Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

24 hafta izni umarım devam eder öyle olursa 1 tane heyet alsak bize yetiyor. 30 haftada da analık iznimiz başlayacak iyi olurdu.
Aynen devam ederse baya iyi olur bence bu sene karışmayacaklar vakalar hala azalmış değil. Benim şöyle bi durumum da var 30 gün yıllık iznim ve 15 gün rapor halkım duruyor eğer heyet alamazsam diye. Geçen sene bizim izinleri yasaklamışlardı ya covid var diye ordan on gün arttırmıştım. Sizde de sanırım idari izin var idarecin istese izin verebilir di mi

Hamilelik belirtisi zaten yoktu bende. Hafif goguslerimde hassasiyet vardi, o da son haftalarda azalmisti. Ama bu durum baskasi icin belirleyici bir sebep olmasin tabi ki. Normal de belirtiler zamanla azalıp sonradan kaybolabiliyor.
Evet belirtiler git gide azalıyor zaten. Doktor söylemeden anlamak pek mümkün değil sanırım rabbim güç sabır versin inşallah biraz dinlenip tekrar denersiniz yicek ekmeği yokmuş demekki

İdari izinler ölüm durumunda veriliyor birinci dereceden yakına bizde başka idari izin yok kuzum ama rapor alırım 24 hafta sonrası iptal olursa da. Bence sen o 30 günü analık iznin bitince kullan büyütürken daha lazım ayrılmak istemiyor insan

Gerçekten öyle çalışan hamile olmak çok zordur. Ben çalışmıyorum. Aslında önemseyip vermeleri gerekir raporu. İşte bu yüzden diyorum ya tüp bebek doktoru en başından beri süreci bildiği için her konuda daha anlayışlı oluyor. Ben o gün kontrolde herşeyi anlatmak zorunda kaldım üstelik bir çok şeyi de söylemeyi unuttum

10 günüm yanıyor onu kullanırım kesin. Zaten aralık sonu ocak gibi doğacak ya yenilenir hakkımız öyle bi hesapladım ki seneye kasımda işe başlicamSana ne sorcam bu analık izni 30da başlıyor ya bizim, mesela ben 35de doğurdum (toplam 18 hafta sanırım bizim) gerisi hep aktarılır di mi belli bi sınır yok şu kadar hafta aktarılır gibisinden

Doğumu bu doktorda mı yapacaksın

Allah sabir versin arkadasim. İnsallah en yakin zamanda, toparlandigin gibi saglikli bir gebeligin baslar. Karyotip ve trombofiliyi yaptirman yararina olacak trombofilinin yaninda ANA, Lupus, Protein S, Protein C gibi testleri yaptirmak iyi oluyor, onu kadin dogum doktoruna danisabilirsin Gecmisler olsun, kurtaji da cabucak atlat insallah

Yok canım diyelim ki 35te doğurdun kalanı sonraya aktarılır. Bakalım ne zaman dogurcaz ne olcaz. İkiz grubunda herkes patır patır doğurmaya başladı

Geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum acını hissediyorum yarın neler yaşayacağını ve yarınki psikolojini de biliyorum ama lütfen ileriyi düşün ve sağlam kalmaya çalış. Bu yaşadıklarını hiç unutmayacaksın ama sağlıklı bebeğini eline alınca acıların dinecek. Benim doktorum kurtajdan sonra bana demişti ki 1 kere rahmin bebek tuttu kafam rahat, rahminde sorun yok diye. Bu çok önemli bir şey. Vücudun anne olmayı kabul ediyor ve sen çok güzel bir anne olacaksın sadece zamanı var. Ben kurtajdan 3 ay sonra transfer olacaktım ama adetim düzene binmedi 6 ay sonra transfer olmak zorunda kaldım ve hayatıma anlam katan kızımı doğurdum. Senin de hayatına anlam katacak meleğin gelecek. Ayrıca kromozom ve pıhtı için diret ve aynı anda baksınlar zaten sonuçları geç çıkıyor.

Çok geçmiş olsun,iğneyi bıraktığınızdan beri içiniz rahat değildi ,resmen hissettiniz bence. Rabbim sağlıklı,sıhhatli evlatlar nasip etsin.. yarını da güzelce atlatin inşallah,Allah yardımcınız olsun.

Çok teşekkür ederim, inşallah dilediğiniz gibi olur benim için. Doktoruma bgn pihtilasma testini yaptirmak istedigimi soyledim. O test cok belirleyici bir sey degil gibilerinden bir laf etti. Genetige yollanip genetikten bir sorun çıkmazsa o zaman yaptırıyoruz dedi. Ama ben sorun çıksa da çıkmasa da yaptırmak istiyorum. Trambofili dediginiz test pihtilasma testi mi oluyor acaba? Diger testler neyi ifade ediyor tam olara. Bir de iki düşüğüm olduğu için sanırım bu testi devlet hastanesinde de yaptirabiliyorum. Bu konuda bilgisi olup da cevap yazan olursa cok sevinirim.

Çok tesekkur ederim. Evet, normalde her sabah kalktigimda oh bugünü de atlattım çok şükür diyerek mutlu bir sekilde uyanirdim. Bi kac haftadır içimde hep bir kuşku ve tedirginlik vardı. Hatta doktor kontrolünde de doktorum nasılsın diye sordugunda "stresliyim, kan pihtilasmasi olduysa kalbi durduysa diye dusunmeden edemiyorum oksapari biraktigimdan beri" dedim hatta doktor da "ayyy simdiki anne adaylari ne stresli" gibilerinden espri yapti. Sonrası da malüm zaten. Allah bir daha yaşatmaz demekten başka çarem yok ne yazık ki.

Arkadaşlar bu arada hamilelik imzası nasıl iptal ediliyor bilgisi olan var mı acaba? Kulube her girdigimde altimda gebelik haftami gormek bana iyi gelmeyecektir.

Çok teşekkür ederim. Belki ilk kez düşük yaşamış olsaydım dediginiz gibi bu konuda daha pozitif düşünebilirdim ama iki kez düşük yaşadığımı düşününce çok mutsuz oluyorum gerçekten. Umarım dediginiz gibi ilerde sağlıklı bir gebelik elde ederim. Umarım buna sebep olan şey bir an önce bulunur da ben de bir daha aynı acıyı yaşamak zorunda kalmam.

Tabii yaptirirsiniz, hatta dusuk olmasina da gerek yok, ben kaybim olmadan yaptirmistim karyotip ve trombofili. Trombofili pihtilasma testi, diger yazdiklarim da bagisiklikla ilgili testler, daha baskalari da var, ben su an aklimdakileri yazdim.
Doktorun oyle demesine de anlam veremedim, pihtilasmayi baska ne belirliyormis acaba siz zaten kafaniza koydunuz, kesin yaptirin. Bu belki pihtilasmayla ilgili bir kayip degildi ama gelecekte tedbirli olmakta fayda var.

Allah hakkında hayırlısını en güzelini nasip etsin inşallah. Umarım operasyonun da hemencecik biter ve dinlenirsin. Allah gönlüne göre versin inşallah

Bende pıhtılaşma çıktı mesela ama hafif düzeyde. Ona rağmen oksapari kesmiyor doktorlar. Keşke gebe kalmadan önce herkese yapsalar bu testo

Doktorunuz kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…