• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Mide bulantıları hafifleyen arkadaşlar neler yiyip içiyorsunuz? Benim canım hiçbir şey istemiyor. Dolabı açıp açıp kapatıyorum. Hiç düzgün besleniyorum gibi geliyor.
Birkaç şeye dikkat etmeye çalışıyorum, onun haricinde canım ne isterse onu yiyorum. Bisküvi vs. De dahil ne yazık ki.
Dikkat etmeye çalıştığım şeyler gün içinde yoğurt, yumurta peynir ve zeytinyağı tüketmek.
Bir de doktorum innate diye bir vitamin verdi, onu aldığımdan beri içim bir tık daha rahat. İçeriği iyi baya

Birkaç şeye dikkat etmeye çalışıyorum, onun haricinde canım ne isterse onu yiyorum. Bisküvi vs. De dahil ne yazık ki.
Dikkat etmeye çalıştığım şeyler gün içinde yoğurt, yumurta peynir ve zeytinyağı tüketmek.
Bir de doktorum innate diye bir vitamin verdi, onu aldığımdan beri içim bir tık daha rahat. İçeriği iyi baya
Yoğurt, peynir çok tüketiyorum ama ne yazık ki yumurta yemiyorum yani midem almıyor. Sebze vs yemek istiyorum ancak normalde çok sevmeme rağmen yine canım istemiyor. Yiyebildigim tek et tavuktan inanılmaz tiksindim. Birkaç akşam arkadaşlarımız yemeğe davet etti. Gayet güzel yedim ama hiç yemek yapasım gelmiyor. Sanki bir koku duyacağım ve tekrar mide bulantım olacak gibi geliyor

merakliblog merakliblog Beyazkup Beyazkup ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum sürekli soğuk su içiyorum bi sakıncası olmaz demi diye buzlu buzlu da içme biraz ılıştır demişti aklınızda bulunsun buz yediğiniz için söyliyim dedim 🙈

Merhaba canim 🤗 vallahi ben buz yaptim ama tüketemedim, agzimda pas tadi gibi bi tat oluşuyor. Olmadi yani. Günde içtiğim iki bardak suyu geçmez. Serumla idare ediyorum şimdilik.

Bebek hareketlerini ben hissediyorum canim, zaten zayiftim üstüne beş kilo verince karnimda yag namina bir şey kalmadi diye midir bilmiyorum iki uc haftadan beri hissediyorum 😅 Pit pit bir seyler kiprasiyo tam rahim bölgemde. İşin garibi meyve yiyince kiprasiyo daha cok. Sirt üstü uzanip kendimi dinliyorum epey bi süre sonra ayirt edebiliyorum. Bazi günler de hiç hissetmiyorum ama.. belki de kendini dinlemekten, bagirsak gaz bebek ayrimi yapmaktan geçiiyordur bilmiyorum inan.

Kızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/

Gecmis olsun benim de lekelenmem ve kanamam cok oldu. Yoruldugum zaman, dikkat etmeden hareket ettigim zaman, uc yasindaki yegenim kucagima oturduğu zaman vs... Zamanla neye dikkat etmem gerektigini anlayip ona gore agir hareket etmeye ve her lekelenmede fitil atip dinlenmeye çaliştim. Siz de kaynagi varsa bulmaya calişkn yoksa bile bol bol dinlenin çok gecmiş olsun.

Mide bulantıları hafifleyen arkadaşlar neler yiyip içiyorsunuz? Benim canım hiçbir şey istemiyor. Dolabı açıp açıp kapatıyorum. Hiç düzgün besleniyorum gibi geliyor.

"Mide bulantisi hafifleyen arkadaslar" kismina dahil olmayi o kadar istiyorum ki 😔

Hele bugun 11.haftadaki kadar kötüyüm, bulantidan kafami kaldiramadim, ayaga kalkinca hep öğürdüm.. sonu gelmiyor bir türlü...

Allahim nolur şu bulanti ve kusmalarimizi bitir hafiflet, nolur Allahim 🙏🙏🙏

"Mide bulantisi hafifleyen arkadaslar" kismina dahil olmayi o kadar istiyorum ki 😔

Hele bugun 11.haftadaki kadar kötüyüm, bulantidan kafami kaldiramadim, ayaga kalkinca hep öğürdüm.. sonu gelmiyor bir türlü...

İnşallah bitecek dayanamayacak gibi olursan acilde serum taktir ben taktırdım hep ve rahatladım. Benim 3 gündür yoktu çok seviniyordum bugün yine başladı. Bu dönemde ailelerden uzak olmak o kadar kötüymüş ki eşim işten geliyor yemek yok her gün kahvaltı yapıyoruz ee onda da gerekli besini alamıyorum diye üzülüyorum

Kızlar Merhaba , size bişey sormak istiyorum şuan endişeliyim çünki devamlı lekelenmem oluyor 7. haftadan itibaren dr sorun yok desede içim rahat değil şu an 10 haftalık olduk içinizde benzer durum yaşamış olan var mı lekelenme kanamam koyu renkli ama bitmedi :/
8.haftada kanama geçirdim 13 haftaya kadar lekelenmem devam etti çok şükür bitti 1 haftadır daha olmuyor içiniz rahat olsun geciyo

İnşallah bitecek dayanamayacak gibi olursan acilde serum taktir ben taktırdım hep ve rahatladım. Benim 3 gündür yoktu çok seviniyordum bugün yine başladı. Bu dönemde ailelerden uzak olmak o kadar kötüymüş ki eşim işten geliyor yemek yok her gün kahvaltı yapıyoruz ee onda da gerekli besini alamıyorum diye üzülüyorum

Geçici bi süreç diye kabullenince daha katlanilir hale geliyor. Ben de ne temizlik yapiyorum, ne yemek. Kendime yemek bile koyamiyorum buzdolabini acinca öğürmeler basliyor.
Ama yapacak bir şey yok cünkü normalim bu değil, elimde değil.. biraz daha dayancaz ve inşallah bitecek.. 🙏

Tez şifa alalim inşallah 🙏

Yavrum benim 14.haftaya kadar devam etti

Benim ara ara bulantı oluyor ama çok çok azaldı tiksinti de baya azaldi

Back