- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #12.101
Çok teşekkür ederimCanim benim, çok cok geçmiş olsun. Çok etkilendim. Dikkate alir misin bilmem ama yavrun hatta yavrularin için görüp bakabileceğin yerde iki tane fidan dik canim. Onlar da bu dünyayi rahminde deneyimlediler. Yer yüzünde onlarin anisina bir şeyler olsun
Allahim kucagini tez doldursun, ki dolduracağina inaniyorum. Bi dahaki gebelik sürecin olumlu sonuçlanir umarim
Sabir ve metanet diliyorum.
Bitanem şimdi gördüm, çok çok üzgünüm canım benim. Ne dersem diyim sana sadece yeni tedavine odaklanmak iyi gelecek. Bana da sadece o iyi geldi.Bebeğinin kalbi duran kader ortağı arkadaşlarım; L Lady Starlight D dusunen kdn son durumunuz nedir acaba? Az önce kürtaj oldum ben de. Sizlere hangi testler yapıldı ve bebeğiniz genetik muaneye gitti mi acaba?
Geçmiş olsun Rabbim yerini tez zamanda doldursun inşallahBebeğinin kalbi duran kader ortağı arkadaşlarım; L Lady Starlight D dusunen kdn son durumunuz nedir acaba? Az önce kürtaj oldum ben de. Sizlere hangi testler yapıldı ve bebeğiniz genetik muaneye gitti mi acaba?
Sağol hayatım, üşenmeyip uzun uzun yazmışsın ❤ benimki de bgn genetiğe yollandı, 15 gün sonra çıkarmış sonucu. Ben gömmek için incelendikten sonra geri yollanmasını istedim, umarım getirirler. Bu benim malesef ikinci kaybım; ben de ileride sağlıklı bebeğimin doğacağını hayal edip teselli buluyorum. Kafamı ordan uzaklaştırmazsam devamlı ağlama geliyorBitanem şimdi gördüm, çok çok üzgünüm canım benim. Ne dersem diyim sana sadece yeni tedavine odaklanmak iyi gelecek. Bana da sadece o iyi geldi.
Benim yeni tedavim bugün başlayacaktı ama 3 cm kist olmuş, e2 değerim yüksek çıkınca aspire edemedi doktorum. Pz.tesi e2 değerim düşerse aspire edilecek ve yeni tedavim başlayacak. Kuzum benim aşamalar şöyle oldu:
1. Bebek genetik teste gitti
2. Hemen alinmiyormus, yaklaşık on gün sonra biz de eşli kromozom testi verdik. Koldan kan alınarak bakılıyor. Özel labda 530*2 ödedik.
Yaklaşık 15-20 işgünü içinde sonuçlar geliyor. Bizim test sonucumuz normal geldi ama bebeğin trizomi 13. Bu yüzden kalbi durmuş, yaşamla bağdaşmayan bir kromozom anomalisi, döllenme sırasında olan tesadüfi bir fazladan kopyalama.
3. Sebebi belli olduğu halde ben bir sonrakini riske atmamak için bugün kan pıhtılaşma testi verdim kandan bakılıyor canım. 4 tane faktör istedi doktorum. Düzen lab Allianz sigorta indirimiyle oldukça uyguna geldi.
4. Cd56 testi normalde rahimden doku alınarak yapılması daha anlamlı ama benim artık sıtkım sıyrıldı, hiç yoktan iyidir diyerek onun için de bugün kan verdim Düzen lab da. 4 faktör pıhtılaşma testi ve bu cd56 ya Allianz sigorta indirimiyle 1315 TL verdim. Sonuçları 15 güne çıkacak.
Ayrıca bu yumurta toplama sonrası oluşacak beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğim.
Benimkini fazla bulanlar da var kuzum, birçok insan ilk düşüğe takılmamış aynen devam etmiş. Ben fazlaca telaşlı ve sağlamcı biriyim ve yaş dolayısıyla çok acele etmem gerekiyor.
Tekrar geçmiş olsun bitanem, insAllah bir sonraki tedavin çok iyi geçer, bebeğin sırasını bekliyordur insAllah.
