• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba teşekkür ederim. Gebeliğin yarısından sonraki kayıplar derken ne demek istediniz acaba? Bu arada doktorunuz size kaç ay dinlenme verdi acaba?
Yani gebeliğin 20.haftasından sonraki kayıpları kan pıhtılaşmasına bağlıyor doktor. Ben 24.haftada kaybetmiştim bebeğimi sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. O bebeğimiz doğal yoldan olmuştu. 2 sene geçti hamile kalamadım, şimdi transfer için gün bekliyorum.

cnm meraba hatırladığım kadarıyla seninde bulantıların vardı değilmi nasıl hafifledi mi biraz ilaç kullanıyormusun ? benimde var kusma yok tiksinme var ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum eşim çocuğumda etkilendi artık dışarda yiyip gelseler bile eve gelince üzerleri kokuyor bana 🤦‍♀️ kahvaltılıktan baska yediğim bişey yok artık ilaç yazdıracagım doktora çünkü son raddeye geldim dayanamıyorum senin kullandığın ilaç varsa tiksinmeye iyi geliyormu
Hala devam ediyor maalesef ya benim bünyemden ya ikizlerdiye bilemiyorum. Kusma bitti demiştim ama iki gün önce yine🤮 yediğim şeyler ekmek peynir meyve su. Yatmadan önce 2tane prilam alıyorum ona rağmen bu haldeyim. Tiksinme devam ediyor kapı pencerem açık komşular yemek yaptıkça ben evde deliriyorum yani biber kızartmak zorunda mısınız diye😂en çok biber soğan sarımsaktan tiksindim.
Doktor dramamine ve gaviscon verdi bulantı ve şişkinlik için ama kullanmadım zaten o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki çok su da içemiyorum böbreklerime zararı olacak diye çekiniyorum. Durum böyle prilam kullanıyorum sadece

Bugun buzluğa attim biraz, hafif üzüm sıktım suyu da hazir su kullandim. İnşallah yine kokmaz burnuma da biraz su alabilirim. Tesekkur ederim tavsiyen için 🤗💐

O zaman ilk haftalar okula gitmen gerekirse maskeye mesafeye dikkat et canim aman. Zar zor bu gunlere geldik, Allahim bizi ve yavrularimizi korusun 🙏
Şifa olsun inşallah aşilar 🙏
İnşallah canım🤲🏼

Bazı meyve ve sebzelerin su içeriği çok yüksek netten de bakabilirsin. Karpuz üzüm salatalık erik gibi. Karpuz bende gaz yapıyor yiyemiyorum ama üzümü sürekli yiyordum başka çarem yoktu. Komposto içebildiğim günler olmuştu. Buz yiyorum ara ara su içemediğimde. Bardak kokuyor şişeden içiyordum suyu da içersem eğer. Şuan biraz biraz içmeye başladım, hayret ettim (maşallah🧿) o dönem o susuzluğuma rağmen bende sorun çıkmamasına. Çünkü dudaklarım kanıyor, vücudum pul pul dökülüyor Allahım korudu🤲🏼
Karpuzu biliyordum ama diğerlerini pek bilmiyordum su yerine geçtiğini bilgi için çok teşekkür ederim canım meyve yiyebiliyorum bende azda olsa başka hersey midemi bulandiriyor 😇 cok sukur bir sorunun olmamış ins bundan sonrada olmaz hayirlisiyla hamileliğin balayisi dediklerini aylarını zamanları bizde görürüz 🤲🏻🤭

Karpuzu biliyordum ama diğerlerini pek bilmiyordum su yerine geçtiğini bilgi için çok teşekkür ederim canım meyve yiyebiliyorum bende azda olsa başka hersey midemi bulandiriyor 😇 cok sukur bir sorunun olmamış ins bundan sonrada olmaz hayirlisiyla hamileliğin balayisi dediklerini aylarını zamanları bizde görürüz 🤲🏻🤭
İnşallah canım bana hep 16 itibariyle düzelecek dediler; inşallah senin daha erken olur. Çoğu ikiz gebede de geçmiş benim şansım biraz bu durum artık. Son olarak 20.haftayı bekliyorum orda da geçmezse daha kaderime boyun eğeceğim😂

Hala devam ediyor maalesef ya benim bünyemden ya ikizlerdiye bilemiyorum. Kusma bitti demiştim ama iki gün önce yine🤮 yediğim şeyler ekmek peynir meyve su. Yatmadan önce 2tane prilam alıyorum ona rağmen bu haldeyim. Tiksinme devam ediyor kapı pencerem açık komşular yemek yaptıkça ben evde deliriyorum yani biber kızartmak zorunda mısınız diye😂en çok biber soğan sarımsaktan tiksindim.
Doktor dramamine ve gaviscon verdi bulantı ve şişkinlik için ama kullanmadım zaten o kadar çok ilaç kullanıyoruz ki çok su da içemiyorum böbreklerime zararı olacak diye çekiniyorum. Durum böyle prilam kullanıyorum sadece
allah yardımcın olsun cnm vallahı çok zor kızımda hiç bişey olmadıydı benim ama bu hamileliğim cok zor geçiyor ilaçlardan desem bıraktım zaten coğunu benimde sen gibi biber soğan sarımsak mahvediyo e her yemektede bunlar var çok şükür tatlılar meyveler ve süt ürünleri kokmuyorda yoksa ayağa kalkacak halim olmayacak

