• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ben doktorumdan habersiz bi ay falan kullanmadım çünkü zaten haftada bir proluton 500 mg yapıyordum o baya işe yarar diye düşünüyordum. Bunun haricinde zaten evde sürekli yatma yuvarlanma halindeydim. Yemek temizlik vs herşeyi eşim yapıyor sağolsun. Geçen cumartesi banyoyu yıkadım üstüne uzun bi duş aldım oturarak pazar kibrit kutusu büyüklüğünde kahverengi akıntım oldu. Dr gittik herşey normal proluton vuruldum kanama kesildi zaten başka gelmemişti. Fitile tekrar başladım ne olur ne olmaz diye. Dr 34e kadar kullanacaksın fitili dedi. Senin de öyle olur muhtemelen.
Haftada 1 pruluton, 1 kez de progestan ampul kullanıyorum. 3 aydan sonra birakcaktik en son kanama alanı göründü rahimde o yüzden aynen devam dedi. Tahriş etmese sorun değil artık gerçekten çok rahatsız ediyor.

Ben doktoruma sarı kantaron yağını da sorucam. Babe kullanmayı düşünüyorum bütün ürünlerinden memnun kaldım, ekstra dr izin verirse skantoron yağını da kullanayım dedim.
Kantaronu buraya da yazar misin lutfen, ben unuttum sormayi 🙈 cok guzel bir yakinimin yaptigi kantaron var elimde, bir sakincasi yoksa diger tum bakim yaglarindan guzeli, dunyalar guzeli o 🙈

Covit aşısı olacak var mı aramızda?
Ben p.tesi gününe aldım randevumu sinovac olacağım doktorumun önerisiyle.

Kantaronu buraya da yazar misin lutfen, ben unuttum sormayi 🙈 cok guzel bir yakinimin yaptigi kantaron var elimde, bir sakincasi yoksa diger tum bakim yaglarindan guzeli, dunyalar guzeli o 🙈
Bir forumda okumuştum, doğumdan sonra oluşan çatlaklara sürüyorlarmış küçültüyormuş baya. İzin vermezse de doğumdan sonra öyle yaparım. Benim kontrolüm bi ay sonra sen daha erken gidersen sen de haberdar et bizi😂💕
Aklınızda olsun hemoroid olunca da sürünce hemen küçültüyor, oluşan yaraları iyileştiriyor. baya mucizevi

Merhabalar.
Acınızı çok iyi anlıyorum. İnşallah bir sonraki tedavi size tüm bu acılarınızı unutturur.
Sadece içinizi bir nebze de olsa rahatlatsın, pişmanlık yaşamayın diye yazmak istedim. Bende genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim. Genetik doktorum bana pıhtılaşma sorununun gebeliğin yarısından sonraki kayıpların sebebi olabileceğini söylemişti.
Merhaba teşekkür ederim. Gebeliğin yarısından sonraki kayıplar derken ne demek istediniz acaba? Bu arada doktorunuz size kaç ay dinlenme verdi acaba?

Ben oksaparla corasprine 35. Haftaya kadar devam edeceğim kızlar. Sadece tüp bebek doktorum değil normal takip doktorum da bu şekilde önerdi. Karnım mosmor daha 6 ay nasıl olacak bilmiyorum 🙇🏻‍♀️ Ama covid’de geçirince zaten oksaparı kullanıyor olmama şükrettim. Oksapar olmasa bile corasprini hamileliliğin sonuna kadar faydalı buluyorlar kanı incelttiği için yüksek tansiyon riskine de iyi geliyor diye
Canim doktor bana da oksapar verdi, buzdolabinda mi muhafaza edilmeli? Emin olamadım

Su için ben de öyleyim çok şükür enfeksiyon çıkmadı ama su tüketimim de çok az, şöyle bi yöntem buldum daha doğrusu canım da istiyordu buz yiyorum bildiğin su içemiyorum ordan telafi edim diye. Nefes egzersizi işe yaramadı. İlaçlar dediğin gibi hafifletiyor biraz ben 17.haftadayım hala beter. zencefil inşallah işe yarar sende 💕 Geçmiş olsun canım

Buz da denedim ben ama agzimda tuhaf tat oldu. Acaba suya bir şeyler katip öyle mi dondursam? Meyve sıksam veya naneli su mu dondursam? Zencefille aci olur sanirim.
Gerci doktor 8serum verdi, iki hafta idare eder beni. Bugunden itibaren zencefil cayi iccem her gün inşallah işe yarar 🙏 size de cok cok gecmis olsun, tez biter ins bulantilar 🙏🙏

Benim su içmeden yana sorunum hiç olmadı çok şükür günde 3 litre tüketiyorum en az.
Bulantım hala geçmiş değil, prilamı 1 hafta oldu bırakalı kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum. Ağzımdaki acı tat kismen azaldı.
Benim en büyük sorunum progestan fitil
Artık tahriş olmaya başladı o bölgem canım acıyor, sızlıyor. Günde 3 kereydi dün 2 yaptım bunda sonra 2 ile devam edeceğim kafama göre doktorun bırak diyeceği yok🙄

Ben kendim gunde 1e düsürmüstüm ama doktora soylemedim 🤣 o bolgeyi disaridan az sirkeli suyla yıkıyorum banyodan sonra, kasintiya iyi geliyor. Az sirke katiyorum nolur nolmaz bi zarari olmasin diye. Ama tahrise iyi gelecegini sanmam. Bence sorun doktora, tahris de zarar cünkü. Gecmis olsun 🤗

Covit aşısı olacak var mı aramızda?
Ben p.tesi gününe aldım randevumu sinovac olacağım doktorumun önerisiyle.

