- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.961
Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..
Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum
İnsallah cok yakinda gececek, bu haftalarda sikayetler plato yapiyor ve azalmaya basliyor canim. Benim 11. haftada duzelmeye basladi hatta kesildi diyebilecegim kadar azaldi. İnsallah seninkinin de eli kulagindaBu donemde en onemli sey esinin seni anlayip, sana destek olmasi. Diger herkesi bosver
Ah canım ya kıyamam. Ama artık 12. Haftaya gelmişsin bitmesi yakındır diye düşünüyorum. Genelde anneler hamileliklerini nasıl geçirirlerse kızları da ona benzer geçirirlermiş. Anneniz de hamile zamanlarını sizinkisi gibi mi geçirmiş acaba, sordunuz mu hiç? Ya da teyzeler, ananeler bir sorun belki onların vakti zamanında bu gibi durumları için buldukları bir çözümleri fln vardır.
Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.
Ağladıkça ben daha çok kusuyordum, bebeğim sağlıklı diye düşün hep. Yapacak bişey yok biz uğraştık, istedik Allah nasip etti çekeceğiz. Millet keşke 9 ay kussam da çocuğum olsa diyor biri de bendim. Yıpratıcı zor ama bitecek Allah korusun kanser hastaları bi ömür yaşıyor bizim 9 ay yaşadığımızı.
Çok az kaldı arkadaşım, bir Haftaya bu sorunların bitecek. Geçen haftalarda ben de senin gibiydim, daha sonra baya hafifledi ve şu anda nadir midem bulanıyor. İnan geçecek, bir sabah kalkacaksın ve deli gibi yemek yiyeceksin, istediğini içeceksin
Millete anlatmaya çalışma, herkes kendi yaşadığını biliyor. Biz tedaviyle hamile kaldık. Doğal süreçlerden geçmedik. Kullanmadığımız hormon kalmadı. O yüzden boş ver
Canım benim,çok az kaldı bak bikaç haftaya rahatlayacaksin. Yavaş yavaş belirtiler azalacak , çok zor biliyorum, kimse anlamaz hak vermez. . Naz yapiyosun zanneder,biliyorum. .Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..
Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum
Akdeniz candır ama öğretmenler için resmen ölü bölge hiç tayin olmuyor merkeze yaBen adanalıyım, eşim bingöllü. Evlenmeden önce şartım buydu biliyo musun. Yani sadece mersin değil ama akdenizde yaşamak istiyorum demiştim. Şuan burda çakılı sözleşmeli kadroyu bekliyoruz eğer vermezlerse de ben tayin isticem o sonra gelecek. Beni ve eşimi zaten merkeze verirler ilçe olmaz
Canım benim,çok az kaldı bak bikaç haftaya rahatlayacaksin. Yavaş yavaş belirtiler azalacak , çok zor biliyorum, kimse anlamaz hak vermez. . Naz yapiyosun zanneder,biliyorum. .
Yakında bizlerde tadını çıkarmaya başlayacağız bu sürecin ❤
Hahahaha dengelenir herhalde bilmiyorum ki benimki orantılı büyüdüKızlar bir şey diycem; benim tek göğsüm büyüdü diğeri büyümedi, bunu da şimdi fark ettim normal mi bu?
Kızlar bir şey diycem; benim tek göğsüm büyüdü diğeri büyümedi, bunu da şimdi fark ettim normal mi bu?
Evet, zaten normalde yüzde yüz aynı olmuyomuş. Bende az bi farklılık vardı şimdi bende de aradaki fark açılmış gibiBenim biri digerinden zaten daha buyuktu ama simdi buyurken sanki buyuk olan daha cok buyudu, aradaki fark bariz acildi cok komik su anda
amin canım allah razı olsun cümlemiz inşallahİki erkek bencede zorlar,her erkek çocuğu çok hareketli olmaz ama yine de kızlara göre biraz zorluyorlar, gönlündeki olsun insallah ❤
Canım, hayırlı uğurlu olsunnsağlıkla al kucağına kızını
eğer cihazı yeniyse söyler ve kuralları yoksa kimi doktor 16dan önce söylemiyorYaaa bende salı günü gidicem 11+5 olucam belki söyler mi diye merak ediyorum da
Bakalım bugün gidicem inşallah söylereğer cihazı yeniyse söyler ve kuralları yoksa kimi doktor 16dan önce söylemiyor
Benim normalde de sağ taraf soldan daha büyüktü yine aynı şekil gidiyorKızlar bir şey diycem; benim tek göğsüm büyüdü diğeri büyümedi, bunu da şimdi fark ettim normal mi bu?
Bide bi yazı okudum sözde sağ göğüs büyürse kız sol büyürse erkek bebeğe işaretmişKızlar bir şey diycem; benim tek göğsüm büyüdü diğeri büyümedi, bunu da şimdi fark ettim normal mi bu?
Ama bizimki gibi orantisizlar icin dd gecerli mi bu acabaBide bi yazı okudum sözde sağ göğüs büyürse kız sol büyürse erkek bebeğe işaretmiş
Hahah kızım olcak öyleyseBide bi yazı okudum sözde sağ göğüs büyürse kız sol büyürse erkek bebeğe işaretmiş
Mesela sağ taraf büyükse solda şimdi sağa yaklaştıysa yada sağ aşırı büyüyüp sol küçük kaldıysa olabilirAma bizimki gibi orantisizlar icin dd gecerli mi bu acabayakinda ogrenirim insallah
benimde ikisi büyüdü kızım olacak basta ikizdi demekki diğeride erkekti buna göreBide bi yazı okudum sözde sağ göğüs büyürse kız sol büyürse erkek bebeğe işaretmiş
Bakalım bugün gidicem inşallah söyler
benimde ikisi büyüdü kızım olacak basta ikizdi demekki diğeride erkekti buna göreama sağ sol olayı doğru sağ kasıkta agrı olursa kız solda olursa erkek derler
Söylemedi maalesef henüz erken haftaya söylerim dediBizim transfer aynı gündü senle, ben de heyecan yaptım şimdi. İnşallah söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?