- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
- #9.901
saol cnm inşallahAllah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol cnm inşallahAllah Sağlıkla tamamına erdirsin inşallah maşallah
cnm kahveyse hiç korkma benim 7.gün başladı 12.günüm bugün haln devam ediyor..ilaçlar yapıyor ama yarın sen için rahat etmezse doktorunu ara..Kızlar bugun transferle beraber 10. Günüm kahverengi kanamam var yerleşmedir değil mi korktum baya?
Evet canım kahve ne bılım ya insan korkuyor yarın zaten ıkıncı kan testımı yapıcam ondada sıkıntı cıkmazsa bıraz rahatlıycam inşallahcnm kahveyse hiç korkma benim 7.gün başladı 12.günüm bugün haln devam ediyor..ilaçlar yapıyor ama yarın sen için rahat etmezse doktorunu ara..
Canım benim kanamalarım hiç kahve olmadı hep pembe kırmızıydı. Çok sükür kalp atışlarınıda gördükEvet canım kahve ne bılım ya insan korkuyor yarın zaten ıkıncı kan testımı yapıcam ondada sıkıntı cıkmazsa bıraz rahatlıycam inşallah
PregestonHangi kan tahlili?
hahha evet bence de benım 3.gün 11 gün sonraya verdi o bile çok gelıyor.doğru diyorsunuz bir önceki transferim 5. Gündü 10 gün sonraya vermişlerdi bu sefer 13 gün sonraya illaki dayanamayıp erken test yApacağım dır
test yap bence belki pozitifsındır iğne ilaç verir doktor. Lekelenme çok muKızlar bugun transferle beraber 10. Günüm kahverengi kanamam var yerleşmedir değil mi korktum baya?
pardon zaten pozitiftin sen sanırım. Ben hiç test yapmadın sandımtest yap bence belki pozitifsındır iğne ilaç verir doktor. Lekelenme çok mu
Cuma test yaptık zaten pozıtıf cıktı cok şükür yarın ıkıncı testı yapıcam ıkıye katlamıstır inşallah Lekelenme çok diil neysekı azar azar peceteye gelıyor kahverengıtest yap bence belki pozitifsındır iğne ilaç verir doktor. Lekelenme çok mu
Yok canım yaptımpardon zaten pozitiftin sen sanırım. Ben hiç test yapmadın sandım
Yaa çok şükür sevindim senin adına kaçıncı haftada duydun kalp sesını?Canım benim kanamalarım hiç kahve olmadı hep pembe kırmızıydı. Çok sükür kalp atışlarınıda gördük
leke kaçıncı gün başladı pekiCuma test yaptık zaten pozıtıf cıktı cok şükür yarın ıkıncı testı yapıcam ıkıye katlamıstır inşallah Lekelenme çok diil neysekı azar azar peceteye gelıyor kahverengı
Transfer günüyle birlikte sayarsak 10. Günleke kaçıncı gün başladı peki
Bana, tahlil bakılmadı ultrasonda kalınlık bakıldı hep.Kan tahliliniz yüksek mi benim tranfer ertelendi adet olmayı bekliyorum döndürdüler yumoslari
Cok sağol Canım 5+6 da gittik göremedik kalbini. 6+4 te gittim gördük kalp atışını. tekrar kanamam vArdı kırmızı hemde. Serum yedim geldim hatta.Yaa çok şükür sevindim senin adına kaçıncı haftada duydun kalp sesını?
Benim cmt 26si dedi dr garanti mi olsun istedi artık bilmiyorum
TSH dışında hiçbir tahlil istemedi benden...gerek yok dedi, belki daha önceki tahlil sonuçlarımi referans alarak gerek duymadıPregeston
Ben transferden 1.5 ay önce ikinci doz sinovac oldum bence olunmalıKızlar meraba birşey sormak istiyorum, tedavi oncesi covid aşısı oldunuz mu ne dusunuyorsunuz