Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.
Ağladıkça ben daha çok kusuyordum, bebeğim sağlıklı diye düşün hep. Yapacak bişey yok biz uğraştık, istedik Allah nasip etti çekeceğiz. Millet keşke 9 ay kussam da çocuğum olsa diyor biri de bendim. Yıpratıcı zor ama bitecek Allah korusun kanser hastaları bi ömür yaşıyor bizim 9 ay yaşadığımızı.

Kizlar cok teşekkur ederim, okurken yine agladim. Destek olmaniz o kadar iyi geldi ki. Bizi bizden başka anlayan yok.
Allahim tez vakitte kurtarsin hepimizi bu sorunlardan. Doya doya yemek yiyip sevincimi sizle paylaşabilmek istiyorum.
İyi ki varsiniz

Canım benim,çok az kaldı bak bikaç haftaya rahatlayacaksin. Yavaş yavaş belirtiler azalacak , çok zor biliyorum, kimse anlamaz hak vermez. . Naz yapiyosun zanneder,biliyorum. .
Yakında bizlerde tadını çıkarmaya başlayacağız bu sürecin ❤

Akdeniz candır ama öğretmenler için resmen ölü bölge hiç tayin olmuyor merkeze ya

Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Çok istiyorum çok. İnşallah geride birakiriz da beyazkup sen ne sizlanmis durmustun bak bitiyomuş dersiniz

Ama bizimki gibi orantisizlar icin dd gecerli mi bu acaba yakinda ogrenirim insallah
Mesela sağ taraf büyükse solda şimdi sağa yaklaştıysa yada sağ aşırı büyüyüp sol küçük kaldıysa olabilir ama doğruluğu nedir hiç bilmiyorum. Bende merak ediyorum cinsiyetini kızım yada oğlum diyerek karnımı sevmek istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması

Bakalım bugün gidicem inşallah söyler

Bizim transfer aynı gündü senle, ben de heyecan yaptım şimdi. İnşallah söyler

benimde ikisi büyüdü kızım olacak basta ikizdi demekki diğeride erkekti buna göre ama sağ sol olayı doğru sağ kasıkta agrı olursa kız solda olursa erkek derler

Sol kasığımda batma var iki gündür, bakalım erkek mi çıkacak . Bu hafta kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…