Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Yaptığın yerle alakalı belki. Beze olabiliyor.Ama geçer.Tam yerine doğru şekilde yapmaya çalış.Ama olabiliyor doğru yere yapsan da.Ben hemsireyim

Dilerim kozomozm sağlıklı çıkar Allah size de bana da buradaki herkese de nasib etsin . Kolaylık la elde etmeyi nasib etsin.Ben de yas 44 iste

Kurtajda genetik doktoru gelip embriyoyu alıyor, testlerini yapacak, sonucu da iki haftaya çıkacak. Doktorum Burçak Erzik, kürtajı Acıbadem Fulya'da yaptı. Vakum yöntemiyle yaptı, ağrı olmadı, ağrı kesici bile almadım, çok itinalı yapmış. Bu sebeple hemen toparlanacagini bekliyoruz. Beklemeyecegiz, sonucumuzu öğrenip ilk adetle hemen yeniden başlayacağız. Ya dondurulmuslarla ya da sıfırdan. Benim dördüncü gün embriyosuydu, onuncu günde pozitif sonucu almıştım.

.embriyinun genetik testi nekadar ücreti peki,?Bunu sadece özel kururmlarin bazıları yaoar sanırım
Bu benim mesaj.Ben stanbul'da değilim ama burda da acıbadem var.Buradaki de yapar belki

Dilerim kozomozm sağlıklı çıkar Allah size de bana da buradaki herkese de nasib etsin . Kolaylık la elde etmeyi nasib etsin.Ben de yas 44 iste
Bende de yaş 44 ama oraya çok takılmayın sadece zaman kaybetmeden toplayabildigimiz kadar yumurta toplayıp devam etmeliyiz. Tabi maddi boyutu da çok zorlayacak ama artık kredi falan bir şekilde zorlayacagiz. Her inceleme, araştırma, yeni işlem maliyeti katladikca katlıyor ama zaman kıymetli bizim için, yapacak bir şey yok. Canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin, kolaylıklar versin

Bu benim mesaj.Ben stanbul'da değilim ama burda da acıbadem var.Buradaki de yapar belki
Yani yaygın bir yöntem mutlaka yapılıyordur, ama neden şimdi bunu düşünüyorsun ki, senin sonucun insAllah pozitif çıkar ve sağlıkla devam eder. Benim bu yola başvurma sebebim bebeğimin 9. Haftada kalbinin durmuş olması. Sen bunu düşünme.

Prp yaptırmadım canım, benim o kadar vaktim de yok, çabuk çabuk toplayabildigim kadar yumurta toplamam lazım.

Canım söyle bir durum var. Ben ilk bebeğimi kaybettiğimde eşimle benim kromozomlarima bakımı ve temiz çıktı. Benim profesörum bunun Bi anlam ifade etmediğini, bizim sağlıklı olabilecegimizi ama bizim dnalarimiz birleştiğinde kirilabilecegini azalabileceğini veya fazladan kromozom olusabilecegini söyledi. Önemli olan ikinizinki bir araya geldiğinde durum ne ona bakmak dedi. Yani pgt. Ama biz kalan embriyolarla şansımızı denedik. Kaybettiğim bebekten sonra çift transfer oldu. Birinin yine kalbi durdu. Kızımı doğurdum çok şükür. Pgt falan olmadı.

Yaptığın yerle alakalı belki. Beze olabiliyor.Ama geçer.Tam yerine doğru şekilde yapmaya çalış.Ama olabiliyor doğru yere yapsan da.Ben hemsireyim
4 mayıstan bu yana kullanıyordum ilk defa bu hafta yaşadım bunu, bir de gerçekten derim kalınlaşmış sanırım zor giriyor artık yer bulmakta zorlanıyorum. Ban sadece göbek dendi üstelik bacak,kol söylemedi

Canım bu bilgi benim için çok önemli, çok teşekkürler . Ben de yeniden başlayıp pgt ye göndermek veya kalan iki dondurulmuşu denemek arasında kararsızım. Kaliteleri 4bb ve earlyblast blast iki tane beşinci gün embriyom var dondurulmuş. Orta kalite oluyor galiba. Dondurulmuşlara pgt yapmayı önermedi doktorum, ya öylece deneyeceğiz ya da hala yumurta cikiyorken tekrar deneyip beşinci güne gelenleri pgt ye göndereceğiz. Tabi maliyet de çok artacak bu durumda. Allah kızına ve sıradaki minnoşlara sağlıklı, uzun, mutlu ömürler versin, anneli babalı büyüsünler bitanem. Çok sağol

4bb iyi kalite oluyor :)

Benim kaybettiğim en iyi kaliteydi. Kızım orta kalite sayi veya AB dememislerdi. Orta kalite kızım şu an tepemde geziyor ama en iyi kalite bebeğin kalbi durdu. Allah ol derse olur. Sen içini ferah tut. Ben hoş 24 yaşında 3 embriyo oldu Dr beğenmedi transfer yapmadan Bi toplama daha oldu. Onda da 3 embriyo oldu 5.gune giden. İlk 3 tanesinden kızım oldu. Son 3 taneden de ikizlere gebeyim inşallah onlar da iyidir. Pazartesi doktora gitcem

Earlyblastı hiç duymadım ama benim de dondurulmuş 4bb embriyom var embriyolog iyi kalite olduğunu söylemişti hatta bi tane de 2bb embriyom var o da orta kaliteymiş mesela
Teşekkürler canım, earlyblast i doktoruma sorayım, o şokla ne sorup ne sormayacagimi şaşırdım. Bende yaş problemi de var ya, belki de onları yedekte tutup yeniden başlamam lazım. O seçimi de kendim yapamıyorum. O yüzden benzer süreçler yaşayanların tecrübelerini kafamda toparlamaya çalışıyorum.

Canım benim doktorum meleğin insan hali, çok çabaladık beraber, çok uğraştık o da çok üzüldü ve kendisi hiç ücret almadı sadece genetik inceleme için 1500 TL vereceğim.
İstanbul'da olsaydim ben de ona giderdim ozaman.Kurtaji başka Dr yaptı degilmi.. sizin kaçıncı denemeydi...Bir de çalışmaya devam ettiniz mi .Hani düşük tehlikesi de evde yatanlar var ya oyuzden soruyorum yaşımız da ileri ben hamile kalsam izin rapor ücretsiz izin falan dusunurum.

Amh kaçtı sizin FSH?
Benim rezerv az olduğundan bir iki yum çıktığından ikinci gün dondurdukar iki embriyoru.İki toplamada birer embriyo.Ama kalitesi birinci kaliteye yakin dediler cozduklerinde de bozulma olmamis.Buntutankar neye göre tutuyor anlamadım ama yaş.ileri olunca herşey daha zor yaa..Genç olanlar daha şanslı zamanlari da çok

Anladım canım, demek ki kalite çok da önemli değil. Çok teşekkürler, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…