- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #1.121
Normalde çıkması lazımdı ama idrar testleri güvenilir değil.hele ki akşam üzeri yapmışsınız. Kan sonucunu bekleyin.ne zamana çıkarmış?Yok akşam üzeri 4 gibiydi ama yinede olsa çıkmaz mıydı?((
Daha erken, herkesin vücudu farklı. Daha yeni hcg salınıyor olabilir. BekleyinKan ver kuzum. Direk gidip kan ver. Bende idrar testi yaptm negatf suançok canm skldı anlatamam benmde
Umudum iyicw gitti benm malesf. Cok üzülüyormDaha erken, herkesin vücudu farklı. Daha yeni hcg salınıyor olabilir. Bekleyin
Negatife hazırladım ben kendimi zaten 1-2 saate çıkarmış cnmNormalde çıkması lazımdı ama idrar testleri güvenilir değil.hele ki akşam üzeri yapmışsınız. Kan sonucunu bekleyin.ne zamana çıkarmış?
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinBen biraz sabırsızım hepsinde 6.gun idrarda öğrendim. Hepsinde 9, 10.gunlerde kan verdım
Benimde 8. Günüm idrar testi yaptım negatifKan ver kuzum. Direk gidip kan ver. Bende idrar testi yaptm negatf suançok canm skldı anlatamam benmde
Hayırlısı olsun hakkınızdaNegatife hazırladım ben kendimi zaten 1-2 saate çıkarmış cnm
5. Gün embriyosu mu?Benimde 8. Günüm idrar testi yaptım negatif
Kasıklarım da ağrı oluyor ama hafifi öyle rahatsız edici değil sadece dün gece 1 gibi baya şiddetli ağrıdı ama kısa 3 dk falan sürmemiştir o kadar. Kabızlık sorunum yok şükür. Sabah 9 da iğne atıp kahvaltı ediyorum uzanıyorum oturuyorum Müge yi izliyorumİnşallah canım :) nasıl geçiyor şuan günün ağrın var mı
3.gün embriyosu. ilk gebeliğimde 3.gün embriyosuydu onda 7.gün idrarda öğrenmiştim kan verdim öğleden sonra çıkcakmış bekliyorum5. Gün embriyosu mu?
Erken değil mi 3.Gün embriyosu için tahlil zamanınız3.gün embriyosu. ilk gebeliğimde 3.gün embriyosuydu onda 7.gün idrarda öğrenmiştim kan verdim öğleden sonra çıkcakmış bekliyorum
Farklı olabilir her gebelikte. Bakalım kanda ne çıkacak3.gün embriyosu. ilk gebeliğimde 3.gün embriyosuydu onda 7.gün idrarda öğrenmiştim kan verdim öğleden sonra çıkcakmış bekliyorum
İlkinde 8.gün kanda 37.66 dı. Sanırım bu sefer de öyle olur erken görürüm diye umut ettim idrar testinde göremeyince gittim kan verdim hakkımızda hayırlısı artıkErken değil mi 3.Gün embriyosu için tahlil zamanınız
Benm kan vermeyede mecalim kalmadı...Farklı olabilir her gebelikte. Bakalım kanda ne çıkacak
Hayırlısı olsun hakkınızda
Yaa canım benim üzme bu kadar Kendini her işte bir hayır vardır. Bekle bakalım bi sonucunu doktorlar eğer mantıklı olsaydı derledi ki evde idrar testi yapın sonra kan verin. Sen kan sonucuna bakacaksın E Evrendedust dediği gibi millet 6 aylık hamile anı kalsın istiyor da çıkmıyor idrardaNegatife hazırladım ben kendimi zaten 1-2 saate çıkarmış cnm
İnşallah dediğiniz gibidir ya inşallah bu sefer farklı olmuştur da benimledir minnoşum hayırlısı inşallahFarklı olabilir her gebelikte. Bakalım kanda ne çıkacak
Hayırlısı olsun hakkınızda
Üzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırızYaa canım benim üzme bu kadar Kendini her işte bir hayır vardır. Bekle bakalım bi sonucunu doktorlar eğer mantıklı olsaydı derledi ki evde idrar testi yapın sonra kan verin. Sen kan sonucuna bakacaksın E Evrendedust dediği gibi millet 6 aylık hamile anı kalsın istiyor da çıkmıyor idrarda
Tabikide üzülmeden edemiyor ben bile her kimin negatif haberini okusam içim değişik oluyor. Emek diyorum umut diyorum. Ama bir şekilde bir hayır vardır diyorum. Sen iyi ol Rabbim elbet nasip edecekÜzülmeden edemiyor insan canım ama dün daha kötüydüm bugün alıştırdım kendimi en azından nasip değilmiş napalım inşallahh sizlerin güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?