- 8 Ekim 2016
- 1.539
- 1.433
- 133
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Henüz doktora merkeze karar vermedik başlayamadık tedaviyeCanım hangi doktora gelecektin
Ankara’da Temel Ceyhan doktorum. 2 embriyom var canımHangi doktor da tedavi gördün canım. Kaç embriyo dondıruldu?
Merhaba tupaaaaakızlar merhabalar opu rahim dinledirme derken ocak ayından beridir topiklerdeyim nisanın 16 ında trasferim olacaktı progestanı yanlış günde başladığım için iptal oldu :/ şimdi adetimi bekliyorum.tahmini 28 nsan gözüküyor ve öyle olunca tam da ramazan bayramına den geliyor transfer günü.ramazan bayramında tüp bebek bölümleri çalışıyordur di mi?bilginiz var mı? birde bayramda şehirler arası izin olur di mi hastanede randevu olacak sonuçta
İnşaAllah gönlüne göre olur canımAnkara’da Temel Ceyhan doktorum. 2 embriyom var canım
Canım gönlünce olur inşaAllah sonuç. Nerde tedavi oldun pregestron ne zaman başlatoyırlar ki?kızlar merhabalar opu rahim dinledirme derken ocak ayından beridir topiklerdeyim nisanın 16 ında trasferim olacaktı progestanı yanlış günde başladığım için iptal oldu :/ şimdi adetimi bekliyorum.tahmini 28 nsan gözüküyor ve öyle olunca tam da ramazan bayramına den geliyor transfer günü.ramazan bayramında tüp bebek bölümleri çalışıyordur di mi?bilginiz var mı? birde bayramda şehirler arası izin olur di mi hastanede randevu olacak sonuçta
Merhaba tupaaaaaben nisanda başladım tedaviye opu işleminden sonra progeston seviyem yüksek çıktığı için doktorum taze transferden vazgeçti. Ama netten baktığım kadarıyla progeston yüksekliği transfer için iyi diyor bilgisi olan var mıı?
dondurulmuş embriyo transferim içinCanım gönlünce olur inşaAllah sonuç. Nerde tedavi oldun pregestron ne zaman başlatoyırlar ki?
Biz negatif transferlerden sonra yaptırdık canım doktorumuz istediTüp bebek öncesinde eşiniz ve kendiniz için kromozom analiz testi (genetik) yaptırdınız mı ?
Çıktı mı sonuçBiz negatif transferlerden sonra yaptırdık canım doktorumuz istedi
Çıktı canım bir sıkıntı çıkmadı cok şükürÇıktı mı sonuç
İlaç alma hiçbitmiyor desene canım yaaa. İnşaAllah en kısa zamanda kavuşursun bebeğinedondurulmuş embriyo transferim için
31 martta adetimin 3. günü tedaviye başladım, foliyot,aspirin,estroferm kullanmaya başladım o gün.
6 nisanda 9.günde ikinci kontrole gittim bu ilaçlara kalçadan yapılan bant eklendi.hem vajinal hem ağzıdan progestan ve göbekten plorutex iğne eklendi progestan hapına 11 nisan da başlamam gerekiyordu ama ben 6 nisan da başladım.2 vajinal 2 ağzıdan aldım tarihleri karıştırdığımı anlayınca doktorumu aradım tedavi iptal dedi. bir sonraki adette tekrar başlayağız dedi.
progestana ve göbekten iğneye transfer gününden 6 gün öne başlatıyor doktorum ama tabi ptal oldu :/
trabzon medikal parkta tedavi görüyorum..
Yok tup bebekle alakali hicbirsey biliyorum ilk kez gidicem o dedikleriniz nerde yapiliyor devlette yapiliyormuTüp bebek öncesinde eşiniz ve kendiniz için kromozom analiz testi (genetik) yaptırdınız mı ?
Evet yapılıyor .. Ortalama 1-1,5 ay gibi sürese çıkıyor ...Yok tup bebekle alakali hicbirsey biliyorum ilk kez gidicem o dedikleriniz nerde yapiliyor devlette yapiliyormu
Merhaba yok adet olmadım ya yarın her ihtimale karşı test alıp evde Yapıcam pozitif bir durum yoktur eminim ama gelmedi bir hafta geçti üzerinden stres etkiliyor sanırım bir an önce gelsin istediğim içinAdet oldunuz mu? Transfer hazırlığına başladınız mı merak ettim
Stresten bence de, bi de niyeyse çok bekliyoruz çok istiyoruz diye heralde herşey takıla takıla ilerliyomuş gibi geliyo bazen banaMerhaba yok adet olmadım ya yarın her ihtimale karşı test alıp evde Yapıcam pozitif bir durum yoktur eminim ama gelmedi bir hafta geçti üzerinden stres etkiliyor sanırım bir an önce gelsin istediğim için
Benim doktorumu mu sordun canım, ben yurt dışındayım, Alman bir prof..Doktor kim canım
İnşallah hayırlı sonuc alırsın canımBenim doktorumu mu sordun canım, ben yurt dışındayım, Alman bir prof..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?