Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cıkmadı daha bekliyorum canım
senim pıhtı sorunun varmı canımBen oksaparla corasprine 35. Haftaya kadar devam edeceğim kızlar. Sadece tüp bebek doktorum değil normal takip doktorum da bu şekilde önerdi. Karnım mosmor daha 6 ay nasıl olacak bilmiyorum Ama covid’de geçirince zaten oksaparı kullanıyor olmama şükrettim. Oksapar olmasa bile corasprini hamileliliğin sonuna kadar faydalı buluyorlar kanı incelttiği için yüksek tansiyon riskine de iyi geliyor diye
Bende hiç morarma olmuyor sadace iğne izi var. Yapacağınız bölgeyi kolanyalı pamukla sildikten sonra sıkın öyle sokun iğneyi soktuktan sonra sıkmayı bırakın ve yavaşça enjekte edin daha sonra pamukla bastırıp biraz avuyorum ben ne şişlik ne morluk olmuyor. Zaten bir zaman sonra koldan devam edicezBen oksaparla corasprine 35. Haftaya kadar devam edeceğim kızlar. Sadece tüp bebek doktorum değil normal takip doktorum da bu şekilde önerdi. Karnım mosmor daha 6 ay nasıl olacak bilmiyorum Ama covid’de geçirince zaten oksaparı kullanıyor olmama şükrettim. Oksapar olmasa bile corasprini hamileliliğin sonuna kadar faydalı buluyorlar kanı incelttiği için yüksek tansiyon riskine de iyi geliyor diye
Bana hemşire KIZIMA gebeyken hep göbeğinden vurul rahme direkt etki eder kol ve bacaktan o kadar etkili olmaz dedi diye ben hep göbekten vurdum 39 hafta ve doğumdan 21 gün sonrasına kadarBende hiç morarma olmuyor sadace iğne izi var. Yapacağınız bölgeyi kolanyalı pamukla sildikten sonra sıkın öyle sokun iğneyi soktuktan sonra sıkmayı bırakın ve yavaşça enjekte edin daha sonra pamukla bastırıp biraz avuyorum ben ne şişlik ne morluk olmuyor. Zaten bir zaman sonra koldan devam edicez
Ben her türlüsünü denedim, sıkıp vurma sıkmadan vurma.. çoğu zaman iğne izi oluyor dediğiniz gibi ama bazen damara denk geliyor. Aslında fark ediyorum da iğneyi soktuğumda damara denk geldiğini, geç kalmış oluyorum tabi koldan yapmak zor diyorlar, bacaktan da çok acıtıyormuş. Şimdilik göbekten devam ediyorum bakalımmBende hiç morarma olmuyor sadace iğne izi var. Yapacağınız bölgeyi kolanyalı pamukla sildikten sonra sıkın öyle sokun iğneyi soktuktan sonra sıkmayı bırakın ve yavaşça enjekte edin daha sonra pamukla bastırıp biraz avuyorum ben ne şişlik ne morluk olmuyor. Zaten bir zaman sonra koldan devam edicez
Tedavi öncesi Trombofoli paneli baktırmıştım canım ama ekstra bir sorun belirtmedi doktorum. İlaçların pıhtı oluşturma riskinden dolayı tedbir amaçlı kullanıyoruz dedi.senim pıhtı sorunun varmı canım
Güzel haberler alırsın inşallah. Ben de dün fetal dna için kan verdim, 10 güne çıkarmışcıkmadı daha bekliyorum canım
hayırlısı ile güzel haberler alalımGüzel haberler alırsın inşallah. Ben de dün fetal dna için kan verdim, 10 güne çıkarmış
Geçmiş olsun, hayirli haberler alirsiniz inş. ne kadar ödediniz?Güzel haberler alırsın inşallah. Ben de dün fetal dna için kan verdim, 10 güne çıkarmış
Bikac hafta ben de oyle oldum Duphalac cozmustu problemi ama o da fazlaca cozmustu Duphalac cozmediyse, bir ihtimal zeytinyagi icmek ise yarayabilir. Su tuketimin nasil? Armut yiyip uzerine bol su icmek vs. hep bildigimiz yontemler aslinda ama.. birinden biri ise yarar insallah..Kızlar merhaba bugün 10 haftalık oldum... 3 gündür tuvalete çıkmıyorum kuru kayısı yedim kefir içtim işe yaramadı ne yapabilirim acaba? Duphalac şurup yazmıştı doktorum dün ondan da içtim yine işe yaramadı
Bol su iç özellikle sabah aç karnına. Bulantın yoksa kabak yemeği yap ye ama az tuzlu, tarator da yapabilirsin hem kolay. Düşük riskin yoksa hava serinleyince mutlaka yürü. İki üç gün ekmek bisküvi hamurişi vs yeme.Bunlar hemen etki etmez bir iki güne çıkarsın en geçKızlar merhaba bugün 10 haftalık oldum... 3 gündür tuvalete çıkmıyorum kuru kayısı yedim kefir içtim işe yaramadı ne yapabilirim acaba? Duphalac şurup yazmıştı doktorum dün ondan da içtim yine işe yaramadı
Göbek büyüyünce vurmak zor olmadı mı ?Bana hemşire KIZIMA gebeyken hep göbeğinden vurul rahme direkt etki eder kol ve bacaktan o kadar etkili olmaz dedi diye ben hep göbekten vurdum 39 hafta ve doğumdan 21 gün sonrasına kadar
Ben her türlüsünü denedim, sıkıp vurma sıkmadan vurma.. çoğu zaman iğne izi oluyor dediğiniz gibi ama bazen damara denk geliyor. Aslında fark ediyorum da iğneyi soktuğumda damara denk geldiğini, geç kalmış oluyorum tabi koldan yapmak zor diyorlar, bacaktan da çok acıtıyormuş. Şimdilik göbekten devam ediyor
Koldan birinin vurması gerek sanırım kendimiz zor olur diye düşünüyorum bende bacak da kalın olduğu için daha az acır diye tahmin etmiştim şuan yıkıldımBen her türlüsünü denedim, sıkıp vurma sıkmadan vurma.. çoğu zaman iğne izi oluyor dediğiniz gibi ama bazen damara denk geliyor. Aslında fark ediyorum da iğneyi soktuğumda damara denk geldiğini, geç kalmış oluyorum tabi koldan yapmak zor diyorlar, bacaktan da çok acıtıyormuş. Şimdilik göbekten devam ediyorum bakalımm
Ben baştan veri bacaktan yapıyorum göbeğe yapmaya kıyamıyorum sanki.Koldan birinin vurması gerek sanırım kendimiz zor olur diye düşünüyorum bende bacak da kalın olduğu için daha az acır diye tahmin etmiştim şuan yıkıldım
Acıyo mu ? Morluk vs var mı ? Ve tsm olarak nerden vuruyosunuz?Ben baştan veri bacaktan yapıyorum göbeğe yapmaya kıyamıyorum sanki.
hareketsizsen yürüyüş yap faydası oluyorKızlar merhaba bugün 10 haftalık oldum... 3 gündür tuvalete çıkmıyorum kuru kayısı yedim kefir içtim işe yaramadı ne yapabilirim acaba? Duphalac şurup yazmıştı doktorum dün ondan da içtim yine işe yaramadı