- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Ben idrar testi yaptım ama elim ayağım zangır zangır bekledim 2 dk banyoda. Diğer transferlerimde de yaptım bunlara ayrimcalik olmasın diye yaptımEvet maalesef insan bir kere bile o olumsuzu görünce sonrasında tedirgin oluyor. Ben ilk denemede 10. Gün idrar testi yapmıştım negatif çıkmıştı sonra kanda negatifti. O yüzden şimdi korkuyorum
İnşallah böyle kolaylıkla da doğumunu yaparsınnBenim transfer çok kolay oldu ya hatta çok çişim olduğun için 3 kez ultroson kontrolü yapıldı ilkin de 1 bardak verdiler o kadar işedim3.son kontrolde de 1.5 bardak işe de gel dediler hiç acımadı 2 3 dk sürdü herkes farklı şeyler yaşıyor işte sadece sonrası sorun yani yarım saat yatamadım ben 13:55 yataktan kalkış saatimdş 47 geçe kalktım ben tuvalete çok sıkışık olmamak lazım gitmeden 1 saat önce 1.5 lt su içilse ideal bence
Evet 1 kişi bugün var meselaaİlk senden haber alıcaz ama sanki vardı bir kaç kişi daha
Hadi hayırlısıylaaa güzel sonuçlar inşallah katkana katlana da ilerlesinnYaptım onda çift çizgi oldu canım. Bakım kanda ne çıkacak yüksektir umarim
Amiiiinnn canım benim cümlemiz inşallahİnşallah böyle kolaylıkla da doğumunu yaparsınn
Hadi inşallah benimde sürekli kasık krampları oldu hatta 9. Gnümde açık pembe biraz leke geldii inşallah yerleşmeye işarettirrBugün bel ve kasık ağrım var kızlar 2.gün hatta baya var inşallah iyiye işaret birşeydir
Şimdi çıktım hiç bir acı olmadı o katater girerken asla hissetmedim özellikle spektulum aleti biraz acıttı oda bilirsiniz takarken sadece o kadar allah hepimizin kucağına almayı nasip etsinYok yüzde 99 çok basit 2 dakikalık iş diyor. Siz çoğunluğun dediğine bakin. Inşallah hemencecik sorunsuz geçsin
Bence yerleşme kanamasıHadi inşallah benimde sürekli kasık krampları oldu hatta 9. Gnümde açık pembe biraz leke geldii inşallah yerleşmeye işarettirr
Canim benimde 7. Gun bugun bende de bisey yok bazen karnim ağrıyor belim ağrıyor diyorum sonra oda yok göğüslerde hassasiyet var ama oda zaten ignelere başladığımdan beri beri var bekleyip göreceğiz hayirlisi neyse o olsun inşallahKızlar transver günümü saymazsam bugün 5. Gün. Ve bende belirti ney hiçbise yok
Ayyy inşallah canım yaaaa testini yaptırda bizde umutlanalımHadi inşallah benimde sürekli kasık krampları oldu hatta 9. Gnümde açık pembe biraz leke geldii inşallah yerleşmeye işarettirr
Hadi bakalım Allahım inşallah güzel sonuçlandırsınŞimdi çıktım hiç bir acı olmadı o katater girerken asla hissetmedim özellikle spektulum aleti biraz acıttı oda bilirsiniz takarken sadece o kadar allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin
Bende çok korkup ağlamıştım canim acicak diye sürekli tekrarlıyorum ama hiç bisey anlamadim 5 dk gerçekten tabi o korku çok başka ama sonu güzel olsun canim bebislerimize kavuşmak için bunlara katlanmamiz gerekiyor bide ben vajinismusu yeni atlattımHerkes transfer çok kolay bir işlem diyor ama ikidir ben çok zorlaniyorum. Ilkinde aşırı sıkışıktım karnıma bastirdiklarinda resmen acı çekiyordum. Ayrıca doktor bir şeyi yapamadı başka bir doktoru aradı o geldi yaptı falan. Merak etme deyip embriyoyu ekrandan göstermişlerdi.
Bu sefer kendisi yaptı ama yine aynı problem. Yine olmadı basta. Sanki katater bir türlü girmesi gereken yere giremiyor. Çok uğraştı sonra sert katater alabilir miyim dedi. Kataterin rahme girişiyle dışardan bile pıt sesi duyuldu bence. Ve ben ahh deyip acıyo dedim. Bana çok nefes alma dediler. Görüntü netliği gidiyormuş ama acı çekiyorum dedim. Bir de maske suratımda zaten nefessiz kalıyorum. Sonunda işlem bitti ve başka sedyeye alındım. Herkes 5dklik bir iş diye yazınca da şaşırıyorum
474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericemHadi hayırlısıylaaa güzel sonuçlar inşallah katkana katlana da ilerlesinn
Teşekkürler canım allah isteyen herkese versinHadi bakalım Allahım inşallah güzel sonuçlandırsın
Hayırlısı olsun canım her gebelik her bebek bambaşka bir heycan iki gün sonra bakalım kaç olacak474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericem
Çok güzel bir değer inşallah katlanarak artsın474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericem
Hayırlı olsun kızınız da kaç çıkmıştı değeriniz ?474 çıktı kızımda çok daha yüksekti şu an bilemiyorum. 2 gün sonra bir daha kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?