Ben pazar gunu biontech oldum canim, doktoruma da dun soyledim iyi yapmişsin aferin dedi. Oksapari kesmemi istedi hatta ben ikinci doz asiyi olduktan sonra birakmak istiyorum dedim, olur dedi. Pihtiladma riskine karsilik oyle dusundum bilemiyorum dogru mu..
Aşi biraz bas donmesi yapti, bir - iki gun de kolum ağirdi sadece. İkinci dozu da okul acilmadan yapmis olcam insallah.

Buz da denedim ben ama agzimda tuhaf tat oldu. Acaba suya bir şeyler katip öyle mi dondursam? Meyve sıksam veya naneli su mu dondursam? Zencefille aci olur sanirim.
Gerci doktor 8serum verdi, iki hafta idare eder beni. Bugunden itibaren zencefil cayi iccem her gün inşallah işe yarar 🙏 size de cok cok gecmis olsun, tez biter ins bulantilar 🙏🙏

Ben kendim gunde 1e düsürmüstüm ama doktora soylemedim 🤣 o bolgeyi disaridan az sirkeli suyla yıkıyorum banyodan sonra, kasintiya iyi geliyor. Az sirke katiyorum nolur nolmaz bi zarari olmasin diye. Ama tahrise iyi gelecegini sanmam. Bence sorun doktora, tahris de zarar cünkü. Gecmis olsun 🤗

Ben pazar gunu biontech oldum canim, doktoruma da dun soyledim iyi yapmişsin aferin dedi. Oksapari kesmemi istedi hatta ben ikinci doz asiyi olduktan sonra birakmak istiyorum dedim, olur dedi. Pihtiladma riskine karsilik oyle dusundum bilemiyorum dogru mu..
Aşi biraz bas donmesi yapti, bir - iki gun de kolum ağirdi sadece. İkinci dozu da okul acilmadan yapmis olcam insallah.
İnşallah canım ben meyveden almıştım suyu çoğunlukla erik üzüm hafif ekşi olan meyveler iyi gelmişti

Sofa olsun ,bol antikor oluşsun inşallah.
Benim oğlumda eylülde 1. sınıfa başlayacak, okul açılmadan 2 dozu tamamlamak isterdim ama yetişmeyecek galiba,p.tesi olacağım aşımı.

İnşallah canım ben meyveden almıştım suyu çoğunlukla erik üzüm hafif ekşi olan meyveler iyi gelmişti
Canım merhaba normal meyve yiyerek mi su ihtiyacını aldin ? Bende bulantilars
dan muzdaribim ne zaman geçecek merak ediyorum suyun tadı bile midemi bulandırıyor bebisler susuz kalacak diye korkuyorum ama icemiyorum ne yapacağımı şaşırdım 🤦‍♀️😆

Canım merhaba normal meyve yiyerek mi su ihtiyacını aldin ? Bende bulantilars
dan muzdaribim ne zaman geçecek merak ediyorum suyun tadı bile midemi bulandırıyor bebisler susuz kalacak diye korkuyorum ama icemiyorum ne yapacağımı şaşırdım 🤦‍♀️😆
Bazı meyve ve sebzelerin su içeriği çok yüksek netten de bakabilirsin. Karpuz üzüm salatalık erik gibi. Karpuz bende gaz yapıyor yiyemiyorum ama üzümü sürekli yiyordum başka çarem yoktu. Komposto içebildiğim günler olmuştu. Buz yiyorum ara ara su içemediğimde. Bardak kokuyor şişeden içiyordum suyu da içersem eğer. Şuan biraz biraz içmeye başladım, hayret ettim (maşallah🧿) o dönem o susuzluğuma rağmen bende sorun çıkmamasına. Çünkü dudaklarım kanıyor, vücudum pul pul dökülüyor Allahım korudu🤲🏼

cnm meraba hatırladığım kadarıyla seninde bulantıların vardı değilmi nasıl hafifledi mi biraz ilaç kullanıyormusun ? benimde var kusma yok tiksinme var ne yemek yapabiliyorum ne yiyebiliyorum eşim çocuğumda etkilendi artık dışarda yiyip gelseler bile eve gelince üzerleri kokuyor bana 🤦‍♀️ kahvaltılıktan baska yediğim bişey yok artık ilaç yazdıracagım doktora çünkü son raddeye geldim dayanamıyorum senin kullandığın ilaç varsa tiksinmeye iyi geliyormu

Bugun buzluğa attim biraz, hafif üzüm sıktım suyu da hazir su kullandim. İnşallah yine kokmaz burnuma da biraz su alabilirim. Tesekkur ederim tavsiyen için 🤗💐

Sofa olsun ,bol antikor oluşsun inşallah.
Benim oğlumda eylülde 1. sınıfa başlayacak, okul açılmadan 2 dozu tamamlamak isterdim ama yetişmeyecek galiba,p.tesi olacağım aşımı.

O zaman ilk haftalar okula gitmen gerekirse maskeye mesafeye dikkat et canim aman. Zar zor bu gunlere geldik, Allahim bizi ve yavrularimizi korusun 🙏
Şifa olsun inşallah aşilar 🙏

Bugun buzluğa attim biraz, hafif üzüm sıktım suyu da hazir su kullandim. İnşallah yine kokmaz burnuma da biraz su alabilirim. Tesekkur ederim tavsiyen için 🤗💐

O zaman ilk haftalar okula gitmen gerekirse maskeye mesafeye dikkat et canim aman. Zar zor bu gunlere geldik, Allahim bizi ve yavrularimizi korusun 🙏
Şifa olsun inşallah aşilar 🙏
Ben dikkat ederim ama oğlum taşıyıcı olurda eve getirirse diye endişem. Umarım güzelce atlatiriz şu virüs belasını

Back