- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #12.321
Aynen ben de sorayımVala güya ben de her sefer sorcam, ama unutuyorum. 25inde heyet almaya gidince not alayım da sorayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de sorayımVala güya ben de her sefer sorcam, ama unutuyorum. 25inde heyet almaya gidince not alayım da sorayim
Birkaç şeye dikkat etmeye çalışıyorum, onun haricinde canım ne isterse onu yiyorum. Bisküvi vs. De dahil ne yazık ki.Mide bulantıları hafifleyen arkadaşlar neler yiyip içiyorsunuz? Benim canım hiçbir şey istemiyor. Dolabı açıp açıp kapatıyorum. Hiç düzgün besleniyorum gibi geliyor.
Yoğurt, peynir çok tüketiyorum ama ne yazık ki yumurta yemiyorum yani midem almıyor. Sebze vs yemek istiyorum ancak normalde çok sevmeme rağmen yine canım istemiyor. Yiyebildigim tek et tavuktan inanılmaz tiksindim. Birkaç akşam arkadaşlarımız yemeğe davet etti. Gayet güzel yedim ama hiç yemek yapasım gelmiyor. Sanki bir koku duyacağım ve tekrar mide bulantım olacak gibi geliyorBirkaç şeye dikkat etmeye çalışıyorum, onun haricinde canım ne isterse onu yiyorum. Bisküvi vs. De dahil ne yazık ki.
Dikkat etmeye çalıştığım şeyler gün içinde yoğurt, yumurta peynir ve zeytinyağı tüketmek.
Bir de doktorum innate diye bir vitamin verdi, onu aldığımdan beri içim bir tık daha rahat. İçeriği iyi baya
merakliblog Beyazkup ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum sürekli soğuk su içiyorum bi sakıncası olmaz demi diye buzlu buzlu da içme biraz ılıştır demişti aklınızda bulunsun buz yediğiniz için söyliyim dedim
Kızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/
Mide bulantıları hafifleyen arkadaşlar neler yiyip içiyorsunuz? Benim canım hiçbir şey istemiyor. Dolabı açıp açıp kapatıyorum. Hiç düzgün besleniyorum gibi geliyor.
İnşallah bitecek dayanamayacak gibi olursan acilde serum taktir ben taktırdım hep ve rahatladım. Benim 3 gündür yoktu çok seviniyordum bugün yine başladı. Bu dönemde ailelerden uzak olmak o kadar kötüymüş ki eşim işten geliyor yemek yok her gün kahvaltı yapıyoruz ee onda da gerekli besini alamıyorum diye üzülüyorum"Mide bulantisi hafifleyen arkadaslar" kismina dahil olmayi o kadar istiyorum ki
Hele bugun 11.haftadaki kadar kötüyüm, bulantidan kafami kaldiramadim, ayaga kalkinca hep öğürdüm.. sonu gelmiyor bir türlü...
Allahim nolur şu bulanti ve kusmalarimizi bitir hafiflet, nolur Allahim
8.haftada kanama geçirdim 13 haftaya kadar lekelenmem devam etti çok şükür bitti 1 haftadır daha olmuyor içiniz rahat olsun geciyoKızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/
İnşallah bitecek dayanamayacak gibi olursan acilde serum taktir ben taktırdım hep ve rahatladım. Benim 3 gündür yoktu çok seviniyordum bugün yine başladı. Bu dönemde ailelerden uzak olmak o kadar kötüymüş ki eşim işten geliyor yemek yok her gün kahvaltı yapıyoruz ee onda da gerekli besini alamıyorum diye üzülüyorum
Yavrum benim 14.haftaya kadar devam ettiKızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/
Benim ara ara bulantı oluyor ama çok çok azaldı tiksinti de baya azaldi"Mide bulantisi hafifleyen arkadaslar" kismina dahil olmayi o kadar istiyorum ki
Hele bugun 11.haftadaki kadar kötüyüm, bulantidan kafami kaldiramadim, ayaga kalkinca hep öğürdüm.. sonu gelmiyor bir türlü...
Allahim nolur şu bulanti ve kusmalarimizi bitir hafiflet, nolur Allahim
Benim ara ara bulantı oluyor ama çok çok azaldı tiksinti de baya azaldi
Maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen en son doktoruma 14+3te gittim biri kesin erkek diğeri %80 kız dedi. Doktorum başka ilde 5 saat mesafede diye bi sonraki kontrolüm 20.hafta gibi olacak bekleyeceğiz
Aynen canım, ben senin kadarken 3 kilo vermiştim şimdi aldım geri o kiloyuÇok sükür, Allah nazardan saklasin sizi boyle devam etsin darisi basimiza inşallah.
13+1im bugun, yani 4-5 haftaya rahatlarim insallah o halde
Amin canım bütün hamişlere olsun inşallah senin kaç haftalık takvim olmayıncaunutuyoruz. Cinsiyet öğrendin miMaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim 13+4 haftalık doktor cinsiyet tahmini yaptı kız dedi ama yüzde yüz diyemem daha küçük dedi haftaya gideceğiz, hayırlısı olsunAmin canım bütün hamişlere olsun inşallah senin kaç haftalık takvim olmayıncaunutuyoruz. Cinsiyet öğrendin mi
Allah gönlüne göre versin canımBenim 13+4 haftalık doktor cinsiyet tahmini yaptı kız dedi ama yüzde yüz diyemem daha küçük dedi haftaya gideceğiz, hayırlısı olsun
10 gün sonra ben bida gitcem bakım nolcak yani 1 ayda 3 kere görmüş olcam çocukları iyi oldu bir yandanAllah gönlüne göre versin canım
Ben 4-5 haftada bir görücem ahh adanaya gidince sıklaşır artık bol bol foto biriktiririm10 gün sonra ben bida gitcem bakım nolcak yani 1 ayda 3 kere görmüş olcam çocukları iyi oldu bir yandan
Beybicim gidince genital ağdayı bi sorsana malum benim çok var kontrole10 gün sonra ben bida gitcem bakım nolcak yani 1 ayda 3 kere görmüş olcam çocukları iyi oldu bir yandan