allah yardımcın olsun cnm vallahı çok zor kızımda hiç bişey olmadıydı benim ama bu hamileliğim cok zor geçiyor ilaçlardan desem bıraktım zaten coğunu benimde sen gibi biber soğan sarımsak mahvediyo e her yemektede bunlar var çok şükür tatlılar meyveler ve süt ürünleri kokmuyorda yoksa ayağa kalkacak halim olmayacak
En kısa zamanda o da geçer inşallah canım. Rabbim yardımcımız olsun🤲🏼

İnşallah canım bana hep 16 itibariyle düzelecek dediler; inşallah senin daha erken olur. Çoğu ikiz gebede de geçmiş benim şansım biraz bu durum artık. Son olarak 20.haftayı bekliyorum orda da geçmezse daha kaderime boyun eğeceğim😂
Ins canım benim hayırlısıyla benim de seninde tez zamanda geçer çok şükür hamilelik tadını çıkıyorum dediğin zaman gelir senin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız ins 🤲🏻🤲🏻🥰

Kızlar selam uzun zamandır pek yazamadım benim de kusmam geçmesine rağmen bulantım geçmedi ilaç kullanmadım hiç baştan bir iki içtim ama banamısın demedi 16+2 yiz bugün bulantı hala devam ediyor. Ne et ne balık ne yumurta ağzıma süremiyorum. Üzüm peynir ekmek tüketim bu.
Çok şükür bugün doktora gittik herşey yolunda benim de kan testleri güzel çıktı. Vitamin verdi kan ilacı başladık B12 düşük çıktı biraz 🤭 onada haftada 1 kez iğne vardi.
Bu arada ben KIZ annesi olucam Rabbim nasip ederse 🤗
Canım kızım MERCAN ım bize gelecek sağlıkla 🥰🤲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

Yani gebeliğin 20.haftasından sonraki kayıpları kan pıhtılaşmasına bağlıyor doktor. Ben 24.haftada kaybetmiştim bebeğimi sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. O bebeğimiz doğal yoldan olmuştu. 2 sene geçti hamile kalamadım, şimdi transfer için gün bekliyorum.
Anladım, size de çok gecmis olsun. Allah gönlümüze göre versin inşallah.

Kızlar selam uzun zamandır pek yazamadım benim de kusmam geçmesine rağmen bulantım geçmedi ilaç kullanmadım hiç baştan bir iki içtim ama banamısın demedi 16+2 yiz bugün bulantı hala devam ediyor. Ne et ne balık ne yumurta ağzıma süremiyorum. Üzüm peynir ekmek tüketim bu.
Çok şükür bugün doktora gittik herşey yolunda benim de kan testleri güzel çıktı. Vitamin verdi kan ilacı başladık B12 düşük çıktı biraz 🤭 onada haftada 1 kez iğne vardi.
Bu arada ben KIZ annesi olucam Rabbim nasip ederse 🤗
Canım kızım MERCAN ım bize gelecek sağlıkla 🥰🤲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Sağlıkla gelsin Mercan, adıyla yaşasın inşallah ❤

Ins canım benim hayırlısıyla benim de seninde tez zamanda geçer çok şükür hamilelik tadını çıkıyorum dediğin zaman gelir senin ve hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alırız ins 🤲🏻🤲🏻🥰
Amin canım inşallah🤲🏼 Allah hasta olanlarımıza da şafii adıyla şifa versin bizim maksimum dokuz ay hastalar ömür boyu çekiyor Allah yardımcıları olsun 🤲🏼💕

Amin canım inşallah🤲🏼 Allah hasta olanlarımıza da şafii adıyla şifa versin bizim maksimum dokuz ay hastalar ömür boyu çekiyor Allah yardımcıları olsun 🤲🏼💕
Çok güzel demişsin canım benim yaaaa bunada şükür geçecek biliyoruz haklisin aminnn Rabbım kimseyi darda koymasın sağlığını bozmasin herkese şifa versin ins kuzum 🤲🏻🤲🏻💚

merakliblog merakliblog Beyazkup Beyazkup ben sağlık ocağındaki ebeye sormuştum sürekli soğuk su içiyorum bi sakıncası olmaz demi diye buzlu buzlu da içme biraz ılıştır demişti aklınızda bulunsun buz yediğiniz için söyliyim dedim 🙈
Ele hoş 😂 valla içim yanıyor buz gibi su içiyorum. Soğuk içince noluyormuş ki üşütüyorlar mıymış😂 sağol canım ama bence bişey olmaz evim bin derece bence o daha zararlı😂😂

Back