Canım bu arada, doktorun yeni tedaviye başlamak için ne kadar dinlenme verdi sana? Bana 10 gün sonra gel ne yapacağımızı konuşalım dedi.Bitanem şimdi gördüm, çok çok üzgünüm canım benim. Ne dersem diyim sana sadece yeni tedavine odaklanmak iyi gelecek. Bana da sadece o iyi geldi.
Benim yeni tedavim bugün başlayacaktı ama 3 cm kist olmuş, e2 değerim yüksek çıkınca aspire edemedi doktorum. Pz.tesi e2 değerim düşerse aspire edilecek ve yeni tedavim başlayacak. Kuzum benim aşamalar şöyle oldu:
1. Bebek genetik teste gitti
2. Hemen alinmiyormus, yaklaşık on gün sonra biz de eşli kromozom testi verdik. Koldan kan alınarak bakılıyor. Özel labda 530*2 ödedik.
Yaklaşık 15-20 işgünü içinde sonuçlar geliyor. Bizim test sonucumuz normal geldi ama bebeğin trizomi 13. Bu yüzden kalbi durmuş, yaşamla bağdaşmayan bir kromozom anomalisi, döllenme sırasında olan tesadüfi bir fazladan kopyalama.
3. Sebebi belli olduğu halde ben bir sonrakini riske atmamak için bugün kan pıhtılaşma testi verdim kandan bakılıyor canım. 4 tane faktör istedi doktorum. Düzen lab Allianz sigorta indirimiyle oldukça uyguna geldi.
4. Cd56 testi normalde rahimden doku alınarak yapılması daha anlamlı ama benim artık sıtkım sıyrıldı, hiç yoktan iyidir diyerek onun için de bugün kan verdim Düzen lab da. 4 faktör pıhtılaşma testi ve bu cd56 ya Allianz sigorta indirimiyle 1315 TL verdim. Sonuçları 15 güne çıkacak.
Ayrıca bu yumurta toplama sonrası oluşacak beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğim.
Benimkini fazla bulanlar da var kuzum, birçok insan ilk düşüğe takılmamış aynen devam etmiş. Ben fazlaca telaşlı ve sağlamcı biriyim ve yaş dolayısıyla çok acele etmem gerekiyor.
Tekrar geçmiş olsun bitanem, insAllah bir sonraki tedavin çok iyi geçer, bebeğin sırasını bekliyordur insAllah.
Canim benim, çok cok geçmiş olsun. Çok etkilendim. Dikkate alir misin bilmem ama yavrun hatta yavrularin için görüp bakabileceğin yerde iki tane fidan dik canim. Onlar da bu dünyayi rahminde deneyimlediler. Yer yüzünde onlarin anisina bir şeyler olsun
Allahim kucagini tez doldursun, ki dolduracağina inaniyorum. Bi dahaki gebelik sürecin olumlu sonuçlanir umarim
Sabir ve metanet diliyorum.
Geçmiş olsun Rabbim yerini tez zamanda doldursun inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim, umarım her şey bundan sonra daha güzel olur. Arada alıntılamayı unuttuğum arkadaşlar varsa kusuruma bakmasın.Sade frappe canım çok üzüldüm içini ferah tut arkadaşlarda yazmış hep yeniden sağlıklı şekilde tedavine başlarsın Allahım hayırlı evlat nasip etsin inşallah dualarım sizlerle
Bitanem bana hala biri nasılsın diye sorduğunda ağlama geliyor. Özellikle bilen biri sorduğunda direk gözlerden boşalıyor ve bundan hiç hoşlanmıyorum, bakalım ne zaman geçecek. Benim sana tavsiyem sana geri yollanmasından vazgeç, inan o kimlik kazandıkça bizim için çok daha zor. Cinsiyetini öğrenmek bile beni çok kötü etkiledi.Sağol hayatım, üşenmeyip uzun uzun yazmışsın ❤ benimki de bgn genetiğe yollandı, 15 gün sonra çıkarmış sonucu. Ben gömmek için incelendikten sonra geri yollanmasını istedim, umarım getirirler. Bu benim malesef ikinci kaybım; ben de ileride sağlıklı bebeğimin doğacağını hayal edip teselli buluyorum. Kafamı ordan uzaklaştırmazsam devamlı ağlama geliyorPıhtılasma ve genetik testini de üniversitede yaptırmayı düşünüyorum, umarım ona da hemen randevu alabiliriz. Bir de burda bazı arkadaşlar başka testler de yaptırmamı önermişler, yaparlarsa onlarında yapılmasını rica edicem. Bebekte bir problem çıksın veya çıkmasın diğer dondurulmuş embriyoları teste yollama gibi bir şansımız var mı acaba? Yoksa dondurulmamış mı olmaları gerekiyor. Yumurta toplama sonrası oluşacak olanları pgtye yollayacağini söylemişsin, tedaviye baştan mı başladın? Bu arada cd56 testi ne oluyor tam olarak, acaba üniversitede yaparlar mı bana da?
