Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doktorum tedbir amaçlı doğuma kadar kullanmamı söyledi bana,oğlumda da doğuma kadar kullanmıştım. Buda tehlikeli sanki ,keşke tüp bebek tedavisi uygulanmadan önce tüm bu testler yapılsa boşuna kayıplar olmasa...
Allah gönlünüze göre versin 🏵

Kızlar iyi akşamlar, bende a kalite 1 tane taze transfer 4.gün embriyosunun transferinin 7.günüydü. Gece 5te 10 hassasiyyetli testte tek çizgi çıktı,şimdi 15 hassasiyyette yaptım,yine tek çıktı. Erken mi yoksa artık bir şey yok demek mi?

Tedaviye ilk başladığımda 3cmdi. 14+2de gittiğimde 4.7cm olmuş. 5.aya kadar büyüyor sonra büyümesi duruyor ama senin kistin bi bebişin eşiyle önlü arkalı büyürse ona baskı yapabilir dedi. Yeri mesele yani bebekler ters v gibi duruyor tam ortada kist var

Bi arkadaşın da hamileyken miyomu büyüyordu sonra dediğin gibi durdu büyümesi. Sorun olmaz inşallah artık bu saatten sonra Allahin izniyle. Doğum yaparken de alırlar kistinı rahatlarsın. Bana da doktorum doğum esnasında tüplerini alacam diyor. Zaten tuplerim bağlı hidrosalpinks olduğu için. Çok şişmişler dedi ultrasonda görünce.

Bende pıhtılaşma çıktı mesela ama hafif düzeyde. Ona rağmen oksapari kesmiyor doktorlar. Keşke gebe kalmadan önce herkese yapsalar bu testo
Bence de. Peki sizin dediginiz testler devlette yaptiriliyor mu? Pihtilasma ve diger dediginiz testler için nerden randevu almam gerekiyor benim

Bence de. Peki sizin dediginiz testler devlette yaptiriliyor mu? Pihtilasma ve diger dediginiz testler için nerden randevu almam gerekiyor benim
Ben antepte tip fakültesine gitmiştim onlar yönlendirdiler bir yere hiç ücret odemedim. Hem bizim genetige baktılar eşimle hem de benim pıhtılaşma durumuna baktılar. 1 ay sonra cikti sonucu.

Geçmiş olsun evinize yakın bir üniversitenin genetik bölümüne başvurup 2 dusugunuzu anlatırsanız hem sizden hem de eşinizden kan alıyorlar. Benim testim 15 günde çıkmıştı

Geçmiş olsun evinize yakın bir üniversitenin genetik bölümüne başvurup 2 dusugunuzu anlatırsanız hem sizden hem de eşinizden kan alıyorlar. Benim testim 15 günde çıkmıştı
2 düşüğümün olduğuna dair rapor fln isteniyor mu peki? Ona göre hastaneden cikarttirayım

İnşallah daha fazla büyütüp bana sıkıntı çıkarmasın da annemin de varmış ama bebek büyüyünce erimiş doktor da şok olmuş doğumda bakmışlar kist yok. Benim tüpler de bağlanacak sanırım ya senin de benim de sadece doğum olmayacak komple onaracaklar

Genetiğe nasıl baktılar peki?
Kan aldılar eşim ve benden ayrı ayrı bakıldı kromozomlara. İkimizin kromozom dizilimi normaldi ama doktorum bu bir şey ifade etmez sizin ikinizinki birleşince kromozom kırılabilir kesilebilir artabilir dedi. O yüzden o testi onemsemedi

Allah 3 çocuğuma sağlık versin bir daha rahmimle ve tuplerimle isim olmasın ya 5 yıldır evliyim yeminle her ya yok tüp yok rahim yok yumurta her yaz muhabbet bu

2 düşüğümün olduğuna dair rapor fln isteniyor mu peki? Ona göre hastaneden cikarttirayım
Benden bir şey istemediler ama siz bu konuda bir rapor alıp görürseniz daha sağlıklı olur. Sizin ve eşinizin soy ağacını oluşturacaklar. Sadece benim değil ailemdeki bütün düsukleri sisteme işlediler. Ben Gazi üniversitesinde yaptırdım bomboştu.

Canim benim, çok cok geçmiş olsun. Çok etkilendim. Dikkate alir misin bilmem ama yavrun hatta yavrularin için görüp bakabileceğin yerde iki tane fidan dik canim. Onlar da bu dünyayi rahminde deneyimlediler. Yer yüzünde onlarin anisina bir şeyler olsun

Allahim kucagini tez doldursun, ki dolduracağina inaniyorum. Bi dahaki gebelik sürecin olumlu sonuçlanir umarim
Sabir ve metanet diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…