• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Anladım canım inşallah güzel sonuçlarla ayrılırsın. Allah gönlüne göre versin 💕🤲🏼
Çok teşekkürler canım benim, Allah hepimize kolaylıklar versin. Hamilelerimiz sağlıkla kucağına alsın, bekleyenlerimiz müjdesine kavuşsun 🙏.
Bir önceki tedavimde bende de kiste rağmen başlamıştı ama o zaman e2 düşük gelmişti ve kist daha küçüktü. Şimdi e2 de yüksek geldi. O yüzden iki gün beklicez. Ah bu beklemeler beni öldürecek kuzum 😅

Çok teşekkürler canım benim, Allah hepimize kolaylıklar versin. Hamilelerimiz sağlıkla kucağına alsın, bekleyenlerimiz müjdesine kavuşsun 🙏.
Bir önceki tedavimde bende de kiste rağmen başlamıştı ama o zaman e2 düşük gelmişti ve kist daha küçüktü. Şimdi e2 de yüksek geldi. O yüzden iki gün beklicez. Ah bu beklemeler beni öldürecek kuzum 😅
Canım bu tedavinin başından şuan bulunduğum duruma kadar söylüyorum deli işi yaşadıklarımız. Cidden zor kafayı yiyoruz testler tahliller sonuçlar doktorlar kıyaslamalar vs vs sürekli bi uğraş verip sonuç bekliyoruz elimizden hiçbir şey gelmeden bekliyoruz sadece.
Allah daha beterinden korusun hepimizi tabi ama zor bi sınav gebe kalınca da aynı bugün duşta fazla kaldım bişey olur mu, ishal oldum bişey olur mu, ani kalktım bişey olur mu psikolojik savaşımız bitmiyor maalesef canım.
Allah bu emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı tedaviler, hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏼💕

Aynen on gün sonra gittim ben de konuşmak için. İlk adetle başlarız dedik. Ama benim ilk adet onüçüncü gün hemen geldi, daha rahim tam toparlanmamisti, o yüzden şimdi bu İkinci adetle basliycaz kisti halledebilirsek bitanem.
Aaa hiç o kadar erken tahmin etmemiştim canım. Belki benim doktorum da aynı şeyi söyler. Ilk kürtajımda doktorum 3 ay korunun demisti, bunda da en az 3 ay ara verir diye düşünüyordum. Senin kendiliğinden mi düşmüştü yoksa kürtaj mı olmuştun canım?

Kızlar selam, ben yurt dışında yaşıyorum, geçen haftaya kadar ordaki doktoruma gittim, kullandığım ilaçları söyledim, estrofemi günde 3 adet alıyorum)12. Haftada kesebilirsin dedi, bi de prolutexi kesebilirsin dedi günde 1 adet vuruluyorjm. Progestan fitile ve kan sulandırıcıya aynen devam dedi. Ben türkiyeye geldim bu hafta, burdaki randevum taa 20 Ağustos’ta, sizce doktorun söylediği gibi burakayım mı yoksa 2 hafta daha kullanıp yeni gideceğim dontora mı danışayım.bırakınca Kanama yaşarım diye korkuyorum, estrofemi ve iğneyi kesince kanama yaşayan var mı, azaltarak mı bıraktınız yoksa birden mi?şimdiden Allah razı olsun🙏🏻

Bitanem bana hala biri nasılsın diye sorduğunda ağlama geliyor. Özellikle bilen biri sorduğunda direk gözlerden boşalıyor ve bundan hiç hoşlanmıyorum, bakalım ne zaman geçecek. Benim sana tavsiyem sana geri yollanmasından vazgeç, inan o kimlik kazandıkça bizim için çok daha zor. Cinsiyetini öğrenmek bile beni çok kötü etkiledi.
Dondurulmuş bende de var ama şimdi onu çözdürup biyopsi alındıktan sonra tekrar dondurup transfer zamanı bir daha cozdurmek riskli olabilir dedi doktorum. Yapan merkezler var ama ben önermiyorum dedi. O yüzden baştan başladım.
Cd56 testi de rahmin embriyoyu yabancı cisim olarak görüp kabul etmeme olasılığını ölçen bir test. Kandan çok rahimden bakılmaksı anlamliymis ama ben bir de o işe giremiycem, çok yoruldum. O yüzden kandan baktiriyorum canım.
Canım haklısın ama bir önceki kürtajımda keşke alıp gömseydimin rahatsızlığını yaşadım. O yüzden bunda da aynı pişmanlığı yaşamak istemedim. Cinsiyetini ögrenmek istemiyorum, sadece bana verildiği şekilde (beze sarılı olarak) alıp (içini zaten açamam) bahçemdeki bir saksının içine gömmek istiyorum. Belki onu yaparken kötü olucam ama en azından onun o şekilde çöpe atılmış olmaktansa yanı başımda gömülü olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlatacak. Belki yaptığım veya düşündüğüm şey yanlış bilmiyorum ama bu şekilde olsun istiyorum.

Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım, tekrardan tedaviye başlamayı kabul etmek bile büyük cesaret; seni cani gönülden kutluyorum arkadaşım. Umarım en kısa zamanda ikimizinde kucağı sağlıklı bebişlerle dolar ❤

Bebeğinin kalbi duran kader ortağı arkadaşlarım; L Lady Starlight D dusunen kdn son durumunuz nedir acaba? Az önce kürtaj oldum ben de. Sizlere hangi testler yapıldı ve bebeğiniz genetik muaneye gitti mi acaba?
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Ben kürtaj olan embriyo dışında 2 embriyomu genetiğe gönderdim. İkisinde de kromozomal anomali çıktı. Gebeliğim de bu yüzden bitti %95 bizim de doktorumuzun da düşüncesi bu. Başka bir doktorla da başladık o da aynı şeyi düşünüyor. Emriyoların ikisinde de anomali çıktığı için eşimle ikimiz kromozom incelemesi için kan verdik. Şimdi onun sonucunu bekliyoruz. Sonuca göre ya kalan 3 donmuş embriyomu transfer edeceğim ya da baştan başlayarak farklı ilaçlar kullanarak tekrar deneme yapacağız. Kürtajdan sonra hala adet olamadım adet olmayı bekliyorum. Bence düşen embriyoyu göndermenin bir anlamı yok varsa donmuş sağlıklı embriyo bulmak için onları göndermek daha mantıklı. Sen adet oldun mu L Lady Starlight

test çıktı canım sınırda cıkmış o yüzden yine kesin birşey söylenemiyo 😞pazartesi enfeksiyon hastalıklarına gidicem
Alla alla 🙄 Ne diyor peki doktorun canım? Enfeksiyon hastalıkları ekstra test mi yapacakmış?
Bana 6. Haftada bakıldı toksoplazma, sonra bi daha bakılmadı. Böyle ara ara bakmak mı lazım acaba.. Pozitif çıkarsa tedavi nasıl oluyormuş peki bişi dedi mi doktor? Umarım hiç bi sıkıntı çıkmaz, içini ferah tut canım 🙏🏻

Canım bu tedavinin başından şuan bulunduğum duruma kadar söylüyorum deli işi yaşadıklarımız. Cidden zor kafayı yiyoruz testler tahliller sonuçlar doktorlar kıyaslamalar vs vs sürekli bi uğraş verip sonuç bekliyoruz elimizden hiçbir şey gelmeden bekliyoruz sadece.
Allah daha beterinden korusun hepimizi tabi ama zor bi sınav gebe kalınca da aynı bugün duşta fazla kaldım bişey olur mu, ishal oldum bişey olur mu, ani kalktım bişey olur mu psikolojik savaşımız bitmiyor maalesef canım.
Allah bu emeklerimizi boşa çıkarmasın. Hayırlı tedaviler, hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🤲🏼💕
Bitanem ne kadar güzel, ne kadar kalpten yazmışsın ❤️ Allah razı olsun kuzum 🙏

Aaa hiç o kadar erken tahmin etmemiştim canım. Belki benim doktorum da aynı şeyi söyler. Ilk kürtajımda doktorum 3 ay korunun demisti, bunda da en az 3 ay ara verir diye düşünüyordum. Senin kendiliğinden mi düşmüştü yoksa kürtaj mı olmuştun canım?
Benim doktorum da kürtajdan sonraki ilk adette tekrar başlayalım demişti ama 5. Haftam bitti hala adet olamadım.

