hergün gün gel dese hergün giderim bende 😂 normalde ayda 1 bakılıyor ilk aylarda sonlara doğru azalıyor ulturason ilk aylar çok gitmek zararlı diye biliyorum 🤔
Ultrason ses dalgalarıyla çalışıyor ve bilimsel olarak hiçbir sakıncası yok ☺️

Kızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var 🙈

Kızlar saha erken biliyorum ama eşya bakamya başladınız mı ? Ya da aklınızda belli bir beşik dolap brbek arabası modeli var mı ? Odayı yapmayı düşünmüyorum ayrı alıcam beşik yatak odasında durcak ama karar veremiyorum tahta mı alsam yoksa park beşik mi diye ? Konuyla alakalı değil ama merak ediyorum fikirlerinize ihtiyacım var 🙈
İlk çocuğumda büyüyebilentahsap beşik almıştım . 6 yaşına kadar tepe tepe kullandı. Nazara çevirdik 3 yaşından sonra. Gayet memnunum,şimdide park beşik alacağım odalarınin alanı daralmasin diye. Sonrada ranza alırım iki kardeşe diyorum nasipse.
Kısacası ev müsaitse ahşap büyüyen besik bana göre çok şık ve konforlu.

İlk çocuğumda büyüyebilentahsap beşik almıştım . 6 yaşına kadar tepe tepe kullandı. Nazara çevirdik 3 yaşından sonra. Gayet memnunum,şimdide park beşik alacağım odalarınin alanı daralmasin diye. Sonrada ranza alırım iki kardeşe diyorum nasipse.
Nazara çevirdim yazmışım bazaya çevirdim olacaktı 🙈

Maalesef yerim yok yatak odamda anca beşik koyacak kadar yer var bende düşünmüştüm ama maalesef 🥴 park beşik ya da tahta beşik arasında kararsızım onları da 3 4 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum

Bende chicconun anne yanı beşiğinden almayı düşünüyorum sallananlarda varmış araştırdım. Şimdilik oda yapmayı bende düşünmüyorum taşınma durumumuz var zaten bi sürede yanımızda yatacaklar 😍

Bende chicconun anne yanı beşiğinden almayı düşünüyorum sallananlarda varmış araştırdım. Şimdilik oda yapmayı bende düşünmüyorum taşınma durumumuz var zaten bi sürede yanımızda yatacaklar 😍
Bende e bebekte baby plus park beşik var onu mu alsam diye düşünüyorum ama hangisi kullanışlı bilemiyorum 🥴😂

Hanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorum 🥺 sizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da 🙈 bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.

Valla çoğumuz acemiyiz ilk bebeklerimiz olduğu için insan herşeyde ikilem de kalıyor 🙈
Çok doğru bugünlerimize şükür 🤲🏻
Hanımlar bende bişey sormak istiyorum. Beslenmenize dikkat edebiliyor musunuz? Ben eskiden sebze yemeklerini falan çok severdim şimdi yiyemiyorum et tavukta fazla yiyemiyorum tiksinti gibi oldu. Canım bazen çikolata cips istiyo tabiki kendimi durduruyorum ama çok canım isteyince de yiyorum sonra da vicdan yapıyorum 🥺 sizde durumlar nasıl? Bu arada bi arkadaşım 2. Bebeğine hamile sürekli dışardan yiyo ve abur cuburlardan da hiç kısmıyo sen çok kasıyorsun diyo bana da 🙈 bebeğim güzelce beslenemiyor diye vicdan yapıyorum açıkçası.
Dozunda olduğu sürece bence bi sakıncası yok ben canım istediğinde ya da canım sıkıldığında yiyorum yemekten daha cazip geliyor şuan yemek yerken öğürüyorum ama abur cubur yerken tık yok 😂😂

