• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

D dusunen kdn L Lady Starlight
Kızlar, anne karnında ölen bebek veya bebeklere isim verilmesi ve onların gömülmesi gerektiği konusunda ayetler var. Ben de internette dolaşırken şimdi gördüm. Daha önceden teselli cümlesi olarak "bebeğin ahirette senin cennete giriş kapın olacak" şeklinde cümleler duymama rağmen aslı astarının olup olmadığını bilmiyordum. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda merak ediyorum ve site urlsini aşağıya bırakıyorum.

Bunlarda benim, siteden aldığım ekran görüntüleri.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210809-213136_Chrome.jpg
    Screenshot_20210809-213136_Chrome.jpg
    92,1 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20210809-213113_Chrome.jpg
    Screenshot_20210809-213113_Chrome.jpg
    90,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20210809-211916_Chrome.jpg
    Screenshot_20210809-211916_Chrome.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar, anne karnında ölen bebek veya bebeklere isim verilmesi ve onların gömülmesi gerektiği konusunda ayetler var. Ben de internette dolaşırken şimdi gördüm. Daha önceden teselli cümlesi olarak "bebeğin ahirette senin cennete giriş kapın olacak" şeklinde cümleler duymama rağmen aslı astarının olup olmadığını bilmiyordum. Sizler ne düşünürsünüz bu konuda merak ediyorum ve site urlsini aşağıya bırakıyorum.

Bitanem, daha çok küçüktüler, şekillenemeden kalpleri durdu, seninki de öyle. Gönderdiğin ayet değil bir rivayet. Nasıl rahat olacaksan öyle yap ama ben Kuran'da öyle bir ayet hiç görmedim kuzum. Yani biz çok büyük bir travma yaşadık, tekrar tekrar hatırlatacak şeylerden uzak kalmazsak yeni tedavimiz de etkilenir diye düşünüyorum. Ama için öyle rahat edecekse, diğer türlü daha çok etkileneceksen seni rahatlatacak yolu çiz canım benim. Bugünlerdeki duygu yoğunluğun da giderek azalacak bitanem. Hemen unutulmuyor ben hala hatırladıkça ağlıyorum ama ilk günlerdeki gibi değil. Sen de başka şeylerle ilgilenmeye çalış elinden geldiğince, yeni tedavine yoğunlaş canım arkadaşım ❤️❤️❤️

Ben mesajı şimdi gördüm. Ben de L Lady Starlight ile aynı fikirdeyim. Daha çok küçüktüler böyle bir şey yapmak göreceğin tedaviye odaklanmayı olumsuz etkiler bence. Ben 1 hafta 10 gün zorlandım ara ara durup dururken bir anda ağlamaya başlıyordum ama sonrasında geçti eminim senin de geçecektir canım. Biraz daha zaman geçmesi gerekiyor sadece. Pes etmeyip devam ettikçe hepimiz de sağlıklı yavrulara kavuşacağız. Ama geçmişte yaşadığımız kötü tecrübelere takılıp kalırsak geleceğimiz için sağlıklı düşünüp sağlıklı adımlar atamayız. Ben sağlıkla doğacak olan bebeği düşünerek ona ulaşmak için çaba harcayarak daha çok motive olunacağına inanıyorum. Kendimde de bunu tecrübe ettim. Ama her insan farklı şeyde teselli bulabilir için o şekilde rahat edecekse yap canım ama bence içindeki hüznü kederi daha da derinleştirir böyle bişey yapman. Biraz daha zamana ihtiyacın var geçecek yaşadığın acı emin ol canım❤️

Ben mesajı şimdi gördüm. Ben de L Lady Starlight ile aynı fikirdeyim. Daha çok küçüktüler böyle bir şey yapmak göreceğin tedaviye odaklanmayı olumsuz etkiler bence. Ben 1 hafta 10 gün zorlandım ara ara durup dururken bir anda ağlamaya başlıyordum ama sonrasında geçti eminim senin de geçecektir canım. Biraz daha zaman geçmesi gerekiyor sadece. Pes etmeyip devam ettikçe hepimiz de sağlıklı yavrulara kavuşacağız. Ama geçmişte yaşadığımız kötü tecrübelere takılıp kalırsak geleceğimiz için sağlıklı düşünüp sağlıklı adımlar atamayız. Ben sağlıkla doğacak olan bebeği düşünerek ona ulaşmak için çaba harcayarak daha çok motive olunacağına inanıyorum. Kendimde de bunu tecrübe ettim. Ama her insan farklı şeyde teselli bulabilir için o şekilde rahat edecekse yap canım ama bence içindeki hüznü kederi daha da derinleştirir böyle bişey yapman. Biraz daha zamana ihtiyacın var geçecek yaşadığın acı emin ol canım❤️

