Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba.Ankara Memorial de tedavi görüyorum.Daha önceden başarısız denemem ve kürtajim olduğu için her ihtimale karşı Histereskopı yapılacak
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağımızda boş bırakmasın birbirimize dua edelim inşallah
Canım hangi doktora gelecektin
merhaba Allah’ın izniyle inşallah maslak acibadem Prof Bülent tıraşa gideceğim

Amin inşallah geleyim nasibini beklermiş hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin Allah inşallah herkese beni de içinde kucağını doldursun inşallah

Stresten bence de, bi de niyeyse çok bekliyoruz çok istiyoruz diye heralde herşey takıla takıla ilerliyomuş gibi geliyo bazen bana neyse, bekleme ustası olduk hepimiz, gelir bu aralar bence senin adetin de
Sanki bugün olucam test yaptım her ihtimale karşı negatif. Ama karnım ağrıyor baya ibşallah olurum bugün yada yarın

Herkese selamm🖐 Bende bayramdan hemen sonra tüp bebek sürecine başlıyorum inşallah. 37 yaş pcos. İlk deneme olacak. 2 aşılama sonuncusu kimyasal düşük. Samsun medikalpark da yaptırcam. Hakkımızda hayırlsı olsun inşallahh

Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın kucağımızda boş bırakmasın birbirimize dua edelim inşallah

merhaba Allah’ın izniyle inşallah maslak acibadem Prof Bülent tıraşa gideceğim
maliyet konusunda bilgi verir misiniz? Özel hastane olunca merak ettim.

kızlar merhabalar
sormuştum arada kaynamış . bu ay transfer olacağım inşallah aksilik çıkmazsa adet dönemime göre transfer tarihim tamda ramazan bayramına denk geliyor.acaba tüp bebek bölümü çalııyor mu bayramlarda bilginiz var mı?

Benim de kafama bu takılıyor nasıl ilerlicek acaba süreç ama sanırım doktor ya da hastaneye sormak lazım bunu

Bence çalışırlar canım. Resmi olarak bir bilgim yok ama bayramdan önce kontrolüm olacak sorarım olmadı yada merkezini arayıp sorsana

Kızlar merhaba, topik hayırlı olsun hepimize uğurlu gelsin inşallahh ben ikinci tedevime başladım ilk denemem 2 adet 3. Gün embriyosuydu maalesef negatif oldu. Şimdi yumurta toplama öncesindeyim. Yarın kontrolüm var 1-2 günede toplama olacak inşallahh

Merhabalar, benim de martta yumurta toplama oldu şimdi transfer için ikinci adeti bekliyorum
4 yıllık evliyiz, 4kez doğal yolla hamile kaldım ama 1 düşük 3 dış gebelik sonucu iki tüpümü de kaybettim. İki başarısız denemem var amh düşük olduğu için az yumurtam oluyor ve malesef her seferinde sıfırdan başlıyorum. Suan 1 adet 5.gün embriyom var.
Hepimiz pozitif sonuçları alırız sonucunda inşallah hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…