Aynen on gün sonra gittim ben de konuşmak için. İlk adetle başlarız dedik. Ama benim ilk adet onüçüncü gün hemen geldi, daha rahim tam toparlanmamisti, o yüzden şimdi bu İkinci adetle basliycaz kisti halledebilirsek bitanem.Canım bu arada, doktorun yeni tedaviye başlamak için ne kadar dinlenme verdi sana? Bana 10 gün sonra gel ne yapacağımızı konuşalım dedi.
Kusma bılantı varsa hiç korkma bende de tek belirti oydu keşke bi yerim ağrısa da bulantım olmasaKızlar merhaba ya son bir haftadır çok tedirgınım cunku kasık ağrılarım tamameb gectı tık yok kusma dışındaki tüm belirtilerim gectı ben mı abartıyorum acaba? Şuan 11 hafta olmamıx lazım en son 9 haftalıkken gıttım doktor 12. Haftada gel dedı ama ya bebeğime bişey olduysa neden tüm belırtılerım gectı sizdede oldu mu?
Beybicim kisti aspire edecek derken laporoskipiyle falan mı alacak? Benim de transfer zamanı kistim 3 cmdi doktor direkt yaptı sıkıntı olmaz diye.Aynen on gün sonra gittim ben de konuşmak için. İlk adetle başlarız dedik. Ama benim ilk adet onüçüncü gün hemen geldi, daha rahim tam toparlanmamisti, o yüzden şimdi bu İkinci adetle basliycaz kisti halledebilirsek bitanem.
Kusma bulantı var canım kötü bir koku aldıgımda hemen öğürüyorum onun dışındakı belırtılerım yok oldu bur haftadır hereey yolundadır inşallahKusma bılantı varsa hiç korkma bende de tek belirti oydu keşke bi yerim ağrısa da bulantım olmasa
Yok bitanem, normal muayene koltuğunda içindeki sıvıyı bosalticak iğneyle. Diğer yumurtalar rahat büyüsün diye. Öyle bir yerde ki arkasında kaç yumurta var göremedik.Beybicim kisti aspire edecek derken laporoskipiyle falan mı alacak? Benim de transfer zamanı kistim 3 cmdi doktor direkt yaptı sıkıntı olmaz diye.
Anladım canım inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın. Allah gönlüne göre versinYok bitanem, normal muayene koltuğunda içindeki sıvıyı bosalticak iğneyle. Diğer yumurtalar rahat büyüsün diye. Öyle bir yerde ki arkasında kaç yumurta var göremedik.
Beybi o yüzden şüphelenme Allahın izniyle senin kusma bulantı yaşaman bebeğin varlığını sağlıklı olduğunu ifade ediyor bana öyle demişti drKusma bulantı var canım kötü bir koku aldıgımda hemen öğürüyorum onun dışındakı belırtılerım yok oldu bur haftadır hereey yolundadır inşallahAyy bulantı kusma çok berbat bırsey ya ama katlanıcaz mevbur bebişerimiz sağlıklı olsunda gerısı önemlı diil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?