• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaşlar günaydın dün akşam çok kötü bir şey yaptım, buzlugun cekmecesini iterken bir anda zorlandım ve karnıma ağrı girdi resmen karnımın üstü ağrıyordu. Doktoruma sordum takip et ağrıların sıklaşıp agğırlaşırsa hastaneye git bir baksınlar dedi çok şükür o duruma gelmedim ama hafif hafif ağrım oluyor. Sanırım kasları zorladım. Çok dikkat edin gerçekten

Arkadaşlar nasılsınız, nasıl gidiyor?

Ağir grip geçiriyorum, ustune bulanti eklenince kabus gibi geçiyor 😅 neyse ki covid degil, gecer bi sekilde. Sizin nasil geciyor?

Sağ

Sağ ol, inşallah hepimizin olsun. Öğretmenim😻

Hayirli uğurlu olsun, ilk atama mi yoksa tayin mi? Branşiniz nedir?
Ben de öğretmenim. Okula nasil adapte olcam diye kara kara düşünüyorum. Müdürümden çarsamba günü ders vermemesini rica ettim. İki gun calisir sonra dinlenirsem daha kolay olur sanirim benim için.

Ağir grip geçiriyorum, ustune bulanti eklenince kabus gibi geçiyor 😅 neyse ki covid degil, gecer bi sekilde. Sizin nasil geciyor?

Ben de öğretmenim. Okula nasil adapte olcam diye kara kara düşünüyorum. Müdürümden çarsamba günü ders vermemesini rica ettim. İki gun calisir sonra dinlenirsem daha kolay olur sanirim benim için.
Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsınız. İlk atama. Branşım İngilizce. Ben de kara kara düşünüyorum, ev nasıl taşınacak nasıl ayakta duracağım saatlerce diye. 10 dk dursam yarım sa dinleniyorum evde belimin ağrısı geçsin diye 😔

Çok geçmiş olsun, umarım hemen atlatırsınız. İlk atama. Branşım İngilizce. Ben de kara kara düşünüyorum, ev nasıl taşınacak nasıl ayakta duracağım saatlerce diye. 10 dk dursam yarım sa dinleniyorum evde belimin ağrısı geçsin diye 😔
24 haftada idari iznimiz var az dişini sıkarsın kuzum, ve inşallah o izin kalkmaz

Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce grip oldum öksürük hala geçmedi sesim tam düzelmedi. Bu seneki gripler bi tuhaf 😂 herkesten aynı şikayeti duyuyorum

Evet düşününce zor gerçekten. Yardimci olabilecek kimseler varsa çekinmeyin yardim isteyin ya da yardimci alin belirli bi para karsiligi toplasin sizinle. Kutuladiniz mi gerisi tasiyan kisilere kaliyor. Gittiginiz yerde de azar azar açarsiniz. Bel agrisi çoğumuzda ayni maalesef.

Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce grip oldum öksürük hala geçmedi sesim tam düzelmedi. Bu seneki gripler bi tuhaf 😂 herkesten aynı şikayeti duyuyorum

Teşekkur ederim🤗
Bünyemiz de normalden daha zayif. O yüzden belki de. Şahsen bütün yaz dogru düzgün beslenemedim, vitaminlerimi bile içemedim, kilo verdim. Ki normalde de gebelerin bagişikligi daha zayif oluyor diye duymuştum. Bilmiyorum bundandir belki de.

Bitti şükür. Şimdilik her şey yolunda 🙏
Cinsiyet mi öğreneceksiniz+😻
12 haftalıkken dr %80 kız demişti hatta kendimi tutamayıp bişeylerde aldım şimdide emin olmak için gidiyorum aslında yoksa yurt dışındayım ve sadece 20. Haftada ultrason yapacaklar başka yok ben özel bi yerden randevu aldım 🙈

Back