• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.

Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..

Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum 😔
Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.
Ağladıkça ben daha çok kusuyordum, bebeğim sağlıklı diye düşün hep. Yapacak bişey yok biz uğraştık, istedik Allah nasip etti çekeceğiz. Millet keşke 9 ay kussam da çocuğum olsa diyor biri de bendim. Yıpratıcı zor ama bitecek Allah korusun kanser hastaları bi ömür yaşıyor bizim 9 ay yaşadığımızı.

İnsallah cok yakinda gececek, bu haftalarda sikayetler plato yapiyor ve azalmaya basliyor canim. Benim 11. haftada duzelmeye basladi hatta kesildi diyebilecegim kadar azaldi. İnsallah seninkinin de eli kulaginda 🙏 Bu donemde en onemli sey esinin seni anlayip, sana destek olmasi. Diger herkesi bosver 😘

Ah canım ya kıyamam. Ama artık 12. Haftaya gelmişsin bitmesi yakındır diye düşünüyorum. Genelde anneler hamileliklerini nasıl geçirirlerse kızları da ona benzer geçirirlermiş. Anneniz de hamile zamanlarını sizinkisi gibi mi geçirmiş acaba, sordunuz mu hiç? Ya da teyzeler, ananeler bir sorun belki onların vakti zamanında bu gibi durumları için buldukları bir çözümleri fln vardır.

Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.
Ağladıkça ben daha çok kusuyordum, bebeğim sağlıklı diye düşün hep. Yapacak bişey yok biz uğraştık, istedik Allah nasip etti çekeceğiz. Millet keşke 9 ay kussam da çocuğum olsa diyor biri de bendim. Yıpratıcı zor ama bitecek Allah korusun kanser hastaları bi ömür yaşıyor bizim 9 ay yaşadığımızı.
Çok az kaldı arkadaşım, bir Haftaya bu sorunların bitecek. Geçen haftalarda ben de senin gibiydim, daha sonra baya hafifledi ve şu anda nadir midem bulanıyor. İnan geçecek, bir sabah kalkacaksın ve deli gibi yemek yiyeceksin, istediğini içeceksin🥳
Millete anlatmaya çalışma, herkes kendi yaşadığını biliyor. Biz tedaviyle hamile kaldık. Doğal süreçlerden geçmedik. Kullanmadığımız hormon kalmadı. O yüzden boş ver 😻

Kizlar cok teşekkur ederim, okurken yine agladim. Destek olmaniz o kadar iyi geldi ki. Bizi bizden başka anlayan yok.
Allahim tez vakitte kurtarsin hepimizi bu sorunlardan. Doya doya yemek yiyip sevincimi sizle paylaşabilmek istiyorum🙏🙏.
İyi ki varsiniz❤️

Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.

Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..

Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum 😔
Canım benim,çok az kaldı bak bikaç haftaya rahatlayacaksin. Yavaş yavaş belirtiler azalacak , çok zor biliyorum, kimse anlamaz hak vermez. . Naz yapiyosun zanneder,biliyorum. .
Yakında bizlerde tadını çıkarmaya başlayacağız bu sürecin ❤

Ben adanalıyım, eşim bingöllü. Evlenmeden önce şartım buydu biliyo musun. Yani sadece mersin değil ama akdenizde yaşamak istiyorum demiştim. Şuan burda çakılı sözleşmeli kadroyu bekliyoruz eğer vermezlerse de ben tayin isticem o sonra gelecek. Beni ve eşimi zaten merkeze verirler ilçe olmaz😂
Akdeniz candır ama öğretmenler için resmen ölü bölge hiç tayin olmuyor merkeze ya

Canım benim,çok az kaldı bak bikaç haftaya rahatlayacaksin. Yavaş yavaş belirtiler azalacak , çok zor biliyorum, kimse anlamaz hak vermez. . Naz yapiyosun zanneder,biliyorum. .
Yakında bizlerde tadını çıkarmaya başlayacağız bu sürecin ❤

Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi olur. Çok istiyorum çok. İnşallah geride birakiriz da beyazkup sen ne sizlanmis durmustun bak bitiyomuş dersiniz🙏🙏

Ama bizimki gibi orantisizlar icin dd gecerli mi bu acaba 😂 yakinda ogrenirim insallah 🙌😻😻
Mesela sağ taraf büyükse solda şimdi sağa yaklaştıysa yada sağ aşırı büyüyüp sol küçük kaldıysa olabilir 😂 ama doğruluğu nedir hiç bilmiyorum. Bende merak ediyorum cinsiyetini kızım yada oğlum diyerek karnımı sevmek istiyorum tabi en önemlisi sağlıklı olması 😍

Bakalım bugün gidicem inşallah söyler 🤲🏻😂

Bizim transfer aynı gündü senle, ben de heyecan yaptım şimdi. İnşallah söyler 😊

benimde ikisi büyüdü kızım olacak basta ikizdi demekki diğeride erkekti buna göre ☺️ ama sağ sol olayı doğru sağ kasıkta agrı olursa kız solda olursa erkek derler

Sol kasığımda batma var iki gündür, bakalım erkek mi çıkacak 😁. Bu hafta kontrolüm var 😊

Back