- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.301
16+0dan itibaren günde bir kez falan karnımın bi yeri havaya kalkıyor düz yatınca. Orası sertleşiyor ve içten bi baskı oluşuyor bi top var gibi. Benim iki tane ya ondan olabilir. Bir de ben hiç kilo almadım ya belki ondan daha erken hissettimKızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı ? Hissedenler ilk kaçıncı haftada ve nasıl anladı? Bana bi anlatıverin çok merak ediyorum ilk gebeliğim nasıl anlayacağımı da bilmiyorum
Bende hep soğuk içiyorum valla bende yanıyorum önce hepimiz öyleyiz ama buzlu içme dedi bende buzlu içmediğim için sorgulamadım açıkcası aynı şekilde devam ediyorumEle hoşvalla içim yanıyor buz gibi su içiyorum. Soğuk içince noluyormuş ki üşütüyorlar mıymış sağol canım ama bence bişey olmaz evim bin derece bence o daha zararlı
Bende hiç kilo almadı ve kusmam olmadığı halde bulantılardan sanırım 3 kilo vermişim transferden bu yana. Çok merak ediyorum ne zaman nasıl hissedicem diye16+0dan itibaren günde bir kez falan karnımın bi yeri havaya kalkıyor düz yatınca. Orası sertleşiyor ve içten bi baskı oluşuyor bi top var gibi. Benim iki tane ya ondan olabilir. Bir de ben hiç kilo almadım ya belki ondan daha erken hissettim
Hava zaten sıcak hamileliğin de verdiği birşey var açıklama beni tatmin etmedi buza devamBende hep soğuk içiyorum valla bende yanıyorum önce hepimiz öyleyiz ama buzlu içme dedi bende buzlu içmediğim için sorgulamadım açıkcası aynı şekilde devam ediyorum
Millet anlatıyor kelebek geziyormuş gibiymiş ben onu hissetmedim sadece sertlik hissettim inşallah pırpırları da hissederiz. SankiBende hiç kilo almadı ve kusmam olmadığı halde bulantılardan sanırım 3 kilo vermişim transferden bu yana. Çok merak ediyorum ne zaman nasıl hissedicem diye
EvetMillet anlatıyor kelebek geziyormuş gibiymiş ben onu hissetmedim sadece sertlik hissettim inşallah pırpırları da hissederiz. SankiMelindanaz hafiften hissetmeye başlamıştı o tarif etsin bize bilelim
Vallahi bilmiyorum ki sürekli mi olur ara ara mı olurEvetbende gaz şeklinde diye duydum veya burda okudum hatırlamıyorum bugün biraz öyle gibi oldu da merak ettim. Ve bi kere hissednce sürekli hissetmemiz gerekiyor demi
Hangi hapı kullanıyosunuz?Vallahi bilmiyorum ki sürekli mi olur ara ara mı olurnormalde de gaz/kabızlık problemi olan bi insan olduğumdan gaz gibiyse asla anlamam. demir hapı yaktı beni
Gynoferondu sanırımHangi hapı kullanıyosunuz?
Birinci his= kasiklarda pıt pıt pıt şeklinde baloncuk patlamaları gibi, bunu belki siz de hissediyorsunuzdur. Ama ben artık günde 2 3 kere bebeklerin oynayisini da hissediyorum o da sanki içeriden biri bana değiyor veya o bölge çalkalanıyor gibi oluyorMillet anlatıyor kelebek geziyormuş gibiymiş ben onu hissetmedim sadece sertlik hissettim inşallah pırpırları da hissederiz. SankiMelindanaz hafiften hissetmeye başlamıştı o tarif etsin bize bilelim
Bana da ferro sonal vermişti beni çok kötü yaptı kusmalarım falan başladı söyledim doktora değiştirsi hemen ferrum kullanıyorum şuan gayet iyiGynoferondu sanırım
Baş ölçümü uyluk ölçümü ortalamayı veriyor canimGünaydın kızlarultrasonda crl değerine göre otomatik hesapla mı yapılıyor gebelik haftası için, bilginiz var mı?
Teşekkür ederimBaş ölçümü uyluk ölçümü ortalamayı veriyor canim
Ben söyledim zorlanıyorum dedim devam et kank dedi dr aynen devam o yüzdenBana da ferro sonal vermişti beni çok kötü yaptı kusmalarım falan başladı söyledim doktora değiştirsi hemen ferrum kullanıyorum şuan gayet iyi
O çalkalanmayı bir ya da iki kez hissettim gibi ama saniyelikti çok tatlılardı. Ben de hangisi nerde bilmiom kiBirinci his= kasiklarda pıt pıt pıt şeklinde baloncuk patlamaları gibi, bunu belki siz de hissediyorsunuzdur. Ama ben artık günde 2 3 kere bebeklerin oynayisini da hissediyorum o da sanki içeriden biri bana değiyor veya o bölge çalkalanıyor gibi oluyorama daha ayırt edemiyorum hangi hareket hangisinin diye
Vala güya ben de her sefer sorcam, ama unutuyorum. 25inde heyet almaya gidince not alayım da sorayimO çalkalanmayı bir ya da iki kez hissettim gibi ama saniyelikti çok tatlılardı. Ben de hangisi nerde bilmiom ki
Merhaba, benim 11. Haftanın ortalarına kadar devam etti, şu anda kesildiKızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?