- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 398
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.381
Hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
Bugün akşama doğru aradılar canımm, test sorunsuzmuş çok şükür. Cinsiyeti de kızmışHayırlısı arkadaşım inşallah artık işin heyecanlı kısmı o tabi kiii diyorum ya sağlıklı olsun dabekliyorum haberinizi yaz mutlakaa
Canımm canımm gözünüz aydınn sağlıkla kucağınıza alın inşallahh ayyy minnoş hanım geliyorrr çok sevindim sağlıklı olmasına öncelikle tabi kiBugün akşama doğru aradılar canımm, test sorunsuzmuş çok şükür. Cinsiyeti de kızmıştestin temiz çıkmasına çok sevindik tabii ki ama kız olmasına da ayrı sevindik, valla ne yalan söyleyeyim gönlümüzden geçen kızdı. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah, darısı senin gönlünden geçene olsun
Nifty yapılcaksa ikili teste, ölçümlere falan gerek yok diye biliyordum. Gerekli miymiş?Amiin kuzum hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallahiyi canım ya ben bu cumartesi gitcem ölçümler vs bu hafta anlicağın ben de nifty test vericem bakalım sağlıklıdır inşallah, cinsiyeti de öğrenirsek bonus olur
Ya benim biri erkek ama diğeri göstermiyor hiç daha ogrenemedikHayırlı olsun
Zaman ne çabuk geçiyor değil mi,daha geçenlerde 12 gün geçsin diye beklemiyormuyduk
Bize de 12 ve 14. haftalarda kız dedi ama kesin demem için 16 haftayı bekliyorum dedi,bakalım
Göstermiyorsa kız derler hepYa benim biri erkek ama diğeri göstermiyor hiç daha ogrenemedik
Kuzum inan ben de bilmiyorum gidince öğrencem üç hafta oldu kontrol gününe çağırdı işte , nifty de araştır yaptırmak istersen yaptırırsın dedi o kadarNifty yapılcaksa ikili teste, ölçümlere falan gerek yok diye biliyordum. Gerekli miymiş?
Normalde gerekli değil, ama ikili test ücretsiz ve normal ultrason kontrolü ile yapılan bi ölçüm olduğundan doktorlar yapıyor.. yoksa fetal dna’nın kesinliğini vermiyor ikili testNifty yapılcaksa ikili teste, ölçümlere falan gerek yok diye biliyordum. Gerekli miymiş?
Evet kuzum doktor da yüzde 80 kız dedi çok isterim kız olmasıniGöstermiyorsa kız derler hep
Kızdır bence ondan göstermiyodur. Ama kesinleşse sende yavaştan alışverişe başlarsın tabi.Ya benim biri erkek ama diğeri göstermiyor hiç daha ogrenemedik
Evet ayın 25inde tekrar gitcem bakalım belki netleşir, kızsa zaten ablasindan çok kıyafeti var ama erkekse gani gani almam lazımKızdır bence ondan göstermiyodur. Ama kesinleşse sende yavaştan alışverişe başlarsın tabi.
Ben oldum iki dozArkadaşlar merhaba içinizde biontech aşısı olan veya olmayı düşünen var mı? Sinovac aşısının delta varyantı karşısında etkisiz olduğu söyleniyor benim kendi doktorum da biontech olmamı söyledi ama kafam çok karışık
Hamileyken mi olmustunuz yoksa daha önce miBen oldum iki doz
Transferden 3 gün önce mi ne oldum ikinci dozu sanırım net hatırlamıyorum ama yakındı baya.Hamileyken mi olmustunuz yoksa daha önce mi
ben olacagım yarın inşallah vazgeçmezsem benim doktorum 12 den beri yaptır diyorda ben erteliyordum artık mecbur yaptırıcam bakalım allahtan hayırlısı inşallah bışey olmazArkadaşlar merhaba içinizde biontech aşısı olan veya olmayı düşünen var mı? Sinovac aşısının delta varyantı karşısında etkisiz olduğu söyleniyor benim kendi doktorum da biontech olmamı söyledi ama kafam çok karışık
Bizde çok arada kaldık evet evden dışarı çıkmıyorum pek ama arkadaşlarımız geliyor biz gidiyoruz önümüzdeki ay gorumcemin nişanı var, eşimde ben seni yönlendiremem sen kararını ver diyorben olacagım yarın inşallah vazgeçmezsem benim doktorum 12 den beri yaptır diyorda ben erteliyordum artık mecbur yaptırıcam bakalım allahtan hayırlısı inşallah bışey olmaz
Çok heyecanlı ya bende yarın gideceğim inşallah cinsiyetini ögrenebilirizkızlar bizim cinsiyette güncellendidoktor kesin kız diyordu ama erkekmiş meğersem sürpriz yapmış bize ufaklık artık alışverişe baslıycam inşallah iyiki önceden almamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?