Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı ? Hissedenler ilk kaçıncı haftada ve nasıl anladı? Bana bi anlatıverin çok merak ediyorum ilk gebeliğim nasıl anlayacağımı da bilmiyorum
16+0dan itibaren günde bir kez falan karnımın bi yeri havaya kalkıyor düz yatınca. Orası sertleşiyor ve içten bi baskı oluşuyor bi top var gibi. Benim iki tane ya ondan olabilir. Bir de ben hiç kilo almadım ya belki ondan daha erken hissettim

Ele hoş valla içim yanıyor buz gibi su içiyorum. Soğuk içince noluyormuş ki üşütüyorlar mıymış sağol canım ama bence bişey olmaz evim bin derece bence o daha zararlı
Bende hep soğuk içiyorum valla bende yanıyorum önce hepimiz öyleyiz ama buzlu içme dedi bende buzlu içmediğim için sorgulamadım açıkcası aynı şekilde devam ediyorum

Bende hiç kilo almadı ve kusmam olmadığı halde bulantılardan sanırım 3 kilo vermişim transferden bu yana. Çok merak ediyorum ne zaman nasıl hissedicem diye

Bende hiç kilo almadı ve kusmam olmadığı halde bulantılardan sanırım 3 kilo vermişim transferden bu yana. Çok merak ediyorum ne zaman nasıl hissedicem diye
Millet anlatıyor kelebek geziyormuş gibiymiş ben onu hissetmedim sadece sertlik hissettim inşallah pırpırları da hissederiz. Sanki Melindanaz hafiften hissetmeye başlamıştı o tarif etsin bize bilelim

Millet anlatıyor kelebek geziyormuş gibiymiş ben onu hissetmedim sadece sertlik hissettim inşallah pırpırları da hissederiz. Sanki Melindanaz hafiften hissetmeye başlamıştı o tarif etsin bize bilelim
Evet bende gaz şeklinde diye duydum veya burda okudum hatırlamıyorum bugün biraz öyle gibi oldu da merak ettim. Ve bi kere hissednce sürekli hissetmemiz gerekiyor demi

Evet bende gaz şeklinde diye duydum veya burda okudum hatırlamıyorum bugün biraz öyle gibi oldu da merak ettim. Ve bi kere hissednce sürekli hissetmemiz gerekiyor demi
Vallahi bilmiyorum ki sürekli mi olur ara ara mı olur normalde de gaz/kabızlık problemi olan bi insan olduğumdan gaz gibiyse asla anlamam. demir hapı yaktı beni

Birinci his= kasiklarda pıt pıt pıt şeklinde baloncuk patlamaları gibi, bunu belki siz de hissediyorsunuzdur. Ama ben artık günde 2 3 kere bebeklerin oynayisini da hissediyorum o da sanki içeriden biri bana değiyor veya o bölge çalkalanıyor gibi oluyor ama daha ayırt edemiyorum hangi hareket hangisinin diye

Canlarım merhaba, biliyorsunuz tekrar tüp bebek surecindeyim, genetik ve kromozom testlerimi yaptırdım. Kromozomda sorun yok, kan pıhtılaşma testlerinde ise şöyle bir bulgu çıktı: MTHFR A1298C ve MTHFR C677 heterozigot çıktı, Faktör V ve Faktör II normal.
Bu iki değerdeki heterozigot tehlikeli bir şey mi acaba? Doktoruma iki hafta sonra gideceğim, bileniniz varsa bu önemli bir şey mi acaba?

O çalkalanmayı bir ya da iki kez hissettim gibi ama saniyelikti çok tatlılardı. Ben de hangisi nerde bilmiom ki

Kızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/

Merhaba, benim 11. Haftanın ortalarına kadar devam etti, şu anda kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…