• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İstanbul'da olsaydim ben de ona giderdim ozaman.Kurtaji başka Dr yaptı degilmi.. sizin kaçıncı denemeydi...Bir de çalışmaya devam ettiniz mi .Hani düşük tehlikesi de evde yatanlar var ya oyuzden soruyorum yaşımız da ileri ben hamile kalsam izin rapor ücretsiz izin falan dusunurum.
Kürtajı da doktorum yaptı canım, Acibademin ameliyathanesini kullandık. Yok kuzum, evden çalışıyorum ben. Onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum bitanem.

Kürtajı da doktorum yaptı canım, Acibademin ameliyathanesini kullandık. Yok kuzum, evden çalışıyorum ben. Onla ilgisi olduğunu düşünmüyorum bitanem.
A ne güzle benimki d eoyle durumda yaparmi bilmiyorum.Evden calsiiyorsan çok iyi benim meslek yorucu ben izin falan kullanirim tutsa..Bülent tıraş kurtaji onermiyormus bu arada rahim acisindan.Kendiliginden düşmesini doğru buluyormus ama ozaman da numune alınamaz sanirim..
Kaçıncı haftaya kadar tüp bebek Dr takip ediyor?

Amh kaçtı sizin FSH?
Benim rezerv az olduğundan bir iki yum çıktığından ikinci gün dondurdukar iki embriyoru.İki toplamada birer embriyo.Ama kalitesi birinci kaliteye yakin dediler cozduklerinde de bozulma olmamis.Buntutankar neye göre tutuyor anlamadım ama yaş.ileri olunca herşey daha zor yaa..Genç olanlar daha şanslı zamanlari da çok
Yumurtalar toplanali 4 yıl oldu 4 yıl önce 1.5 amh 10-11arasi fshim vardı. Şimdi

A ne güzle benimki d eoyle durumda yaparmi bilmiyorum.Evden calsiiyorsan çok iyi benim meslek yorucu ben izin falan kullanirim tutsa..Bülent tıraş kurtaji onermiyormus bu arada rahim acisindan.Kendiliginden düşmesini doğru buluyormus ama ozaman da numune alınamaz sanirim..
Kaçıncı haftaya kadar tüp bebek Dr takip ediyor?
Bitanem sen neden bunları düşünüyorsun ki, daha test aşamasındasin. İnşallah pozitif olur sonucun, negatif olsa bile kürtaj gerekmiyor ki, tutmamış oluyor. Birşey yapmana gerek olmuyor o zaman da. Senin kurtajlik bir durumun yok ki. Benim bildiğim 12-13. Haftaya kadar tüp bebek doktoru takip ediyor. Sonra da bizim yaşımızdan dolayı perinatolog takibiyle devam etmemiz gerekir

Kızlar 6+3 ikizlere hamileyim. Ben daha kanda bile hamile olduğumu öğrenmeden kusmaya başladım. Göz kararması kusma günden güne arttı aşırı çoğaldı çok acıkıyorum yiyiyorum 10 dk başım dönüyo miğdemde durmuyo çıkarıyorum benim gibi yaşayan var mı aranızda bu kadar çok kusma normal mi ya bi tane kayısı yiyiyorum mesela 10 dk geçmeden o bir kayısı çıkıyo miğdemden. Çevremdekilerde sen ye onlar alacağını alır diyorlar ama kusamıyorum da aşırı zorlanıyorum 😔

Kızlar 6+3 ikizlere hamileyim. Ben daha kanda bile hamile olduğumu öğrenmeden kusmaya başladım. Göz kararması kusma günden güne arttı aşırı çoğaldı çok acıkıyorum yiyiyorum 10 dk başım dönüyo miğdemde durmuyo çıkarıyorum benim gibi yaşayan var mı aranızda bu kadar çok kusma normal mi ya bi tane kayısı yiyiyorum mesela 10 dk geçmeden o bir kayısı çıkıyo miğdemden. Çevremdekilerde sen ye onlar alacağını alır diyorlar ama kusamıyorum da aşırı zorlanıyorum 😔
İkizlere gebe birkaç anne varız burda. Hepimizin bulantı tiksinti kusma erken başladı malesef. Galiba ıkizlerde hormonlar daha çabuk artıyor ondan. Doktorum da dedi ikiz olduğu için her şeyi daha yoğun yaşarsın diğer gebelere göre diye. Ben de kendi pisirdigim yemeği yersem kusarım mesela. O yüzden bende akşam yemeği olayı uzun süredir yok 😣

Canım benden dr kan testi istemişti bakmisti ama ben burda okuduğum bazı kişilerde dr gerek duymamis istememiş ultrasonda kalinliga bakmış rahmin sadece belki senin dr o yüzden istememiş olabilir
Evet çok haklisin belki benim geçmiş sonuçlarımi referans almistir 👍
Sağlıkla ilerlesin inşallah evladını kucağına alman nasip olsun 🙏

İkizlere gebe birkaç anne varız burda. Hepimizin bulantı tiksinti kusma erken başladı malesef. Galiba ıkizlerde hormonlar daha çabuk artıyor ondan. Doktorum da dedi ikiz olduğu için her şeyi daha yoğun yaşarsın diğer gebelere göre diye. Ben de kendi pisirdigim yemeği yersem kusarım mesela. O yüzden bende akşam yemeği olayı uzun süredir yok 😣
Aynen bende öyleyim işte hevesle yaptığım yemek sonrasında bi kokuyo bana tamam bitti daha yiyemiyorum artık. Doktorum bana da söylemişti ağrıdan tut kusmaya kadar herşeyi iki kat yaşarsın diye de bu kadarı çok gazla geldi sanki yediğim durmayıp gidince ben nasıl beslencem de içimde beslenecekler diye düşündüm

Aynen bende öyleyim işte hevesle yaptığım yemek sonrasında bi kokuyo bana tamam bitti daha yiyemiyorum artık. Doktorum bana da söylemişti ağrıdan tut kusmaya kadar herşeyi iki kat yaşarsın diye de bu kadarı çok gazla geldi sanki yediğim durmayıp gidince ben nasıl beslencem de içimde beslenecekler diye düşündüm
İnşallah 2.trimesterda geçecek rahat ederiz. Bak şimdi eşimle KIZIMA yemek yaptım ben semizotu yogurtladim yedim. Çünkü yaparken kokmuyor 😣 koktuğu an bende olan bitiyor yiyemiyorum

Back