Benim vakumlu kürtaj oldu canım. Kürtajdan sonra doktorum odaya geldi, çok temiz oldu, parça falan kalmadı, rahîm toparlansin hemen başlarız tekrar dedi. Benim yaştan dolayı zaten 3 ay beklemem mümkün değil, sağlık durumu dışında. Senin doktorun da insAllah bekletmeden başlar hemen rahîm toparlayinca kuzum.

Canım haklısın ama bir önceki kürtajımda keşke alıp gömseydimin rahatsızlığını yaşadım. O yüzden bunda da aynı pişmanlığı yaşamak istemedim. Cinsiyetini ögrenmek istemiyorum, sadece bana verildiği şekilde (beze sarılı olarak) alıp (içini zaten açamam) bahçemdeki bir saksının içine gömmek istiyorum. Belki onu yaparken kötü olucam ama en azından onun o şekilde çöpe atılmış olmaktansa yanı başımda gömülü olduğunu bilmek biraz olsun içimi rahatlatacak. Belki yaptığım veya düşündüğüm şey yanlış bilmiyorum ama bu şekilde olsun istiyorum.

Elinden gelen her şeyi yapmışsın canım, tekrardan tedaviye başlamayı kabul etmek bile büyük cesaret; seni cani gönülden kutluyorum arkadaşım. Umarım en kısa zamanda ikimizinde kucağı sağlıklı bebişlerle dolar ❤
Canım benim, okurken ağladım inan, çok zor ama yapmak istiyorsan bişey diyemiyorum. Zaten sonuç hemen gelmiyor, inceleme bitince o zamanki ruh haline göre karar verirsin. Allah bu acıyı çok güzel mujdelerle unuttursun sana bitanem. Yeni tedavinde güzel embriyoların olsun, tutunsun sana sımsıkı. insAllah güzel arkadaşım, Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeklere kavuşuruz. Ben kürtaj olan embriyo dışında 2 embriyomu genetiğe gönderdim. İkisinde de kromozomal anomali çıktı. Gebeliğim de bu yüzden bitti %95 bizim de doktorumuzun da düşüncesi bu. Başka bir doktorla da başladık o da aynı şeyi düşünüyor. Emriyoların ikisinde de anomali çıktığı için eşimle ikimiz kromozom incelemesi için kan verdik. Şimdi onun sonucunu bekliyoruz. Sonuca göre ya kalan 3 donmuş embriyomu transfer edeceğim ya da baştan başlayarak farklı ilaçlar kullanarak tekrar deneme yapacağız. Kürtajdan sonra hala adet olamadım adet olmayı bekliyorum. Bence düşen embriyoyu göndermenin bir anlamı yok varsa donmuş sağlıklı embriyo bulmak için onları göndermek daha mantıklı. Sen adet oldun mu L Lady Starlight
Canım sana da çok geçmiş olsun. Farklı ilaçlarla bu sorunun üstesinden gelinebilinirmiymiş peki?
Canım bu arada anlamadım ben, dondurulmuş embriyolarından mı iki tanesini yolladın?

Oldum bitanem, birinci adet hemen kürtajdan 13 gün sonra oldu ikincisi dün başladı. Bugün İkinci günümdü, kist olmasa başlayacaktık ignelere, ama kist çıkınca, e2 de yüksek çıkınca pazartesiyi beklemeye karar verdik. Tekrar e2 olcturucez, eğer düştüyse kisti aspire edip basliycaz pz.tesi kuzum.

Canım benim, okurken ağladım inan, çok zor ama yapmak istiyorsan bişey diyemiyorum. Zaten sonuç hemen gelmiyor, inceleme bitince o zamanki ruh haline göre karar verirsin. Allah bu acıyı çok güzel mujdelerle unuttursun sana bitanem. Yeni tedavinde güzel embriyoların olsun, tutunsun sana sımsıkı. insAllah güzel arkadaşım, Allah hepimize kolaylıklar versin, sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Amin arkadaşım ❤ tüm bu dileklerimizin kabul olduğu, çektiğimiz tüm bu acıların mükafatlandırıldığı bir yıl geçiririz inşallah 🤲

Back