- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
- #12.341
Kuzum bana yasakladı her şeyi sadece jilet, kasilmani istemiyorum dedi. Ben onu baya önceden sormuştum.Beybicim gidince genital ağdayı bi sorsana malum benim çok var kontrole
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bana yasakladı her şeyi sadece jilet, kasilmani istemiyorum dedi. Ben onu baya önceden sormuştum.Beybicim gidince genital ağdayı bi sorsana malum benim çok var kontrole
Bence de jilet de son aylarda kör değneğini arar gibi nasıl temizlicezKuzum bana yasakladı her şeyi sadece jilet, kasilmani istemiyorum dedi. Ben onu baya önceden sormuştum.
Merhaba, çoğu kişide çıkıyor merak etmeyin. Çıkmasa da uzman eşliğinde kolay bir doğum olur, birçok kişide var bu durum. Endişelenmekte haklısınız ama yapacak bir şey yok ne yazık kiMerhaba...
En son ki kontrol de plasentanin rahim ağzını tamamen kapattığını, fakat bunun zamanla düzeleceğini ,rahim yukarı çıktıkça plesentanin olması gereken yere geleceğini söyledi doktorum.
İlk gün takmadım pek sonra internetten bi araştırayım dedim. Aman Allah'ım okuduklarım beni öyle korkuttu ki ,anne ölümlerine dahi gidebilecek bi durummuş,tanısı ancak 26. Haftada konabilirmiş,o güne kadar yukarı cikabilrmis filan... Hatta % 90 çıkarmış.
Fakat ben her zamanki gibi %10 luk ihtimali düşünüp günleri kendime zehir ediyorum , ne olacak benim bu huyum
Eşlerimiz yardımcı olurBence de jilet de son aylarda kör değneğini arar gibi nasıl temizlicez
Vala kuzum uzmanlasiyorsun onda da, ben firesiz temizliyordum bir süre sonra ben eşime de yaptiramam asla böyle bir şey içim almazBence de jilet de son aylarda kör değneğini arar gibi nasıl temizlicez
Ben o topa girmeyi hiç istemiyorum canım. Hem rahat edemem hem de ailemin yanında olucam son aylarda eşimle beraber banyoya girsem komik olur ay rezillik ya inşallah ağdaya izin verir de yaptırırım.Eşlerimiz yardımcı olur
Her ilişkinin dinamiği farklı tabii, ben hiç mahsur görmemVala kuzum uzmanlasiyorsun onda da, ben firesiz temizliyordum bir süre sonra ben eşime de yaptiramam asla böyle bir şey içim almaz
Aynı düşüncedeyiz bizimki zaten şuan temizlik yemek vs her işi yapıyor bi de bunu yaptıramam içim almaz hem de Allah hastalık verirse mecburi olursa bişey diyemem ama şuan için olmazzVala kuzum uzmanlasiyorsun onda da, ben firesiz temizliyordum bir süre sonra ben eşime de yaptiramam asla böyle bir şey içim almaz
Son aylarda izin verir umarım doktorBen o topa girmeyi hiç istemiyorum canım. Hem rahat edemem hem de ailemin yanında olucam son aylarda eşimle beraber banyoya girsem komik olur ay rezillik ya inşallah ağdaya izin verir de yaptırırım.
İnşallah beybi sadece doğumdan önce izin verse bile okeyimSon aylarda izin verir umarım doktor
Canım bana da aynısını söyledi plasenta aşağıda dedi. Haftalar ilerledikçe yukarı çıkar eğer çıkmazsa da normal doğum yapamazsın sezaryen olur dedi ben hiç düşünmedim bile bebeklerimiz iyi olsun daMerhaba...
En son ki kontrol de plasentanin rahim ağzını tamamen kapattığını, fakat bunun zamanla düzeleceğini ,rahim yukarı çıktıkça plesentanin olması gereken yere geleceğini söyledi doktorum.
İlk gün takmadım pek sonra internetten bi araştırayım dedim. Aman Allah'ım okuduklarım beni öyle korkuttu ki ,anne ölümlerine dahi gidebilecek bi durummuş,tanısı ancak 26. Haftada konabilirmiş,o güne kadar yukarı cikabilrmis filan... Hatta % 90 çıkarmış.
Fakat ben her zamanki gibi %10 luk ihtimali düşünüp günleri kendime zehir ediyorum , ne olacak benim bu huyum
Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam
Ayy yok beni öyle görsün istemem ben, yani bu benim dusuncemHer ilişkinin dinamiği farklı tabii, ben hiç mahsur görmem
Dogurunca dikislerim iyileştiği zaman hemen lazere gitcem hemenİnşallah beybi sadece doğumdan önce izin verse bile okeyim
Ben de vazgeçtim zaten gündüz açık alanda olacak şık bir babet alacağımŞahsi fikrim ben hiç denemezdim bile. Olmaz olmaz, endişe ettigin an olacaği tutar aksiliklerin. Siz tabiki iciniz nasil rahat olacaksa oyle yapin
İkizlerle gidebilirsin inşallah ben de bi diplerimi boyatayım diyorum amaDogurunca dikislerim iyileştiği zaman hemen lazere gitcem hemen
Vala kocamla kaynanam o saatler baksınlar bir zahmet yaİkizlerle gidebilirsin inşallah ben de bi diplerimi boyatayım diyorum ama
Kısa topuklu şık ayakkabı al bi numara büyük al istersen, içi dolgulu yastıklı olanlar var hem bu sene moda hem rahat arabaya da bi babet koy zorlanırsan arabaya gider onu giyersin.Arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. Ben 16+5teyken yani 17. Hamilelik haftamda gorumcemin nişanı var. Topuklu giymenin bir sakıncası olur mu? Annem biraz giyersin fotoğraf vs cekilirsin sonra kısa topuklu terliklerini giyersin diyor ama bilemedim. Acaba kısa topuklu şık bir ayakkabı mi alsam hiç tehlikeye atmasam