- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.981
Ben 11-13 arası ikili taramaya girdim doktor ultrasondan burun kemiği oluşmuş mu omirilik düzgün mü vs onlara baktı. İkiz olduğu için kan tahlili istemedi yanlış çıkabilir dediBugün 2li tarama için kan verdim ve 22 ekime detaylı ultoroson için randevu aldım 22 haftalık oluyor o zaman internetten baktığımda ilk detaylı 11-13. Hafta arasında diyordu o haftalara randevu alan var mı ? Ya da detaylı ultorosona giren ? Nasıl oluyor?
Bana burun kemiği ve boyun kalınlığına baktı bi sıkıntı görmedi ama 2li test de istedi. Detaylı ultrason ile ilginiz var mı ?Ben 11-13 arası ikili taramaya girdim doktor ultrasondan burun kemiği oluşmuş mu omirilik düzgün mü vs onlara baktı. İkiz olduğu için kan tahlili istemedi yanlış çıkabilir dedi
Doktorlar oksapari transferden sonrs kafadan veriyorlar ama kan pihtilasma genlerine bakilan Trombofili testini yaptirmis miydiniz? Orada pihtilasma ciktiysa tabiiki devam etmek gerekiyor ama bu test elde yoksa tam bi muammaArkadaşlar merhaba 12+2 ikizlere hamileyim transferden beri oksapar kullanıyorum takip doktorum 12 haftada birakabilirsin dedi daha önceden düşüğün yok dedi tüp bebek doktorum 3 ay zorunlu sonrası doktorunuza kalmış dedi bırakan varmi oksapari bırakırsam bişey olur diye korkuyorum sizler ne zamana kadar kullanacaksınız
İşte kimse bana demedi girmen lazım bu hafta diye ondan sana yazdım ben deBana burun kemiği ve boyun kalınlığına baktı bi sıkıntı görmedi ama 2li test de istedi. Detaylı ultrason ile ilginiz var mı ?
Ben bırakmadım amaArkadaşlar merhaba 12+2 ikizlere hamileyim transferden beri oksapar kullanıyorum takip doktorum 12 haftada birakabilirsin dedi daha önceden düşüğün yok dedi tüp bebek doktorum 3 ay zorunlu sonrası doktorunuza kalmış dedi bırakan varmi oksapari bırakırsam bişey olur diye korkuyorum sizler ne zamana kadar kullanacaksınız
Ben doğuma kadar kullanıcam pıhtılaşmam olduğu içinArkadaşlar merhaba 12+2 ikizlere hamileyim transferden beri oksapar kullanıyorum takip doktorum 12 haftada birakabilirsin dedi daha önceden düşüğün yok dedi tüp bebek doktorum 3 ay zorunlu sonrası doktorunuza kalmış dedi bırakan varmi oksapari bırakırsam bişey olur diye korkuyorum sizler ne zamana kadar kullanacaksınız
Ben 11+4 üm randevu al dedi doktorum alırken 22 ekime verdi o da 22.haftama denk geliyor sonra emin olamadım hemşireme sordum 23.haftaya kadar olabilir sıkıntı yok dedi niye bu kadar erken verdi randevuyu onu da anlamış değilim yer kalmaz diye mi acabaİşte kimse bana demedi girmen lazım bu hafta diye ondan sana yazdım ben de
Merhaba S Semidor Adetime 3 gün var. Sol kasık batma ve ağrı yaşıyorum, belimle birlikte. Birde tuhaf şekilde metalik tat hissediyorum. Dondurma yedim ısrarla geçsin diye ama hala devam ediyor, birde yazdığın gibi ağızda kuruluk oluyor. Acaba bunlar belirti mi ümitlenmeli miyimPozitif haberi aldıktan sonraki dönemlerde ben de vardı bu durum sonucunuz ne bilmiyorum ama hamilelik belirtilerinden birisi de ağızda metalik tat olmasıdır. Bunun yanında ben de yaklaşık 1 hafta ağız çevresinde kuruluk hissi de vardı hatta catlıyordu
Daha önce bir düşüğüm olmasına rağmen 8. Haftamda bıraktım ben. Ben de ara ara keşke devam ettirse miydi doktorum diye düşünüyorum. Bazen ya pıhtılaşmam olduysa ve bebegımin lalbi durduysa diye vesvese yapıyorum. Hepimize tedavi zamanı pıhtılaşma testi yapılsaydı keşke.Arkadaşlar merhaba 12+2 ikizlere hamileyim transferden beri oksapar kullanıyorum takip doktorum 12 haftada birakabilirsin dedi daha önceden düşüğün yok dedi tüp bebek doktorum 3 ay zorunlu sonrası doktorunuza kalmış dedi bırakan varmi oksapari bırakırsam bişey olur diye korkuyorum sizler ne zamana kadar kullanacaksınız
