- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.821
İyi yapmışsın canım öyle valla. camın açık olması bile tozlanmasına pislenmesine sebep. Benm evde öyle boş duruyor kim bilir ne halde. Annemlerde kalıyorum ben de sürekli kanamam olduğu için. Benm de döndüğümde eve almam lazım biriniDayanamadım temizlikçi ablayı çağırdım. Meğer evim ne batmış yalekelenme VS olunca her şey yasaklandı. Bi de evde bebek olunca mahvolmuş ev nasıl yaşamışız 2 aydır bu evde diyorum
5.gün embriyosuydu canım. Transferden 6 gün sonra pozitifi gördüm.kaçıncı gün embriyosuydu canım
Ya ilaçlardan olduğunu düşünüyorum ben, okadar çok ilaç alıyoruz ki iyi dayanıyor bünyeGözün aydın canım benim ins sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahimins benimde öyle olur belirti olmadan bebisler bendedir öğrenirim geçmiş olsun baş ağrın için ne yaptın oda kötüdür
Valla benim de eşim yapıyor sağolsun ama benim temizliğim gibi olmuyor tabiki. Dayanamadım banyo wc balkon yıkadım. Toz aldım biraz içime sindi yine. Şimdi kadın tutsam eşimin zoruna gidecek, hiç yapmayacak sesimi de çıkaramıyorumDayanamadım temizlikçi ablayı çağırdım. Meğer evim ne batmış yalekelenme VS olunca her şey yasaklandı. Bi de evde bebek olunca mahvolmuş ev nasıl yaşamışız 2 aydır bu evde diyorum
Bende de yokHayır canım hiç bulantım olmuyor ama dün gece belim çok agrıdı o yüzden korktum 10 gün sonra kalp atışına gideceğim ama o zamana kadar bebek iyimi değil mi çok merak ediyorum nasıl sabrederim bilmiyorum, sen nasılsın, bulantum oluyor mu?
Ay nasıl heyecanlandım şimdiBenm 5.gün olmuştu meğerse tutunma lekelenmesiymiş :) kızlar test yap çıkar dediler. 6.günü test yaptım çıktı
Rabbim hayırlısını nasip etsinSanki bizimBallikko da böyle bi sıkıntı olmuştu o da 5.gün kanaması olmuştu sonra pozitif çıktı
Yorulma sakın uzan dinlen sürekli. 5.gün embriyosuysa çıkar bence 2 güne testteAy nasıl heyecanlandım şimdi
6. Gün embriyosu 2 adet 40 yaşındayım 2. Tüp bebek ve 3. Transfer DenememYorulma sakın uzan dinlen sürekli. 5.gün embriyosuysa çıkar bence 2 güne testte
Amin hepimize inşallahRabbim hayırlısını nasip etsin
Sizlere de sağlıklı evlatlar doğumlar
Canım harika harika maşallahKızlarr merhabaaa11.gün sonucum 973 çıkti 9.gunde 362 ydi iyi dimi sayilar hic anlamiyorum
Test günün ne zaman canım6. Gün embriyosu 2 adet 40 yaşındayım 2. Tüp bebek ve 3. Transfer Denememilk defa bu transferde sancılarım da farklı
Kuzum Bi de ev temiz gibi duruyordu tek yaptığım süpürmek gözle görünmeyince kendimi kandirmisimİyi yapmışsın canım öyle valla. camın açık olması bile tozlanmasına pislenmesine sebep. Benm evde öyle boş duruyor kim bilir ne halde. Annemlerde kalıyorum ben de sürekli kanamam olduğu için. Benm de döndüğümde eve almam lazım biriniiyi olalım da boşver kendini eksik hissetme
Kız şanslısın senValla benim de eşim yapıyor sağolsun ama benim temizliğim gibi olmuyor tabiki. Dayanamadım banyo wc balkon yıkadım. Toz aldım biraz içime sindi yine. Şimdi kadın tutsam eşimin zoruna gidecek, hiç yapmayacak sesimi de çıkaramıyorum
Darısı başınızaaa kuzummCanım harika harika maşallah
O da zor ya Allah yardımcın olsunKız şanslısın senbenim eşim yediği tabağı kaldirmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?