- 19 Ocak 2021
- 320
- 386
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #11.941
doktor benziyo dediyse kızdır cnm hakkında hayırlısı olsun iki erkektende korkma her çocuk aynı değil önemli olan çocuğun huyu fıtratıKız annişleri artıyor oh ne güzel darısı başıma
Yok çok fazla yok bi anda girdi şuanda da kasık ağrım var yok destek koymadım şimdiye kadar hiçGeçmiş olsun, Otururken arkaniza yastik, destek vs koyuyor musunuz? Gebe kaldiktan sonra ilk aylarda dahi bel boşluğu oluşturmadan destekli oturmaliyiz diye okumuştum. Agriniz çoksa doktora danişin muhakkak.
Bende de dün vajinal batmalar oldu, biçak saplanmalari hissediyorum. Haftaya kontrolde soracagim ben de. Su cok az içebildim enfeksiyon mu olustu diye merak ediyorum.
Yaaa bende salı günü gidicem 11+5 olucam belki söyler mi diye merak ediyorum dasağol cnm benim inşallah 12+0 da öğrendim ama 11 haftalıkken gördüm ama bekleyelim dedi söylemedi doktor
Size de geçmiş olsun benim sağ kasık ağrım devam ediyor sadece şuanlık bu hafta biraz belki ondandır salı günü kontorlüm var bakalım soracağım o zamanGeçmiş olsun. Devam ederse doktora gidip bir danışın derim. Bende sırt ağrısı değil ama sanki dün squat vb şeyler yapmışım da bgn de et kesiği (hamlamışım) olmuşum gibi bacak ağrısı var. Yürürken hafif kas ağrısı oluyor iki bacağımda da.
İnşallah beybi eğer kocama benzerlerse b*ku yedim sadece aşırı hareketliymişdoktor benziyo dediyse kızdır cnm hakkında hayırlısı olsun iki erkektende korkma her çocuk aynı değil önemli olan çocuğun huyu fıtratı
Kramp tarzı ağrılar normalmiş magnezyum kullandırıyorlar bunun için genelde. Bulantın yoksa muz ye potasyum da iyi gelir ve bir tane maden suyu tüket. Yine doktoruna da danış tabikiDün akşam aniden bi sırtımda bakma oldu yere sırt üstü uzandım ama o zaman daha da çok battı bugün de sırt bel ve biraz kasık ağrım var normal mi sizce ?
Bana biri kesin erkek diğeri%80 kız dedi ya inş kızdır diyorum. 2 erkeğe üzülmem ama zorlanırım
Yok çok fazla yok bi anda girdi şuanda da kasık ağrım var yok destek koymadım şimdiye kadar hiç
Senle aynı bekleyiş icerisindeyizBana biri kesin erkek diğeri%80 kız dedi ya inş kızdır diyorum. 2 erkeğe üzülmem ama zorlanırım
İki erkek bencede zorlar,her erkek çocuğu çok hareketli olmaz ama yine de kızlara göre biraz zorluyorlar, gönlündeki olsun insallah ❤Bana biri kesin erkek diğeri%80 kız dedi ya inş kızdır diyorum. 2 erkeğe üzülmem ama zorlanırım
Canım, hayırlı uğurlu olsunnsağol cnm benim inşallah 12+0 da öğrendim ama 11 haftalıkken gördüm ama bekleyelim dedi söylemedi doktor
Aynen beybi önce sağlıkla nasip etsin sonra da inşallah birer kız birer oğlumuz olsunSenle aynı bekleyiş icerisindeyiz1 erkek bana yeter Allahım onu da tatmadan ölmek istemem ama iki kızım 1 oğlum olsun çok mutlu olurum
Sağol beybi Allah hepimizin gönlüne göre versinİnş kızdır, gönlüne göre olsuniki erkek olsa bi huni takip gezerdim ben ne yalan söyliyim
Bilemedim, inş hemen geçer. Doktora sorun muhakkak ama sirt-bel desteksiz oturmayın nolur nolmaz..
