- 21 Ekim 2019
- 3.146
- 1.504
- 83
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #10.641
Cok tesekkurler cnm cevabın ıcınMaxijunoyu Nisan ayında 10 gün kadar kullandım, yumurtlamaya kadar. Mayıs ayındaki tedavim için Opuya kadar 20 gün falan kullandım canım. Omepa Q10 da benzer şekilde. Arı sütü bal polen karışımını da Opuya kadar 15 gün falan kullandım.
Rica ederim bitanemCok tesekkurler cnm cevabın ıcın
Doktorunuz ne diyor peki ??Kızlar bugun test yaptım yenıden anlamadım gitti test değerlerimş yazıyorum 255 2 gün sonra 570 4 gün arayla 1153( bu değer 4 günde ıkı katına zor çıkmış) bugun yanı iki gün sonra da 2300 çıkmış kafam cok karışık sizce değerler nasıl
Bugun başka doktora gıdip keseye bakıcaz sonra doktoruma sonucumu gönderıcem bakalım kese ne durumdaDoktorunuz ne diyor peki ??
Çok guzel canım ben masallahKızlar bugün tekrar kan verdim ilk kan 285 ikinci yani bugünkü 559 çıktı doktor daha kan vermemi istemedi direk haftaya cuma kese görmeye çağırdı
Canım benden dr kan testi istemişti bakmisti ama ben burda okuduğum bazı kişilerde dr gerek duymamis istememiş ultrasonda kalinliga bakmış rahmin sadece belki senin dr o yüzden istememiş olabilirKızlar Selam, dondurulmuş transfer hazırlığı sürecinde E2 tahlili yaptırdınız mi?
Canım önemli olan belli aralıkta artma olması ama tabi senin 4 gün verdiğinde tam bir artış olmamış ama bazen olabiliyormuş sonra tekrar yakalıyormus deger gene dr sor için daha rahat eder kese görmeye gittiniz ne oldu ?Kızlar bugun test yaptım yenıden anlamadım gitti test değerlerimş yazıyorum 255 2 gün sonra 570 4 gün arayla 1153( bu değer 4 günde ıkı katına zor çıkmış) bugun yanı iki gün sonra da 2300 çıkmış kafam cok karışık sizce değerler nasıl
Ne marka kullandınız arı sütü bal polenEczacı önermişti canım, doktoruma danıştım o da kullanabilirsin diyince kullandım. Çok da faydasını gördüm, bir önceki denemede bir embriyo olmuştu, bunda 4 olmuştu. Arı sütü bal polen karışımı da kullanmıştım.
Kromozom ihtimaline nasıl bakacak pgt yaparakmi.Peki az yum oluryirsa ogt yapıldığında bozuk çıkarsa embriyo transfer edilmiyirmus.Bitanem kendi bahsetti, cd56 olarak değil de rahim yapabiliyor ama zayıf ihtimal, öncelikle kromozom ihtimalini araştıralım o değilse o zaman rahim mi yabancı algıladı, kan pıhtılaşma mi o olasiliklara bakarız dedi. İlk üç ay genelde kromozom kaynaklı duruyormuş çünkü.
Kurtajda embriyo genetige gonderilebiliyirmu Heryer yaparmi bunu yada nereler yapar.Siz nerde yaptirdiniz.Drunuzu da paylaşırsanız sevinirim.Dusuk olmuş dokuzuncu haftada çok üzüldüm yasdasimsiniz.Amh FSH sizin iyiymiş dört yum cikiyirmus maşallah prp yapturdinizmiydi.Benim amh0.26 FSH 15-20 yaş 44 .Benim iki kere de bir iki yumurta çıkıp birer dillendi iki transfer edildi .Bugün test yaptıracam ama yedinci günde ikinci gün embriyosu neg çıktı umudum zayıf.Sizin beşinci gün embriyosuydu degilmi?Canım fsh:5.99, amh: 1.97. 2 tane transfer edildi, 2 tane de donduruldu. Transferlerden biri tuttu, keseyi gördük, kalp atışını duyduk ama dokuzuncu haftamda muayeneye gittiğimizde kalbinin beş gün önce durduğunu öğrendik malesef. Bugün kürtaj oldum, genetiğe gidecek. Onun sonucuna göre ya dondurulmuslari transfer edeceğiz ya da garanti olması için bir deneme daha yapıp 4 embriyo daha elde etmeyi hedefleyecegiz. Şimdilik durum bu. Allah hepimize kolaylıklar versin, ugraslarimizi boşa çıkarmasın
Gitmedik daha canım bugun gidicez öğleden sonra sonucunu yazarım bakalım kese görünecek mi dış gebelikten korkuyorumCanım önemli olan belli aralıkta artma olması ama tabi senin 4 gün verdiğinde tam bir artış olmamış ama bazen olabiliyormuş sonra tekrar yakalıyormus deger gene dr sor için daha rahat eder kese görmeye gittiniz ne oldu ?
Benim de yedinci günde 0.1 çıktı bugün test günüm.Benimkinden iyi hiç değilse.Besin üstünde olmalı dedi bir arkadaş o günlerde ama geç de çıkabilir belli.Kacinci gün emb.Benim 2.gunArkadaşlar ben demin kan verdim transferin 7 günündeyim 1,21 çıktı ilk defa normalde hep 1,20 çıkar anlayan var mı acaba
Allah korusun canım benim hani tup bebekde dış gebelik biraz az oluyor için rahat git ins guzelcene kese gor ve bizlerde güzel haberlerini ver canım benim insGitmedik daha canım bugun gidicez öğleden sonra sonucunu yazarım bakalım kese görünecek mi dış gebelikten korkuyorum
Ya inşallah o kadar cok istiyorum kı güzel haberle dönmeyı gözüm korkuyor artık şu tüp bebek olayından Allah bir daha böyle aratmasın kimseyiAllah korusun canım benim hani tup bebekde dış gebelik biraz az oluyor için rahat git ins guzelcene kese gor ve bizlerde güzel haberlerini ver canım benim ins
Korma canım guzel git pozitif git hayirlisiyla da görür gelirsin insYa inşallah o kadar cok istiyorum kı güzel haberle dönmeyı gözüm korkuyor artık şu tüp bebek olayından Allah bir daha böyle aratmasın kimseyi
Ben Anavarza marka aldım, markette o vardı.Ne marka kullandınız arı sütü bal polen
Canım problem kromozomsa o zaman bizimkilere bakılacak, bizde problem yoksa tesadüfi diyeceğiz bizde problem varsa tekrar yumurta toplama, beşinci güne gelenleri pgt ye gönderme yolunu deneyeceğiz. Bozuk çıkanlar transfer olmaz tabii, sağlıklı çıkan transfer edilir. Ama tesadüfi ise belki de dondurulmuslari kullanırız.Kromozom ihtimaline nasıl bakacak pgt yaparakmi.Peki az yum oluryirsa ogt yapıldığında bozuk çıkarsa embriyo transfer edilmiyirmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?