- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.361
İnşallah canım telefonun susmazsa görürümVala kocamla kaynanam o saatler baksınlar bir zahmet ya
Ben dümdüz sandalet tercih ediyorum o bile ağrıtıyor. Sizin yerinizde olsam riske atmam, neyle rahatsam onu giyerimArkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam
Ayaklarımın 40 numara olduğunu düşünürsek yandım sanırım hahahahKısa topuklu şık ayakkabı al bi numara büyük al istersen, içi dolgulu yastıklı olanlar var hem bu sene moda hem rahat arabaya da bi babet koy zorlanırsan arabaya gider onu giyersin.
Canım benim kocam banyoda 10 dk kalayım Nerde kaldın diyorİnşallah canım telefonun susmazsa görürümben de ailemin evindeyken bi dip boya ombre falan yapim diyorum birine eşimle annem baksın birini yanıma alırım kız kardeşimle diye düşündüm. Hayaller hayatlar
Bi hollywood trick diye geçiyor ünlüler uzun süre topukluyla durmak için yarım ya da bi numara büyük alırlarmış ben de hep öyle yapıyordum belki işine yarar dedimAyaklarımın 40 numara olduğunu düşünürsek yandım sanırım hahahah
Of o zaman iyi cesaret bizimkisiCanım benim kocam banyoda 10 dk kalayım Nerde kaldın diyorAllah analara sabır vermiş cidden
Öyle tabi. Bakalım zaman ne gösterir. Umarım düzelir kısa zamanda . Önemli olan bebeğimin sağlığı tum bunlar gelip geçici şeyler Allah in izni ile.Merhaba, çoğu kişide çıkıyor merak etmeyin. Çıkmasa da uzman eşliğinde kolay bir doğum olur, birçok kişide var bu durum. Endişelenmekte haklısınız ama yapacak bir şey yok ne yazık ki
Bende arastirdigima pişman oldum zaten .Canım bana da aynısını söyledi plasenta aşağıda dedi. Haftalar ilerledikçe yukarı çıkar eğer çıkmazsa da normal doğum yapamazsın sezaryen olur dedi ben hiç düşünmedim bile bebeklerimiz iyi olsun da
Şık bir babet en iyisi bence. Hiç riske atmaya gerek yok .Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam
testleri tekrarladık cıkmadı sonuçlar canım onu bekliyorum bir doktor daha önce gecirilmiş diyo diğeri yorumsuz karışık bir durumun içindeyim hiç birşey belli değil
Hayırlısı olsun canım, bi doktor bişi yoktur dediyse bi sıkıntı yoktur inşallahtestleri tekrarladık cıkmadı sonuçlar canım onu bekliyorum bir doktor daha önce gecirilmiş diyo diğeri yorumsuz karışık bir durumun içindeyim hiç birşey belli değil
Canım sen naptın çıktı mı test sonuçların ?? Öğrendin mi cinsiyetiiHayırlısı olsun canım, bi doktor bişi yoktur dediyse bi sıkıntı yoktur inşallah
Hayırlı olsunmerhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
Sağlıkla gelsin inşallahmerhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
Hayirli olsunmerhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
Daha çıkmadı canımm yaa bekliyorum meraklaaCanım sen naptın çıktı mı test sonuçların ?? Öğrendin mi cinsiyetii
Amiin kuzum hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallahDaha çıkmadı canımm yaa bekliyorum meraklaaBu hafta çıkmasını bekliyorum artık, inşallah sorunsuz çıksında Sen nasılsın?
İnşallah sen de güzel haberler alırsınAmiin kuzum hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallahiyi canım ya ben bu cumartesi gitcem ölçümler vs bu hafta anlicağın ben de nifty test vericem bakalım sağlıklıdır inşallah, cinsiyeti de öğrenirsek bonus olur
Hayırlısı arkadaşım inşallah artık işin heyecanlı kısmı o tabi kiii diyorum ya sağlıklı olsun daİnşallah sen de güzel haberler alırsınbazı doktorlar ikili test kontrolünde de cinsiyeti söyleyebiliyor, belki nifty’den önce size süpriz olur
Benim 12. Haftada doktorum büyük ihtimalle erkek dedi oğluşum olacak hayırlısıylamerhaba arkadaşlar ,uzun zaman olmuş yazmayalı.. bebişimizin cinsiyeti belli oldu , bir oğlumuz olacak nasipse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?