Amin canım. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahİki erkek bencede zorlar,her erkek çocuğu çok hareketli olmaz ama yine de kızlara göre biraz zorluyorlar, gönlündeki olsun insallah ❤
Canım, hayırlı uğurlu olsunnsağlıkla al kucağına kızını
Evet kuzum 16 haftada gel dedi ama mersindeyim mersinde gittim. Heyet alır kendi druma giderim. 20 hafta olmuş oluyor o zaman hem de detaylıya girerim Benim drda doğum yapan bikac ikiz annesinin yorumunu okudum o yüzden içim rahat.Aynen beybi önce sağlıkla nasip etsin sonra da inşallah birer kız birer oğlumuz olsun
Ben önümüzdeki ay da tüp bebek dr gidicem. 24haftadan itibaren perinatologla ilerlicem. Sen hep aynı doktor devam mı?
Ya iyi ne güzel. Benim özel durumum olmasa başka doktora gidecektim ama nasip buymuş. Sağlıklı doğsunlar daEvet kuzum 16 haftada gel dedi ama mersindeyim mersinde gittim. Heyet alır kendi druma giderim. 20 hafta olmuş oluyor o zaman hem de detaylıya girerim Benim drda doğum yapan bikac ikiz annesinin yorumunu okudum o yüzden içim rahat.
Çok az kaldı arkadaşım, bir Haftaya bu sorunların bitecek. Geçen haftalarda ben de senin gibiydim, daha sonra baya hafifledi ve şu anda nadir midem bulanıyor. İnan geçecek, bir sabah kalkacaksın ve deli gibi yemek yiyeceksin, istediğini içeceksinKizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..
Nolur bu bulantı bitsin artık, ağlamaktan helak oldum
İnsallah cok yakinda gececek, bu haftalarda sikayetler plato yapiyor ve azalmaya basliyor canim. Benim 11. haftada duzelmeye basladi hatta kesildi diyebilecegim kadar azaldi. İnsallah seninkinin de eli kulagindaKizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Her şeyden tiksinmek, su bile içememek, 24 saat mide bulantısı ne zormuş. Kahvaltıdaki hiç ama hiç mi bir şeyi istemez midem. Ne yesem zor giriyor ağzımdan içeri. Ve bu ilaç kullanmama rağmen böyle. İlaç kullanmayınca zaten kesin ama kesin ne yesem içsem kusuyorum. Dün yeşil elma yedim, durdu midemde. Acınası bı sevinç oldu aaa yeşil elma yiyebildim diye.
Şu icemedigim için böbreklerim acıyo, iki güne bir serum taktiriyorum idrar yapabilmek için.
Etraf desen eşimden başka kimse anlamıyor beni. Aa susuz olur mu iç zorla bırakma kendini diyorlar. İçince midenin içi dışına çikiyor diyorum olsun diyorlar. Herkes kendini çok bırakma diyor ama anlatamıyorum, elma yiyebildim diye sevinçten ağladığımi..
Ama antepte çok iyi bir perinatolog da var gerek olursa ona da giderim buyuksehirde yaşamanın avantajıYa iyi ne güzel. Benim özel durumum olmasa başka doktora gidecektim ama nasip buymuş. Sağlıklı doğsunlar da
Ah canım ya kıyamam. Ama artık 12. Haftaya gelmişsin bitmesi yakındır diye düşünüyorum. Genelde anneler hamileliklerini nasıl geçirirlerse kızları da ona benzer geçirirlermiş. Anneniz de hamile zamanlarını sizinkisi gibi mi geçirmiş acaba, sordunuz mu hiç? Ya da teyzeler, ananeler bir sorun belki onların vakti zamanında bu gibi durumları için buldukları bir çözümleri fln vardır.Kizlar biraz içimi dökmek istiyorum. 12.haftanin içindeyim ve çok yoruldum. Ruhen çok bitik durumdayim.
Ben adanalıyım, eşim bingöllü. Evlenmeden önce şartım buydu biliyo musun. Yani sadece mersin değil ama akdenizde yaşamak istiyorum demiştim. Şuan burda çakılı sözleşmeli kadroyu bekliyoruz eğer vermezlerse de ben tayin isticem o sonra gelecek. Beni ve eşimi zaten merkeze verirler ilçe olmazAma antepte çok iyi bir perinatolog da var gerek olursa ona da giderim buyuksehirde yaşamanın avantajıo yüzden mersine tayin hiç düşünmüyorum biliyor musun, geleceğim uzak bir ilçenin uzak bir köyüne rezil rüsva olurum artık 3 çocukla soba yakarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?