- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
- #11.961
Birebir aynı şeyleri yaşadım. Kavun aşerdi yedim çıkardım. Pişmiş yemek görmedim 5.haftadan bu yana ve hala öyle artık Allaha isyan olmasın ama bıktım. Su içemiyordum annemi arayıp ağlıyordum çok sıcak su içemiyorum diye. Dün buz yedim su içemiyorum bari susuz kalmiyim diye dişim sızlaya sızlaya. Geçecekmiş bekliyorum canım napalım. Prilam kullanıyorum ben de. 15+1 oldum. 20ye kadar yolu varmış. Dişimi fırçalayamıyorum, banyoya burnumu tutup giriyorum. Buzdolabı, bulaşık makinesi burnumu tutup açıyorum. Ekmek peynir üzüm yiyorum sadece bu ara suyu biraz içebildim o da gece uyuyamıyorum midem boşken içebiliyorum.Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..
Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum
Ağladıkça ben daha çok kusuyordum, bebeğim sağlıklı diye düşün hep. Yapacak bişey yok biz uğraştık, istedik Allah nasip etti çekeceğiz. Millet keşke 9 ay kussam da çocuğum olsa diyor biri de bendim. Yıpratıcı zor ama bitecek Allah korusun kanser hastaları bi ömür yaşıyor bizim 9 ay yaşadığımızı.