Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor
Ben de tam tersi vurulmak istiyorum ama doktorum vurulma dedi diye bir tırstım hala beklemedeyim.

P.tesi günü sinovac oldum ben doktorum onu önerdi. Bende biontech istiyodum aslında ama ona onay vermedi.

Kızlar selamm ben de kendim hakkında bilgi vereyim size 11+6 iken doktor kontrolüm vardı bebeği ölçtüğünde 12+3 çıktı.. hemşire de bana dedi ki son adet tarihine göre ay olarak hesaplama yapıcaksın dedi benim son adet tarihim 27 mayıstı yani 27 ağustosta 3 ayı bitirmiş oluyorum onun demesine göre... neye göre hesaplayacağımı şaşırdım valla .. bu arada sol böbreğim 3 haftadır her sabah ağrıyordu ama sadece sabahları uyandığımda dedim bi böbreklerime ultrasonla baksınlar normal değil çünkü bi baktılar taş varmış bol bol su içmekten başka yapabileceğim bişey yok her gün 2.5 litre su içiyorum ama doktorum bana onu 4 litreye çıkarmam gerektiğini söylüyor bu da bana imkansız geliyor çünkü almıyo bünyem bakalım.. he bir de cinsiyet için bi tahminde bulunabilirim dedi erkek dedi bi çıkıntı gördüğü için ama 12. Haftada o çıkıntı kızda da erkekte de varmış 2 hafta sonraya randevu verdi o zaman cinsiyeti daha kesin söyleyecekmiş bakalım

Sinovac içinde delta varyantina karşı etkisiz diyorlar hatta çevremde aşı olup delta varyantından vefat edenler var. Biontechten de korkuyorum. Benimde doktorum biontech ol dedi.
Ay kuzum bilmiyorum ki valla her kafadan başka ses çıkıyor. Bıontech in ileri dönemdeki etkileri bilinmiyor dedi doktorum. Artık Allaha emanet ne diyeyim bilmiyorum

Ay kuzum bilmiyorum ki valla her kafadan başka ses çıkıyor. Bıontech in ileri dönemdeki etkileri bilinmiyor dedi doktorum. Artık Allaha emanet ne diyeyim bilmiyorum
Gerçekten öyle ya bugünde haberlerde bir futbolcunun hamile eşi coronaya yakalanmış ve bebeklerini kaybetmişler onu okudum nasıl üzüldüm. Allah'ım korusun hepimizi

Bizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor
ben bugünde vazgectim esim tanıdık bütün sağlıkçılara sormuş biraz daha bekleyin demiş herkes zaten ben şubat ayında kovid geçirdim hafıf atlattım çok şükür hiç farketmedim hatta onuda duyunca ozmn yaptırmasın demişler doğumdan sonra yaptıracagım artık

Çok yakın arkadaşım, arkadaşını kaybetti bir hafta olmadı. 7 aylık gebeydi. Bebeği almışlar, küvezde. Bazı şeyler uzak geliyor insana ama değil maalesef. Aşı olmayacaksanız da baya dikkat edin lütfen. Mümkün mertebe dışarı çıkmayın ve misafir kabul etmeyin

Ben oldum canim, biontech 12+2 de oldum. Ay sonunda 2.dozu olcam. Doktorum iyi yapmissin dedi. Deltadan cok korkuyorum. Allahim korusun yavrularimizi

Kızlar ya benim arada sağ arada sola böyle iğne batması gibi bi ağrı giriyor ağrı da değil de sızlama böyle bişey yaşayan var mı? Hani hamileliğin başlarında da yaşadım ama sonra uzunca bi süre yaşamayıp şimdi tekrar başladı

Rahim büyüyor, bağlar geriliyor o yüzden bu tip ağrı ve batmalar normal. Hatta şuanda bana da oluyor uzandım şimdi.

Rahim büyüyor, bağlar geriliyor o yüzden bu tip ağrı ve batmalar normal. Hatta şuanda bana da oluyor uzandım şimdi.
Bende de oluyor. Sancı gibi bir şey. Normaldir umarım

Bu dediğin kişi antepte mi? Benim okulun karşısındaki bir ilkokulda da böyle bir vaka olmuş da o yüzden sordum

Bana da oluyor hatta şuanda var, araştırınca normal olduğunu gördüm

Yok Antep'te değil. Umarım sağ salim atlatırız şu dönemi
Uf hamileyken daha da korkuyor insan bebekleri için, aşı olma dedi diye Dr olmadım da ama şu an memleketteyim ister istemez eve birileri geliyor ben annemlere gidiyorum antepe dönünce eve kapanicam ama eşim çalışacak okula gidecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…