- 19 Ocak 2021
- 3.194
- 5.021
- 108
- 36
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.781
cnm kullandığımız ilaçlar yapıyor..Merhabalar kızlar 21.06.21 de yumurta toplanacak ama her an adet olacakmış gibi arım var sizde de böyle oldu mu bana yardımcı olurmusunuz
Teşekkür ederim canım biraz içimde korku var ilk denememde negatif sonuç aldim o yüzdencnm kullandığımız ilaçlar yapıyor..
Aslında hep burlardayım. Mesajını görmedim.Kuzucum sen nerlerdesin mesaj yazdım dönmedin bakıorum bişi yazmıyosun hiçç şimdi şansa gördümİyimisinn nasılsınnnn tebrik ederim
Hayır canım hiç bulantım olmuyor ama dün gece belim çok agrıdı o yüzden korktum 10 gün sonra kalp atışına gideceğim ama o zamana kadar bebek iyimi değil mi çok merak ediyorum nasıl sabrederim bilmiyorum, sen nasılsın, bulantum oluyor mu?
Belirti olmadan Çok fazla pozitif olan var, zaten kasık agrıları ilaçların etkisiyle oluyor muş.Gunaydin kızlar bugün 5. Günüm ve hiç belirti yok kasık ağrım bile yok iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim ama korkmaya başladımbide lekelenme görenler kaçıncı gününüzde gördünüz bana 2 tane 5.gun embriyosu konuldu o yüzden belirti derdindeyim ama acelemiz ediyorum bilmiyorum
Günaydın canım valla pek bir değişiklik yok inşallah güzel şeyler oluyorlar aşağılarda arada konuşuyorum onlarla amaG galuskaFlyingHummingbird kuzularım nasılsınız ağrınız sızınız var mı ?? Belirti hissediyor musunuz az kaldııı inşallah alıcaz güzel haberlerinizi
Normal canım kullanılan ilaçlardan dolayı yumurtalar çok büyüdüğünden o ağrı o yüzden . Ben alt tarafım düşecekmiş gibi ağrı varken girmiştim OPUyaMerhabalar kızlar ben de kismet se 21.06.21 de yumurta toplamacak ama her an adet olacakmış gibi arım var sizde de böyle mi oldu bana yardimci olurmusunuz
Bende hiç belirti yok kuzum yaG galuskaFlyingHummingbird kuzularım nasılsınız ağrınız sızınız var mı ?? Belirti hissediyor musunuz az kaldııı inşallah alıcaz güzel haberlerinizi
Günaydin canım benim de öyle 2 tane 5.gün embriyosu konuldu bugun 4.gün . Bende de bir şey yok henüzGunaydin kızlar bugün 5. Günüm ve hiç belirti yok kasık ağrım bile yok iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim ama korkmaya başladımbide lekelenme görenler kaçıncı gününüzde gördünüz bana 2 tane 5.gun embriyosu konuldu o yüzden belirti derdindeyim ama acelemiz ediyorum bilmiyorum
Uygulamaya bakınca 5+1 yazıyo alt kısımda üst kısımda 6. Hafta yazıyormuş onu yeni farkettirmeden keseyi görmeye gidince soracaktım doktora ama dedim önce buraya sorayım ilk gebelik acemiliği işte insan bilemiyor anlayamıyorŞuan 5 haftalıksınız ama 5 haftalıgı doldurdugunuz icin aynı zamanda 6. Haftanın icerisindesiniz. 6 haftadan gün almak gibi; doğum günündeki yaş hesabı yapmak gibi düşünün. Uygulamaya göre düşünür hesap yaparsanız daha doğru olur.
Bebişlerin sağlıklı olsun da bırak ev de batsın canım ne olacakDayanamadım temizlikçi ablayı çağırdım. Meğer evim ne batmış yalekelenme VS olunca her şey yasaklandı. Bi de evde bebek olunca mahvolmuş ev nasıl yaşamışız 2 aydır bu evde diyorum
Ben 3. Günümde aldımGünaydin canım benim de öyle 2 tane 5.gün embriyosu konuldu bugun 4.gün . Bende de bir şey yok henüzerkenci davranıyoruz sanırım . Bugün ilk duşumu alacağım siz ne zaman almıştınız ?
Kuzum yok bana hemşireler bile sadece ilk günü alma dediler sonra ne zaman istersen al dediler
Tatlım ben de senle aynıyım bugün 5. Günüm bi belirtim yok ama lekelenme de herkeste olacak diye bişey yok ya da belirti de herkeste olacak diye bişey yok tüp bebek yaptıran biçoğu tanıdığım kişiyle konuştum hiç belirti arama dediler bana strese sokuyoruz kendimizi boş yereGunaydin kızlar bugün 5. Günüm ve hiç belirti yok kasık ağrım bile yok iyi birsey mi kötü birsey mi bilemedim ama korkmaya başladımbide lekelenme görenler kaçıncı gününüzde gördünüz bana 2 tane 5.gun embriyosu konuldu o yüzden belirti derdindeyim ama acelemiz ediyorum bilmiyorum
Sanki bizimTransferin 4. Günü lekelenme normal midir
kızlar ben 4.günde leke gördüm ama kesınlikle iyiye yada kötüye yormak doğru değil. kahve idi benım. onceden damar çatlaması olabilir beklemiş olan kan kahve yada siyah oluyor. Sürekli fitil yapıyoruz o esnda parmağımız zarar vermiş olabilir. Ama inanın çok zor beklemek insan diyor ki kasığımda bi batma olması gerekmez mi? Benım de çift embriyo, asla transfere girmemiş gibiyim tık yok bende deTatlım ben de senle aynıyım bugün 5. Günüm bi belirtim yok ama lekelenme de herkeste olacak diye bişey yok ya da belirti de herkeste olacak diye bişey yok tüp bebek yaptıran biçoğu tanıdığım kişiyle konuştum hiç belirti arama dediler bana strese sokuyoruz kendimizi boş yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?