Ya bana trombofili testi yapılmadı. 2019 yılında yapılan trombosit değerimin görselini aşağıya yükledim. Doktorum e nabızımdan daha önce yapılan tüm tahlillerime baktı bir sorun olsaydı söylerdi veya önlemini alırdı heralde diye düşünüyorum. Değer dışı olarak gözüküyor ama geçen sağlık ocagında da yaptirdigim testte bir cok kan degerim deger dışı olarak işaretlendigi halde saglik ocagindaki doktor ve kendi doktorum degerlerimin normal oldugunu söylemişti. Sanırım orda belirtilen değer dışı her zaman değer dışı anlamına gelmiyor. Aramızda hemşire bir arkadaşımız vardı, bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Sanırım sendinDoktorlar oksapari transferden sonrs kafadan veriyorlar ama kan pihtilasma genlerine bakilan Trombofili testini yaptirmis miydiniz? Orada pihtilasma ciktiysa tabiiki devam etmek gerekiyor ama bu test elde yoksa tam bi muamma
Trombositle ne kadar saglikli teshis edilebilir bilmiyorum, trombofili genetik bir test neticede bambaskalarYa bana trombofili testi yapılmadı. 2019 yılında yapılan trombosit değerimin görselini aşağıya yükledim. Doktorum e nabızımdan daha önce yapılan tüm tahlillerime baktı bir sorun olsaydı söylerdi veya önlemini alırdı heralde diye düşünüyorum. Değer dışı olarak gözüküyor ama geçen sağlık ocagında da yaptirdigim testte bir cok kan degerim deger dışı olarak işaretlendigi halde saglik ocagindaki doktor ve kendi doktorum degerlerimin normal oldugunu söylemişti. Sanırım orda belirtilen değer dışı her zaman değer dışı anlamına gelmiyor. Aramızda hemşire bir arkadaşımız vardı, bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Sanırım sendinmerakliblog
banada bir sorun olmadığı halde daha önce kaybım olduğu için oksapar verdiler ama bırakmaya korkuyorum şimdi .tekrar trombofili testi yaptırıp öyle bırakmayı düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diyeYa bana trombofili testi yapılmadı. 2019 yılında yapılan trombosit değerimin görselini aşağıya yükledim. Doktorum e nabızımdan daha önce yapılan tüm tahlillerime baktı bir sorun olsaydı söylerdi veya önlemini alırdı heralde diye düşünüyorum. Değer dışı olarak gözüküyor ama geçen sağlık ocagında da yaptirdigim testte bir cok kan degerim deger dışı olarak işaretlendigi halde saglik ocagindaki doktor ve kendi doktorum degerlerimin normal oldugunu söylemişti. Sanırım orda belirtilen değer dışı her zaman değer dışı anlamına gelmiyor. Aramızda hemşire bir arkadaşımız vardı, bu konuda beni aydınlatırsa sevinirim. Sanırım sendinmerakliblog
Hayır öyle bir test yaptırmadımDoktorlar oksapari transferden sonrs kafadan veriyorlar ama kan pihtilasma genlerine bakilan Trombofili testini yaptirmis miydiniz? Orada pihtilasma ciktiysa tabiiki devam etmek gerekiyor ama bu test elde yoksa tam bi muamma
Keşke dr bana bıraktıracak nasıl bırakıcam bilmiyorum korkuyorumDaha önce bir düşüğüm olmasına rağmen 8. Haftamda bıraktım ben. Ben de ara ara keşke devam ettirse miydi doktorum diye düşünüyorum. Bazen ya pıhtılaşmam olduysa ve bebegımin lalbi durduysa diye vesvese yapıyorum. Hepimize tedavi zamanı pıhtılaşma testi yapılsaydı keşke.
Pıhtılaşma testinin sonucu ne zaman çıkıyor peki, bir bilginiz var mı bu konuda?Trombositle ne kadar saglikli teshis edilebilir bilmiyorum, trombofili genetik bir test neticede bambaskalarBunu bi hekime, ozellikle hematologa danismak lazim
Sonucu bir ayda çıkıyor fln diyolar doğru mu?banada bir sorun olmadığı halde daha önce kaybım olduğu için oksapar verdiler ama bırakmaya korkuyorum şimdi .tekrar trombofili testi yaptırıp öyle bırakmayı düşünüyorum ben ne olur ne olmaz diye
Şuan kaçhaftalık oldunuz pekiDaha önce bir düşüğüm olmasına rağmen 8. Haftamda bıraktım ben. Ben de ara ara keşke devam ettirse miydi doktorum diye düşünüyorum. Bazen ya pıhtılaşmam olduysa ve bebegımin lalbi durduysa diye vesvese yapıyorum. Hepimize tedavi zamanı pıhtılaşma testi yapılsaydı keşke.
Merhaba bende iki belirti de oldu İnşallah güzel sonuçlar alırsınız şöyle ki benim dudak üstü bölgemde de çok kuruluk vardı. Dış fırçalamak iyi bir yöntem ben de ise yaramıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?