- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.401
Karar sizin ama korona aşıdan çok daha tehlikeliBizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor
Ben de tam tersi vurulmak istiyorum ama doktorum vurulma dedi diye bir tırstım hala beklemedeyim.Bizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor
kızlar bizim cinsiyette güncellendidoktor kesin kız diyordu ama erkekmiş meğersem sürpriz yapmış bize ufaklık artık alışverişe baslıycam inşallah iyiki önceden almamışım
Sinovac içinde delta varyantina karşı etkisiz diyorlar hatta çevremde aşı olup delta varyantından vefat edenler var. Biontechten de korkuyorum. Benimde doktorum biontech ol dedi.P.tesi günü sinovac oldum ben doktorum onu önerdi. Bende biontech istiyodum aslında ama ona onay vermedi.
Ay kuzum bilmiyorum ki valla her kafadan başka ses çıkıyor. Bıontech in ileri dönemdeki etkileri bilinmiyor dedi doktorum. Artık Allaha emanet ne diyeyim bilmiyorumSinovac içinde delta varyantina karşı etkisiz diyorlar hatta çevremde aşı olup delta varyantından vefat edenler var. Biontechten de korkuyorum. Benimde doktorum biontech ol dedi.
Gerçekten öyle ya bugünde haberlerde bir futbolcunun hamile eşi coronaya yakalanmış ve bebeklerini kaybetmişler onu okudum nasıl üzüldüm. Allah'ım korusun hepimiziAy kuzum bilmiyorum ki valla her kafadan başka ses çıkıyor. Bıontech in ileri dönemdeki etkileri bilinmiyor dedi doktorum. Artık Allaha emanet ne diyeyim bilmiyorum
tesekkür ederim canımbundan korkuyorum işte bende
Hayırlı uğurlu olsun oğlunuz ❤
ben bugünde vazgectim esim tanıdık bütün sağlıkçılara sormuş biraz daha bekleyin demiş herkes zaten ben şubat ayında kovid geçirdim hafıf atlattım çok şükür hiç farketmedim hatta onuda duyunca ozmn yaptırmasın demişler doğumdan sonra yaptıracagım artıkBizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor
kaç haftalık oldunuz 15 te kesin söyledi bizeÇok heyecanlı ya bende yarın gideceğim inşallah cinsiyetini ögrenebiliriz
Ben oldum canim, biontech 12+2 de oldum. Ay sonunda 2.dozu olcam. Doktorum iyi yapmissin dedi. Deltadan cok korkuyorum. Allahim korusun yavrularimiziArkadaşlar merhaba içinizde biontech aşısı olan veya olmayı düşünen var mı? Sinovac aşısının delta varyantı karşısında etkisiz olduğu söyleniyor benim kendi doktorum da biontech olmamı söyledi ama kafam çok karışık
Rahim büyüyor, bağlar geriliyor o yüzden bu tip ağrı ve batmalar normal. Hatta şuanda bana da oluyor uzandım şimdi.Kızlar ya benim arada sağ arada sola böyle iğne batması gibi bi ağrı giriyor ağrı da değil de sızlama böyle bişey yaşayan var mı? Hani hamileliğin başlarında da yaşadım ama sonra uzunca bi süre yaşamayıp şimdi tekrar başladı
Kızlar ya benim arada sağ arada sola böyle iğne batması gibi bi ağrı giriyor ağrı da değil de sızlama böyle bişey yaşayan var mı? Hani hamileliğin başlarında da yaşadım ama sonra uzunca bi süre yaşamayıp şimdi tekrar başladı
Bende de oluyor. Sancı gibi bir şey. Normaldir umarımRahim büyüyor, bağlar geriliyor o yüzden bu tip ağrı ve batmalar normal. Hatta şuanda bana da oluyor uzandım şimdi.
Bu dediğin kişi antepte mi? Benim okulun karşısındaki bir ilkokulda da böyle bir vaka olmuş da o yüzden sordumÇok yakın arkadaşım, arkadaşını kaybetti bir hafta olmadı. 7 aylık gebeydi. Bebeği almışlar, küvezde. Bazı şeyler uzak geliyor insana ama değil maalesef. Aşı olmayacaksanız da baya dikkat edin lütfen. Mümkün mertebe dışarı çıkmayın ve misafir kabul etmeyin
Yok Antep'te değil. Umarım sağ salim atlatırız şu dönemiBu dediğin kişi antepte mi? Benim okulun karşısındaki bir ilkokulda da böyle bir vaka olmuş da o yüzden sordum
Bana da oluyor hatta şuanda var, araştırınca normal olduğunu gördümKızlar ya benim arada sağ arada sola böyle iğne batması gibi bi ağrı giriyor ağrı da değil de sızlama böyle bişey yaşayan var mı? Hani hamileliğin başlarında da yaşadım ama sonra uzunca bi süre yaşamayıp şimdi tekrar başladı
Uf hamileyken daha da korkuyor insan bebekleri için, aşı olma dedi diye Dr olmadım da ama şu an memleketteyim ister istemez eve birileri geliyor ben annemlere gidiyorum antepe dönünce eve kapanicam ama eşim çalışacak okula gidecek..Yok Antep'te değil. Umarım sağ salim atlatırız şu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?