- 14 Şubat 2021
- 969
- 1.047
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.801
ne hikmetse çevremde hiç tüp bebek yapan yok. Millet korunurken kazara hamile kaldı hepTatlım ben de senle aynıyım bugün 5. Günüm bi belirtim yok ama lekelenme de herkeste olacak diye bişey yok ya da belirti de herkeste olacak diye bişey yok tüp bebek yaptıran biçoğu tanıdığım kişiyle konuştum hiç belirti arama dediler bana strese sokuyoruz kendimizi boş yere
ben dün aldım yani trans sonraki 4.gün. korkudan girmeyim duşa derken kokçaktım az dahaKuzum yok bana hemşireler bile sadece ilk günü alma dediler sonra ne zaman istersen al dediler
canım 2.deneme için sürecin baştan mı başladı yumurta azdı o zamanTeşekkür ederim canım biraz içimde korku var ilk denememde negatif sonuç aldim o yüzden
kaçıncı gün embriyosuydu canımBenm 5.gün olmuştu meğerse tutunma lekelenmesiymiş :) kızlar test yap çıkar dediler. 6.günü test yaptım çıktı
16 yumurtam var di canim ama sadece 2 tanesi dönlendi 3 günü embriyosu rezerve edemedik simdi yediden toplanacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallahcanım 2.deneme için sürecin baştan mı başladı yumurta azdı o zaman
Hayırlısı olsun epimiz için canim inşallah tez zamanda herkez posetiv olurNormal canım kullanılan ilaçlardan dolayı yumurtalar çok büyüdüğünden o ağrı o yüzden . Ben alt tarafım düşecekmiş gibi ağrı varken girmiştim OPUya
Ins kuzum benim öyledir insan ne bileyim bir belirti birsey arıyor korkuyorum olmadan alanda var duydum ana bilemedim ins bebislerim benimledir sağol canim sen hangi aşamadasın?Belirti olmadan Çok fazla pozitif olan var, zaten kasık agrıları ilaçların etkisiyle oluyor muş.
Ne güzel hemen hemen ayni sayılırız canım benim günlerimizGünaydin canım benim de öyle 2 tane 5.gün embriyosu konuldu bugun 4.gün . Bende de bir şey yok henüzerkenci davranıyoruz sanırım . Bugün ilk duşumu alacağım siz ne zaman almıştınız ?
Ben keseyi gördüm, kalp atışını bekliyorum benimde çok fazla belirti olmadı, sadece arada kasık hafif agrısı oluyor Du, dün gece beş agrısı oldu.Ins kuzum benim öyledir insan ne bileyim bir belirti birsey arıyor korkuyorum olmadan alanda var duydum ana bilemedim ins bebislerim benimledir sağol canim sen hangi aşamadasın?
Doğru diyorsun kuzum lekelenme herkesde olmaz dediler banada ama ne bileyim insan korkuyor belki birsey olsa benimledir diye düşünürüm diye ins bebislerimiz bizimledir de güzel haberler alırız canım benimTatlım ben de senle aynıyım bugün 5. Günüm bi belirtim yok ama lekelenme de herkeste olacak diye bişey yok ya da belirti de herkeste olacak diye bişey yok tüp bebek yaptıran biçoğu tanıdığım kişiyle konuştum hiç belirti arama dediler bana strese sokuyoruz kendimizi boş yere
aslında sayın güzelmiş canım inşallah bu sefer daha çok döllenen olur.16 yumurtam var di canim ama sadece 2 tanesi dönlendi 3 günü embriyosu rezerve edemedik simdi yediden toplanacak hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canımaslında sayın güzelmiş canım inşallah bu sefer daha çok döllenen olur.
6.günü test için çok erken değil mi 5.gündü o zamankaçıncı gün embriyosuydu canım
Benm de aynı canımzaten yağlı bi göbeğim vardı ama sabahları dümdüzdü en azından şimdi o da yok. Kalkıyorum şiş yatıyorum şiş. Neyse ki 1 ay sonra bebiş iyice çıkmaya baslıcak o zaman saklamayız göbeğimizi
Böyle diyince de kötü biliyorum ama valla sizinde öyle olmasına sevindim kızlarBenim de öyle. İlaçlar şişkinlik yapıyor maalesef
Evet canım ben de aynısını yazdım 5.gün lekelenmem oldu 6.gün yaptım pozitif çıkmıştı insallah pozitiftir onunki deSanki bizimBallikko da böyle bi sıkıntı olmuştu o da 5.gün kanaması olmuştu sonra pozitif çıktı
Kuzum yazdım ben de napıosun test yaptın mı nasıl geçio falan diyeAslında hep burlardayım. Mesajını görmedim.Hâlâ da göremedim sizlerin güzel haberlerini bekliyorum. Çok teşekkürler
Aynen valla zaten hep evdeyiz (özellikle ben) full yatıyorumBöyle diyince de kötü biliyorum ama valla sizinde öyle olmasına sevindim kızlarbenim hayalimde top gibi göbekle hamile olacaktım ama belli bu ilaçlarla zor sağlıkla büyüsün de bebişler artık napalım çıksın göbüşler( özlü söz oldu bu da )
Yerim senii yaa ben de öyleydimGünaydın canım valla pek bir değişiklik yok inşallah güzel şeyler oluyorlar aşağılarda arada konuşuyorum onlarla amasen nasılsın sen de var mı değişiklikler belirtiler ?
Gözün aydın canım benim ins sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahimBen keseyi gördüm, kalp atışını bekliyorum benimde çok fazla belirti olmadı, sadece arada kasık hafif agrısı oluyor Du, dün gece beş agrısı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?