- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.768
- 158
- Konu Sahibi Sade frappe
- #12.101
Öncelikle iyi dileklerde bulunanan ve yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın, gerçekten çok zor. Oksapar kullanmayan tüm arkadaşlar önlem amaçlı kullansınlar ki sonradan benim gibi keşke psikolojisine girmesinler. Bunu kaybı olan üzgün bir anne adayının tavsiyesi olarak alabilirsiniz. Son ana kadar ne ağrım oldu ne de kanamam. Burda rahim yumuşatıcı bir kaç ilaç içmeme rağmen kanamam olmadı ta ki ameliyat oldasına alınıncaya kadar. Ameliyathanede tekerlekli sandalyeden kaltığım gibi şarıl şarıl kanamam başladı, muhtemelen bu da olması gereken (çünkü devamlı kanamamım olup olmadıgı soruldu) ve kürtajı kolaylaştıran bir durumdu. Şimdi on gün boyunca antibiyotik kullanıcam. Doktorum bu süre zarfında aşı olmamda bir sakınca görmedi. En azından aşı işini aradan çıkartmak istiyorum. En kısa zamanda da burda bazı arkadaşların önerdiği gibi üniversite hastanesinde genetik ve trombofili testini yaptiricam. Genelde bebekte bir sorun yoksa genetik testi isteniyormuş ama olsun, en azından içim rahat edecek. Bu arada ultrason doktoru kesemin gayet normal oldugunu, bebegin gelisiminin 9+1de kaldigini, herhangi bir kanama alani olmadigini söyledi. Seninle alakalı bir problem yok, her şey yolunda muhtemelen bebekte sıkıntı vardı dedi. Sağolsunlar benimle ilgilenip rahatlatmaya çalıştılar. Şayet bir sıkıntı varsa ve bu kayıbın sebebi herhangi bir sıkıntıdan kaynaklıysa, umarım bulunur ve çözülür. En uygun zamanda sağlıklı bir gebelik gecırebilmem ve doğum yapabilmem adına dualarınızı bekliyorum. Hepiniz kendinize iyi bakın, herkese sağlıklı gebelikler diliyorum.