Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

merhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
Hayırlı olsun
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi,daha geçenlerde 12 gün geçsin diye beklemiyormuyduk
Bize de 12 ve 14. haftalarda kız dedi ama kesin demem için 16 haftayı bekliyorum dedi,bakalım

Hayırlısı arkadaşım inşallah artık işin heyecanlı kısmı o tabi kiii diyorum ya sağlıklı olsun da bekliyorum haberinizi yaz mutlakaa
Bugün akşama doğru aradılar canımm, test sorunsuzmuş çok şükür. Cinsiyeti de kızmış testin temiz çıkmasına çok sevindik tabii ki ama kız olmasına da ayrı sevindik, valla ne yalan söyleyeyim gönlümüzden geçen kızdı. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, darısı senin gönlünden geçene olsun

Canımm canımm gözünüz aydınn sağlıkla kucağınıza alın inşallahh ayyy minnoş hanım geliyorrr çok sevindim sağlıklı olmasına öncelikle tabi ki inşallah bizim de kız geçiyor içimizden hakkımızda hayırlısı bakalım

Nifty yapılcaksa ikili teste, ölçümlere falan gerek yok diye biliyordum. Gerekli miymiş?

Arkadaşlar merhaba içinizde biontech aşısı olan veya olmayı düşünen var mı? Sinovac aşısının delta varyantı karşısında etkisiz olduğu söyleniyor benim kendi doktorum da biontech olmamı söyledi ama kafam çok karışık

ben olacagım yarın inşallah vazgeçmezsem benim doktorum 12 den beri yaptır diyorda ben erteliyordum artık mecbur yaptırıcam bakalım allahtan hayırlısı inşallah bışey olmaz

ben olacagım yarın inşallah vazgeçmezsem benim doktorum 12 den beri yaptır diyorda ben erteliyordum artık mecbur yaptırıcam bakalım allahtan hayırlısı inşallah bışey olmaz
Bizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…