- 3 Şubat 2017
- 57
- 130
- 43
- 37
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağımızda boş bırakmasın birbirimize dua edelim inşallahMerhaba.Ankara Memorial de tedavi görüyorum.Daha önceden başarısız denemem ve kürtajim olduğu için her ihtimale karşı Histereskopı yapılacak
merhaba Allah’ın izniyle inşallah maslak acibadem Prof Bülent tıraşa gideceğimCanım hangi doktora gelecektin
Amin inşallahAmin inşallah mübarek ayın günlerin yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne var ise Allah hepsini kabul etsinBizim tedavimiz 1 ay daha ertelendi histereskopi olmuştum doktor 2 adet geçmesini bekleyelim daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum dedi. Umarım o zamana kadar da yasaklar kalkar. Gerçi şehirlerarası otobüs uçak vs kapsamıyormuş zaten umarım siz başlayabilirsiniz.
Sanki bugün olucam test yaptım her ihtimale karşı negatif. Ama karnım ağrıyor baya ibşallah olurum bugün yada yarınStresten bence de, bi de niyeyse çok bekliyoruz çok istiyoruz diye heralde herşey takıla takıla ilerliyomuş gibi geliyo bazen bananeyse, bekleme ustası olduk hepimiz, gelir bu aralar bence senin adetin de
Herkese selamm🖐 Bende bayramdan hemen sonra tüp bebek sürecine başlıyorum inşallah. 37 yaş pcos. İlk deneme olacak. 2 aşılama sonuncusu kimyasal düşük. Samsun medikalpark da yaptırcam. Hakkımızda hayırlsı olsun inşallahhMerhaba hanımlar, Allah kısmet ederse 1 mayıs'da tedaviye başlıyoruz. Aranızda mayıs ayı tüp bebek adayları varsa topiğime davet ediyorumgelin bu süreci birlikte paylaşalım
Edit:
Ayrıca isteyenler;
~ Tüp bebek yaptırma sebebini
~ Yaşını
~ kaç yıl denedikledini
~ daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını
~ Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu
~ bu dönemde kullanılan ilaçları (folik asit, balık yağı, d vitamini vb)
~ hayat kalitesinde ve beslenmesinde yaptığı değişimler
~ sperm kalitesinin ve sayısının artması açısından eşine kullandırdığı ilaçları veya kürleri
~ Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod)
~ Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embiryo mu konulacağına dair ayrıntılar belirtebilirler
Kendimden bahsetmem gerekirse;
- bu benim ilk tüp bebek denemem olacak
- geçen ay aşılama yaptırdım ve tutmadı malasef
- yaklaşık 3 senedir deniyoruz
- 1,5 sene önce 6 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum
- sağda ve solda bir adet olmak üzere toplamda iki adet 1.5 cm'lik çikolata kistlerim var.
- uzun periyodlu tüp bebek yöntemi kullanılacak
- taze embriyo transferi yapılacak
-bu dönemde kullandığım ilaçlar:
♡ folik asit olarak folidays,
♡ D3-k2 (orzax ocean- kovid döneminde bağışıklığımın kuvvetlenmesi için yazdı doktorum)
♡ balık yağı (efa mom) bu aralar balık tüketmediğım için bunu kullanmayı kendim tercih ettim.
♡ beslenme olarak; tüp bebek tedavisi sırasinda kullanılan ilaçların ve sonrasinda hamile kalınirsa o hamileligin sebep olacagi kilo alimina karsi 1-2 kilo vemek acisindan yediklerime dikkat ediyorum.
♡ bu süre zarfında paketli gıdaları hayatımdan çıkardım
♡ yeşil çay harici kahve ve çay tüketmemeye çalışıyorum
♡ her hafta en az beş gün egzersiz yapıyorum (bunu telefonuma indirdigim göbeği eritin-bacağı eritin tarzı aplikasyonlar yardımıyla yapıyorum)
♡ Eşime sprem kalitesini ve hareketliligini arttirması acisindan da keçi boynuzu kürü kullandırıyorum. Yumurta toplamaya bir-iki hafta kala da çakşır suyuna başlatacağım.
Umarım mayıs ayı hepimiz için uğurlu bir ay olur
maliyet konusunda bilgi verir misiniz? Özel hastane olunca merak ettim.Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağımızda boş bırakmasın birbirimize dua edelim inşallah
merhaba Allah’ın izniyle inşallah maslak acibadem Prof Bülent tıraşa gideceğim
Benim de kafama bu takılıyor nasıl ilerlicek acaba süreç ama sanırım doktor ya da hastaneye sormak lazım bunukızlar merhabalar
sormuştum arada kaynamış . bu ay transfer olacağım inşallah aksilik çıkmazsa adet dönemime göre transfer tarihim tamda ramazan bayramına denk geliyor.acaba tüp bebek bölümü çalııyor mu bayramlarda bilginiz var mı?
Merhaba herkesin tedavi durumu farklı olabilir tabii bu durumda da fiyatta farklılık gösterir o yüzden Fiat şu diyemiyorummaliyet konusunda bilgi verir misiniz? Özel hastane olunca merak ettim.
Bence çalışırlar canım. Resmi olarak bir bilgim yok ama bayramdan önce kontrolüm olacak sorarım olmadı yada merkezini arayıp sorsanakızlar merhabalar
sormuştum arada kaynamış . bu ay transfer olacağım inşallah aksilik çıkmazsa adet dönemime göre transfer tarihim tamda ramazan bayramına denk geliyor.acaba tüp bebek bölümü çalııyor mu bayramlarda bilginiz var mı?
Hayırlısıyla kap gel inşallahMerhaba kızlar benimde 3 gün sonra transferim olacak banada dua edin
Amin kuzum inşallahHayırlısıyla kap gel inşallah
Kaç embriyo kaçıncı gün?Amin kuzum inşallah
17 adet donduruldu ocakta toplama olmuştu hepsi çok iyi kalitede.3. Ve 5. Günlerin embriyolarKaç embriyo kaçıncı gün?
Hayırlara vesile olmasını dilerim kuzum umarım kaliteli. Bol yumurtan çıkarMerhaba hanımlarrr bende ilk tüp bebek denemesindeyim tüplerimde problem oldugu için . Cumartesi yumurta toplama yapılıcak cok heyecanlıyımm
Maşallah canım17 adet donduruldu ocakta toplama olmuştu hepsi çok iyi kalitede.3. Ve 5. Günlerin embriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?