Vallahi ben yeni cola bile ictim bir kac yudum oyle soyliyim aylardan beridir icmiyodum o kadar iyi geldi ki anlatamam 😅 bence dozunda olcak sekilde herseyden yenilebilir hamburger de soyluyorum pizza da yiyorum jelibonda cipste yani canim ne isterse sonucta kalkip sigara alkol kullanmak istemiyoruz digerleri hosgorulebilir masum seyler gibi gelio strese girmektense ye gitsin diyorum ki benim doktor rahat bu konularda karismiyor henuz ☺️

Çok doğru bugünlerimize şükür 🤲🏻

Dozunda olduğu sürece bence bi sakıncası yok ben canım istediğinde ya da canım sıkıldığında yiyorum yemekten daha cazip geliyor şuan yemek yerken öğürüyorum ama abur cubur yerken tık yok 😂😂
Mide bulantısı pek yaşamadım ama yemeklerden tiksinti oluyor haklısınız aslında abartmadıktan sonra bişey olmaz sanırım 😍

Vallahi ben yeni cola bile ictim bir kac yudum oyle soyliyim aylardan beridir icmiyodum o kadar iyi geldi ki anlatamam 😅 bence dozunda olcak sekilde herseyden yenilebilir hamburger de soyluyorum pizza da yiyorum jelibonda cipste yani canim ne isterse sonucta kalkip sigara alkol kullanmak istemiyoruz digerleri hosgorulebilir masum seyler gibi gelio strese girmektense ye gitsin diyorum ki benim doktor rahat bu konularda karismiyor henuz ☺️
Ah içimi rahatlattınız dünde hamburger yedim zaten 🙈 hayırlısıyla gelseydi bebişler rahat bi nefes alcaz herşeyi takar oldum ben 🙈😁

Merhabalar canim, ben de eşyalar hakkinda fikir taramasi yapiyorum, forumlari okuyorum bol bol 😅
Anne yani park beşik düşünüyorum, ahsaplar çok şık ama nedense bebek ilerde kenarlarindaki minderleri ceker, kafasini carpar, kolunu sıkıştirir gibi durumlar hayal ediyorum istemsizce 🤣
Hafif olmasi da cezbediyor. Şu an agirlikli tercihim park besik.
Bir dolap ve şifonyer planliyorum ama sadece şifonyer alip dolabi biraz büyüdüğünde de alabilirim ona net karar veremedim.
Ekstradan, reflü yatagi alabilirim, nedense lazim olcakmis gibi hissediyorum.
İki yönlü olabilen, travel sistem olmayan, bebegi büyüyene kadar idare edebilecek saglam bi boston tipi de bebek arabasi mantikli geliyor canim.

Sen ne düşünüyorsun? 😊
Bebişimi de cok oldu görmeyeli, cinsiyeti de bilmiyorum. İnsallah iyidir yavrum🤗

Canim ben çok kisitli besleniyorum, tavuk yok, balik yok. Yagli salcali soğanli yemekler yok kahvaltilik hiç yok. Varsa yoksa bulgur, yogurt ve bir kac ceşit meyve. Gecen gün canim pizza istedi, yiyebildim de çok sükür, gece öğürmekten uyuyamadim 😅

Hani yiyebilsem de kisitlamam gerekse göbek atarim o derece 😅 youtubeda dr kagan kocatepe var. Videolarini izlemediysen tavsiye ederim. Önemlo olan annenin rahatligi, huzuru, iyi olmasi diyor. Yoksa bir fincan kahveden, bir bardak koladan, abartmadikca kimseye zarar gelmez diyor. İşin özü bu galiba. Abartmadikca canimizin istediklerini yiyebiliriz😋

Maalesef yerim yok yatak odamda anca beşik koyacak kadar yer var bende düşünmüştüm ama maalesef 🥴 park beşik ya da tahta beşik arasında kararsızım onları da 3 4 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyorum
O zman en iyisi park beşik onlarda çok kullanışlı oluyor. İşin bitince katla kaldır. Anne yani besinleri max 9 ay kullanılır ve bana çok gereksiz geliyor. En güzelı park beşik, uzun ömürlü .

Back