• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

T Tsk06 kuzum merhabaa, ben pazartesi genetik test vercem ama cinsiyet söylemiyoruz dedii acıbadem de 😓 ama amaa doktorum bugünn kız gördü daha çok küçük ama değişebilir dediii çok heyecanlı bi duyguymuş yaaa ❤️❤️🌸

Merhaba herkese cok siddetli bas agrim var gecmeyen. Ne yediysem cikariyorum ve kusmaktan bogazim tahriş oldu. Hiç gecmeyen surekli bulanti ve bas agrisi normalmi 13.haftadayim azalmasi gerekmiyor muydu mahfoldum ya. Covid mi oldum diye korkuyorm :KK43:((
Canm bi çözüm bulabildin mi aynı durumdayım 7.haftadayim bnde

T Tsk06 kuzum merhabaa, ben pazartesi genetik test vercem ama cinsiyet söylemiyoruz dedii acıbadem de 😓 ama amaa doktorum bugünn kız gördü daha çok küçük ama değişebilir dediii çok heyecanlı bi duyguymuş yaaa ❤️❤️🌸
Söylemeleri yasak normalde canım ama bazıları ima ediyor konuşurken. Bi de sanırım doktora giden test sonucu bize gelenden farklı, o sonuçta görünüyor cinsiyet de. Sen yine sonucu söylemek için aradıklarında bastır, en azındna renk söylesinler 😀 erken haftada kız tahmini ultrasonda çok değişebiliyormuş, arkadaşlarıma da kız demişlerdi gen’de erkek çıktı..Gönlünüzden geçen olur inşallah 🙏🏻🌸

Söylemeleri yasak normalde canım ama bazıları ima ediyor konuşurken. Bi de sanırım doktora giden test sonucu bize gelenden farklı, o sonuçta görünüyor cinsiyet de. Sen yine sonucu söylemek için aradıklarında bastır, en azındna renk söylesinler 😀 erken haftada kız tahmini ultrasonda çok değişebiliyormuş, arkadaşlarıma da kız demişlerdi gen’de erkek çıktı..Gönlünüzden geçen olur inşallah 🙏🏻🌸
Kuzum saglikli olsunda hayirlisiyla iki secenekte gozumun nuru olurrr 🥰 iki hafta sonra gene gitcem zaten net o zamanda ogrenirin illa ki 😂

maşallahh ,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda göstersin ..zaman su misali ..daha dün belirti konuşurken bugün cinsiyet konuşuyoruz Elhamdülillah ..
Evet belki bazılarımız ilk seferde mucizelerini yasadilar bazıları ise bu yolda daha fazla engelleri geçti. Ama çok şükür ki hepimiz çok yakında kavuşacağız. Cinsiyetleri onemli değil. Bu dönemde erkek yetiştirmek de kız yetiştirmek de zor. Tek duam sağlıklı olsunlar ve vatanlarına, milletlerine hayırlı bir evlat olsunlar. Hepsi geleceğin doktorları, mühendisleri, askerleri, öğretmenleri, avukatları. Biz ise onları yetiştirecek olan, onlara bu yolda eşlik edecek olan kişileriz. Onlar bizi seçti inşallah da biz de onlara bu yolda uzun yıllar eşlik edebiliriz.

Back