- 7 Aralık 2020
- 321
- 375
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Hayırlısı olsun inşallahMerhabalar, benim de martta yumurta toplama oldu şimdi transfer için ikinci adeti bekliyorum
4 yıllık evliyiz, 4kez doğal yolla hamile kaldım ama 1 düşük 3 dış gebelik sonucu iki tüpümü de kaybettim. İki başarısız denemem var amh düşük olduğu için az yumurtam oluyor ve malesef her seferinde sıfırdan başlıyorum. Suan 1 adet 5.gün embriyom var.
Hepimiz pozitif sonuçları alırız sonucunda inşallah hakkımızda hayırlısı..
İnşallahHayırlara vesile olmasını dilerim kuzum umarım kaliteli. Bol yumurtan çıkar
Merhaba yumurtananız ne kadar çok maşallah. Kaç yumurta toplanmıştı toplamda pko var mıydı?17 adet donduruldu ocakta toplama olmuştu hepsi çok iyi kalitede.3. Ve 5. Günlerin embriyolar
Vardı PCOs.40 yumurta toplandıMerhaba yumurtananız ne kadar çok maşallah. Kaç yumurta toplanmıştı toplamda pko var mıydı?
Hayırlısı olsun ikinci denemenizMerhaba herkese. Ben de Mayıs başında kontrole gideceğim. Bir sıkıntı çıkmazsa, ikinci deneme için baştan OPU süreciyle başlayacağız kısmetse. Herkesten güzel haberler aldığımız bir topic olsun inşallah
Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerinizi tez zamanda alırız inşallahHayırlısı olsun ikinci denemenizbende ikinci denememe başladım hsonu opu olacağım inşallah yarın gün belirlenecek
Merhaba kızlar benimde nisandaydı mayısa erteledim Mayıs ta adet olunca transfer olacağım net tarihi belli değil benim 2. Denemem 1.sinde kimyasal gebelik yaşadım inşallah bu kez sağlıklı olur 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu var onları transfer olacağım nasipseMerhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Edit:
Ayrıca isteyenler;
~ Tüp bebek yaptırma sebebini
~ Yaşını
~ kaç yıl denedikledini
~ daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu
~ bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb)
~ hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler
~ sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod)
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embiryo mu konulacağına dair ayrıntılar belirtebilirler
Kendimden bahsetmem gerekirse;
- bu benim ilk tüp bebek denemem olacak
- geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı malasef
- yaklaşık 3 senedir deniyoruz
- 1,5 sene önce 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum
- sağda ve solda bir adet olmak üzere toplamda iki adet 1.5 cm'lik çikolata kistlerim var.
- uzun periyodlu tüp bebek yöntemi kullanılacak
- taze embriyo transferi yapılacak
-bu dönemde kullandığım ilaçlar:
♡ folik asit olarak folidays,
♡ D3-k2 (orzax ocean- kovid döneminde bağışıklığımın kuvvetlenmesi için yazdı doktorum)
♡ balık yağı (efa mom) bu aralar balık tüketmediğım için bunu kullanmayı kendim tercih ettim.
♡ beslenme olarak; tüp bebek tedavisi sırasinda kullanılan ilaçların ve sonrasinda hamile kalınirsa o hamileligin sebep olacagi kilo alimina karsi 1-2 kilo vemek acisindan yediklerime dikkat ediyorum.
♡ bu süre zarfında paketli gıdaları hayatımdan çıkardım
♡ yeşil çay harici kahve ve çay tüketmemeye çalışıyorum
♡ her hafta en az beş gün egzersiz yapıyorum (bunu telefonuma indirdigim göbeği eritin-bacağı eritin tarzı aplikasyonlar yardımıyla yapıyorum)
♡ Eşime sprem kalitesini ve hareketliligini arttirması acisindan da keçi boynuzu kürü kullandırıyorum. Yumurta toplamaya bir-iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım.
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
Bende de pcos var cnm 1.kimyasal oldu bu 2. Denemem inşallah bu kez miniklerimize kavuşuruzMerhaba kızlar bende Mayıs'ta tüp bebek tedavisine basliycam.2 negatif aşılamam var. Pko var . Devlette raporlu yaptırcam bakalım.insallah emeklerimizin karşılığını alırız. mübarek günlerde bol bol dua edelim hepimiz için.
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımHerkese merhaba. Bende burada çok yeniyim. Başlığı görünce katılmak istedim. Bende dün transfer yaptırdım. 26 sında kan verip sonuç öğreneceğim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin şu mübarek aylarda. İyi akşamlar herkese
Bende çok heyecanlanmıştım canım inşallah herşey yolunda gider ilk denemende pozitifi görürsünMerhaba hanımlarrr bende ilk tüp bebek denemesindeyim tüplerimde problem oldugu için . Cumartesi yumurta toplama yapılıcak cok heyecanlıyımm
İnşallahHadi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerinizi tez zamanda alırız inşallah
Bende de pcos var cnm ilk denemem kimyasal oldu 2. Yi bayramdan sonra yaptıracağım inşallah pozitif sonuçları paylaşırız burdaHerkese selamm🖐 Bende bayramdan hemen sonra tüp bebek sürecine başlıyorum inşallah. 37 yaş pcos. İlk deneme olacak. 2 aşılama sonuncusu kimyasal düşük. Samsun medikalpark da yaptırcam. Hakkımızda hayırlsı olsun inşallahh
Amin inşallah canım hepimiz pozitifi görelimYaşım 31
Sol tüpüm hidrosalpenks sebebi ile alında
1 aşılamam var olumsuz
Diyarbakır bahçecide tedaviye başladık
2 adet 4 AB kalite de dondurulmuş embriyom var
19 martta histeroskopi oldum 2 adet polip alındı boyutları çok küçüktü doktorum alınması iyi olur dedi.
Eşimde hiç bir problem yok
4 senelik evliyim
3 senedir çocuk istiyoruz
Hiç hamile kalmadım
Şuanda adet bekliyorum transfer için
Rabbim bu mübarek ayda tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin inşallah hepimizin kucağı dolardualarım da tanıdığım tanımadığım kim varsa gönlünde ki ver Rabbim diyorum inşallah kabul olur
Yaş 30 kilo 58 . İnşallah kucağımıza almak nasip olur. Bende çok bı belirtisi olmadı pcosun ama 2 aşılamadan sonra herhalde iğnelerinde etkisiyle göbek bölgesinden kilo aldım.Bende de pcos var cnm 1.kimyasal oldu bu 2. Denemem inşallah bu kez miniklerimize kavuşuruzYaşın kaç kilon var mı cnm
İnşaAllah Allah yardımcımız olsunBende çok heyecanlanmıştım canım inşallah herşey yolunda gider ilk denemende pozitifi görürsün
İnşallah pozitif sonuç alırsın canımİlk denemen mi kaç tane transfer oldum anlat bakalım
Teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız. Benim ilk denemem. 18 yumurta toplandı 1 transfer oldu 2 tane dondurduk. Transfer 3. Gün embriyosuydu. Şuan için hiç bir belirtim yok ama hayırlısı bakalım beklemedeyim.İnşallah pozitif sonuç alırsın canımİlk denemen mi kaç tane transfer oldum anlat bakalım
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunYaş 30 kilo 58 . İnşallah kucağımıza almak nasip olur. Bende çok bı belirtisi olmadı pcosun ama 2 aşılamadan sonra herhalde iğnelerinde etkisiyle göbek bölgesinden kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?