- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.421
Başka doktorlardan da fikir aldınız mı?Uf hamileyken daha da korkuyor insan bebekleri için, aşı olma dedi diye Dr olmadım da ama şu an memleketteyim ister istemez eve birileri geliyor ben annemlere gidiyorum antepe dönünce eve kapanicam ama eşim çalışacak okula gidecek..
Tup bebek doktorum olacaksan sadece sinovac ol dedi mersindeki doktoruma sorucam muayeneye gidinceBaşka doktorlardan da fikir aldınız mı?
Bakalım o ne diyecek. Doktorlar arasındaki bu denli fikir ayrılığı da çok ilginç geliyor banaTup bebek doktorum olacaksan sadece sinovac ol dedi mersindeki doktoruma sorucam muayeneye gidince
Canm bi çözüm bulabildin mi aynı durumdayım 7.haftadayim bndeMerhaba herkese cok siddetli bas agrim var gecmeyen. Ne yediysem cikariyorum ve kusmaktan bogazim tahriş oldu. Hiç gecmeyen surekli bulanti ve bas agrisi normalmi 13.haftadayim azalmasi gerekmiyor muydu mahfoldum ya. Covid mi oldum diye korkuyorm((
Söylemeleri yasak normalde canım ama bazıları ima ediyor konuşurken. Bi de sanırım doktora giden test sonucu bize gelenden farklı, o sonuçta görünüyor cinsiyet de. Sen yine sonucu söylemek için aradıklarında bastır, en azındna renk söylesinler
Kuzum saglikli olsunda hayirlisiyla iki secenekte gozumun nuru olurrrSöylemeleri yasak normalde canım ama bazıları ima ediyor konuşurken. Bi de sanırım doktora giden test sonucu bize gelenden farklı, o sonuçta görünüyor cinsiyet de. Sen yine sonucu söylemek için aradıklarında bastır, en azındna renk söylesinlererken haftada kız tahmini ultrasonda çok değişebiliyormuş, arkadaşlarıma da kız demişlerdi gen’de erkek çıktı..Gönlünüzden geçen olur inşallah
Ben yarın 20 hafta olcam hala öğrenemedim ya göstermiyor aslaKuzum saglikli olsunda hayirlisiyla iki secenekte gozumun nuru olurrriki hafta sonra gene gitcem zaten net o zamanda ogrenirin illa ki
Kız senin ikiz değil miydiiBen yarın 20 hafta olcam hala öğrenemedim ya göstermiyor asla
Biri erkek diğeri belirsizKız senin ikiz değil miydiiikisi de mi belli diil ?? Korkutmaaa
Bacım sen ayrıntılıya girince netleşir artıkBiri erkek diğeri belirsiz
Aynen kuzum Allah izin verirse detaylıya bir 10 gün sonra falan girerimBacım sen ayrıntılıya girince netleşir artıkhayırlısı sağlıklı olsunlarda diğeri de kız olur inşallah tadından yenmez
Evet belki bazılarımız ilk seferde mucizelerini yasadilar bazıları ise bu yolda daha fazla engelleri geçti. Ama çok şükür ki hepimiz çok yakında kavuşacağız. Cinsiyetleri onemli değil. Bu dönemde erkek yetiştirmek de kız yetiştirmek de zor. Tek duam sağlıklı olsunlar ve vatanlarına, milletlerine hayırlı bir evlat olsunlar. Hepsi geleceğin doktorları, mühendisleri, askerleri, öğretmenleri, avukatları. Biz ise onları yetiştirecek olan, onlara bu yolda eşlik edecek olan kişileriz. Onlar bizi seçti inşallah da biz de onlara bu yolda uzun yıllar eşlik edebiliriz.maşallahh ,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımızda göstersin ..zaman su misali ..daha dün belirti konuşurken bugün cinsiyet konuşuyoruz Elhamdülillah ..
Arkadaşlar, cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak
Teşekkür ederim, hepimizin çocukları sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahHayırlı uğurlu olsun,sağlıkla gelsin ❤
Maşallah canımArkadaşlar, cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak
Hayırlı uğurlu olsun bu yıl erkek yılı galıba benım doktorumda erkek dediArkadaşlar, cinsiyetini öğrendik. Oğlumuz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?