Merhaba 12+6 haftalık hamileyim ama dün biraz temizlik yaptım sanırım kendimi çok fazla yordum sürekli kasığımda ve makata sancı var ve karnım agrıyor 😞 cumartesi kontrolüm var ama acaba doktora erken mi gitsem?

Merhaba 12+6 haftalık hamileyim ama dün biraz temizlik yaptım sanırım kendimi çok fazla yordum sürekli kasığımda ve makata sancı var ve karnım agrıyor 😞 cumartesi kontrolüm var ama acaba doktora erken mi gitsem?
Geçmiş olsun. Bı fitil atıp dinlenin. Hiç geçmiyorsa gidin içiniz rahat olsun. Kendinizi çok yormayın, dikkat edin. İnş hemen geçer.

Geçmiş olsun,uzanın biraz geçmez ve ağrı artarsa gidin ama bence yorgunluktan olmuştur, dinlenince geçer.

Dün kontrolüm vardi hanimlar, bulantilar en cok su içmeme engel olmustu. İdrar tahlili yaptik ve enfeksiyon çikti. Bir hafta antibiyotik kullancam, su için de yine serum yazdircam bugun aile hekimime.
Doktora bulantilardan mahvoldugumu soyledim, ilaclarin kisitli yaradigini anlattim. Bana her seyi denememi soyledi, zencefil tüket, pilates yap nefes egzersizi gibi farkli yollar dene muhakkak biri azaltacaktir dedi. Bugun taze zencefil bulmakla işe başlayayim diyorum.

Sizde durumlar nasil 🤗

Bu arada yazmayi unuttum, çatlak kremi öneriniz var mi dedim? Kakao yagi, kayisi çekirdegi yaği veya kozmetik olsun istiyorsaniz mustelanin ürününü tavsiye ederim. En doğali o dedi. Tatli badem yaği tüy arttiriyormuş, tavsiye etmedi. Bir de göbek üstü tüylerini sorun etmeyeymişiz, hepsi dökülcekmiş.

Dün kontrolüm vardi hanimlar, bulantilar en cok su içmeme engel olmustu. İdrar tahlili yaptik ve enfeksiyon çikti. Bir hafta antibiyotik kullancam, su için de yine serum yazdircam bugun aile hekimime.
Doktora bulantilardan mahvoldugumu soyledim, ilaclarin kisitli yaradigini anlattim. Bana her seyi denememi soyledi, zencefil tüket, pilates yap nefes egzersizi gibi farkli yollar dene muhakkak biri azaltacaktir dedi. Bugun taze zencefil bulmakla işe başlayayim diyorum.

Sizde durumlar nasil 🤗
Su için ben de öyleyim çok şükür enfeksiyon çıkmadı ama su tüketimim de çok az, şöyle bi yöntem buldum daha doğrusu canım da istiyordu buz yiyorum bildiğin su içemiyorum ordan telafi edim diye. Nefes egzersizi işe yaramadı. İlaçlar dediğin gibi hafifletiyor biraz ben 17.haftadayım hala beter. zencefil inşallah işe yarar sende 💕 Geçmiş olsun canım

Bu arada yazmayi unuttum, çatlak kremi öneriniz var mi dedim? Kakao yagi, kayisi çekirdegi yaği veya kozmetik olsun istiyorsaniz mustelanin ürününü tavsiye ederim. En doğali o dedi. Tatli badem yaği tüy arttiriyormuş, tavsiye etmedi. Bir de göbek üstü tüylerini sorun etmeyeymişiz, hepsi dökülcekmiş.
Ben doktoruma sarı kantaron yağını da sorucam. Babe kullanmayı düşünüyorum bütün ürünlerinden memnun kaldım, ekstra dr izin verirse skantoron yağını da kullanayım dedim.

