Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben dümdüz sandalet tercih ediyorum o bile ağrıtıyor. Sizin yerinizde olsam riske atmam, neyle rahatsam onu giyerim

Canım benim kocam banyoda 10 dk kalayım Nerde kaldın diyor Allah analara sabır vermiş cidden

Merhaba, çoğu kişide çıkıyor merak etmeyin. Çıkmasa da uzman eşliğinde kolay bir doğum olur, birçok kişide var bu durum. Endişelenmekte haklısınız ama yapacak bir şey yok ne yazık ki
Öyle tabi. Bakalım zaman ne gösterir. Umarım düzelir kısa zamanda . Önemli olan bebeğimin sağlığı tum bunlar gelip geçici şeyler Allah in izni ile.
Bende arastirdigima pişman oldum zaten .
İnternette en kötü senaryo yazar malum ...
İnşallah ikimizinde yakında olması gerektiği yere gelir. Teşekkür ederim
Şık bir babet en iyisi bence. Hiç riske atmaya gerek yok .

S smr00 Canım nasılsın? Giremedim son zamanlarda, şöyle bi baktım da mesajını da görmedim hiç, herşey yolunda mı? Enfeksiyona gidecektin, gidebildin mi?
testleri tekrarladık cıkmadı sonuçlar canım onu bekliyorum bir doktor daha önce gecirilmiş diyo diğeri yorumsuz karışık bir durumun içindeyim hiç birşey belli değil

Daha çıkmadı canımm yaa bekliyorum meraklaa Bu hafta çıkmasını bekliyorum artık, inşallah sorunsuz çıksında Sen nasılsın?
Amiin kuzum hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallah iyi canım ya ben bu cumartesi gitcem ölçümler vs bu hafta anlicağın ben de nifty test vericem bakalım sağlıklıdır inşallah, cinsiyeti de öğrenirsek bonus olur

İnşallah sen de güzel haberler alırsın bazı doktorlar ikili test kontrolünde de cinsiyeti söyleyebiliyor, belki nifty’den önce size süpriz olur

İnşallah sen de güzel haberler alırsın bazı doktorlar ikili test kontrolünde de cinsiyeti söyleyebiliyor, belki nifty’den önce size süpriz olur
Hayırlısı arkadaşım inşallah artık işin heyecanlı kısmı o tabi kiii diyorum ya sağlıklı olsun da bekliyorum haberinizi yaz mutlakaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…