• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba...
En son ki kontrol de plasentanin rahim ağzını tamamen kapattığını, fakat bunun zamanla düzeleceğini ,rahim yukarı çıktıkça plesentanin olması gereken yere geleceğini söyledi doktorum.
İlk gün takmadım pek sonra internetten bi araştırayım dedim. Aman Allah'ım okuduklarım beni öyle korkuttu ki ,anne ölümlerine dahi gidebilecek bi durummuş,tanısı ancak 26. Haftada konabilirmiş,o güne kadar yukarı cikabilrmis filan... Hatta % 90 çıkarmış.
Fakat ben her zamanki gibi %10 luk ihtimali düşünüp günleri kendime zehir ediyorum , ne olacak benim bu huyum😭🤕

Merhaba...
En son ki kontrol de plasentanin rahim ağzını tamamen kapattığını, fakat bunun zamanla düzeleceğini ,rahim yukarı çıktıkça plesentanin olması gereken yere geleceğini söyledi doktorum.
İlk gün takmadım pek sonra internetten bi araştırayım dedim. Aman Allah'ım okuduklarım beni öyle korkuttu ki ,anne ölümlerine dahi gidebilecek bi durummuş,tanısı ancak 26. Haftada konabilirmiş,o güne kadar yukarı cikabilrmis filan... Hatta % 90 çıkarmış.
Fakat ben her zamanki gibi %10 luk ihtimali düşünüp günleri kendime zehir ediyorum , ne olacak benim bu huyum😭🤕
Merhaba, çoğu kişide çıkıyor merak etmeyin. Çıkmasa da uzman eşliğinde kolay bir doğum olur, birçok kişide var bu durum. Endişelenmekte haklısınız ama yapacak bir şey yok ne yazık ki

Vala kuzum uzmanlasiyorsun onda da, ben firesiz temizliyordum bir süre sonra 🙈😂 ben eşime de yaptiramam asla böyle bir şey içim almaz
Aynı düşüncedeyiz bizimki zaten şuan temizlik yemek vs her işi yapıyor bi de bunu yaptıramam 😂 içim almaz hem de Allah hastalık verirse mecburi olursa bişey diyemem ama şuan için olmazz🙈

Merhaba...
Canım bana da aynısını söyledi plasenta aşağıda dedi. Haftalar ilerledikçe yukarı çıkar eğer çıkmazsa da normal doğum yapamazsın sezaryen olur dedi ben hiç düşünmedim bile bebeklerimiz iyi olsun da

Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam

Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam

Şahsi fikrim ben hiç denemezdim bile. Olmaz olmaz, endişe ettigin an olacaği tutar aksiliklerin. Siz tabiki iciniz nasil rahat olacaksa oyle yapin 🤗

Kısa topuklu şık ayakkabı al bi numara büyük al istersen, içi dolgulu yastıklı olanlar var hem bu sene moda hem rahat arabaya da bi babet koy zorlanırsan arabaya gider onu giyersin.

Back