Sizde durumlar nasil 🤗
Benim su içmeden yana sorunum hiç olmadı çok şükür günde 3 litre tüketiyorum en az.
Bulantım hala geçmiş değil, prilamı 1 hafta oldu bırakalı kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum. Ağzımdaki acı tat kismen azaldı.
Benim en büyük sorunum progestan fitil
Artık tahriş olmaya başladı o bölgem canım acıyor, sızlıyor. Günde 3 kereydi dün 2 yaptım bunda sonra 2 ile devam edeceğim kafama göre doktorun bırak diyeceği yok🙄

Hanımlar merhaba, haberler iyi değil malesef... bugün 12. Haftamdı doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin malesef kalbinin ve dolayısıyla gelişiminin durduğunu ögrendik. Çok mutsuz olmama rağmen bu durumu metanetle karşıladım. Annelik iç güdüsü müdür, başka bir şey midir bilemem ama sanki hissetmiştim. 9.haftalık olarak gözüküyor, 3 haftadır benimle birlikte yrn kürtajım var. Oksaparı kestigimden beri ya bi sey olursa telaşim zaten vardı, siz siz olun pıhtılaşma testini yaptırın. Ben yaptırmadığım icin pişmanım. Oksaparı 9. Ayınaa kadar kullanacak olan arkadaşlar da bence morardım diye üzülmek yerine sevinsinler. Bilmiyorum ama sanki pıhtılaşmadan dolayı olmuş gibi içime doğuyor. Yrn kürtajdan sonra genetik test için yollanacak, kromozom bozukluğu yoksa pıhtılaşma testi yapılacakmış ama bozukluk olsun veya olmasın ben bu testi yaptiricam. Benim için üzülmeyin, demeki böyle olması gerekiyormuş ki oldu. Bu saatten sonra diz dövmenin, karalar bağlamanın kimseye bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Sizden tek isteğim yarına kadar bir zehirlenme, kanama, ağrı vb gibi belirtim olmadan yrnı bir an önce sağlıklı ve en kolay şekilde atlatmak. Bu arada merak edenleriniz olursa hiç bir belirtim olmadı, hala da yok umarım yrna kadar da olmaz. Kendinize iyi bakın, hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum. ❤
Merhabalar.
Acınızı çok iyi anlıyorum. İnşallah bir sonraki tedavi size tüm bu acılarınızı unutturur.
Sadece içinizi bir nebze de olsa rahatlatsın, pişmanlık yaşamayın diye yazmak istedim. Bende genetik test yaptırdım ve pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim. Genetik doktorum bana pıhtılaşma sorununun gebeliğin yarısından sonraki kayıpların sebebi olabileceğini söylemişti.

Benim su içmeden yana sorunum hiç olmadı çok şükür günde 3 litre tüketiyorum en az.
Bulantım hala geçmiş değil, prilamı 1 hafta oldu bırakalı kendi kendime iyileşmeyi bekliyorum. Ağzımdaki acı tat kismen azaldı.
Benim en büyük sorunum progestan fitil
Artık tahriş olmaya başladı o bölgem canım acıyor, sızlıyor. Günde 3 kereydi dün 2 yaptım bunda sonra 2 ile devam edeceğim kafama göre doktorun bırak diyeceği yok🙄
Ben doktorumdan habersiz bi ay falan kullanmadım çünkü zaten haftada bir proluton 500 mg yapıyordum o baya işe yarar diye düşünüyordum. Bunun haricinde zaten evde sürekli yatma yuvarlanma halindeydim. Yemek temizlik vs herşeyi eşim yapıyor sağolsun. Geçen cumartesi banyoyu yıkadım üstüne uzun bi duş aldım oturarak pazar kibrit kutusu büyüklüğünde kahverengi akıntım oldu. Dr gittik herşey normal proluton vuruldum kanama kesildi zaten başka gelmemişti. Fitile tekrar başladım ne olur ne olmaz diye. Dr 34e kadar kullanacaksın fitili dedi. Senin de öyle olur muhtemelen.

Back