Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

En iyisi doktorunuza sormanız, hiçbir fikrim yok doz atlama oluyor mu olmuyor mu

Arkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
Hemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.
Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.

Sabah bulantıları olanlar; yataktan çıkmadan tuzlu çubuk yiyin,resmen mucizeanında geçti

Ben de 14 Haziran Pazartesi oldum transferi.Aynı ağrı 3. ve 4. Gün ben de oldu.Şimdi 5.gün yok ağrı.Hiç bir belirti yok.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. 2 gün ara ile transfer oldum demişsiniz. 3. gün ve 5. gün embriyosu mu konuldu acaba? Nerde yaptırdınız sakıncası yoksa ?

Benimki tüp bebekte 12. Haftaya kadar yasaklıyor. Çoğul gebelikte doğuma kadar yasakladı. Doktordan doktora fark ediyordur belki bilmiyorum canım
Doktora siz soruyor musunuz yoksa kendisi direk açıklıyor mu benim ilk gebeliğim ve daha çarşamba günü gidicem doktora neler sormam gerek napıcam hiç bilmiyorum alttan mı muayene ediyolar yoksa göbekten mi

Benim de sabah geçmiş ağrım sadece bol bol gaz var ne zormuş her gün kendimizi dinlemek
Gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum bu sefer Ama bakliyatlar iyi diyorlar protein olarak,belki yemek lazım.Test günüm 26 Haziran,çok zor beklemek.Çünkü bu 4.tüp bebek denemem Allah umarım bu sefer hayırla mutlu eder bizleri

tansfer sonrası 11 .günümdeyim cnm..olmaz di mi.yine ilaçla ilgili bir sorun yaşamştım önce o yüzden aramak istemiyorum..

Amin canm inşallah Allah'tan hastahanede gözetim altindaydim ondan şanslıydım

Benim test tarihi 25 Haziran sizin 3. Gün embriyosu muydu ? Amin inşallah Allahim yüzümüzü güldürsün

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. 2 gün ara ile transfer oldum demişsiniz. 3. gün ve 5. gün embriyosu mu konuldu acaba? Nerde yaptırdınız sakıncası yoksa ?
Hayır bir karışık yazmışım. 2 gün ara ile derken D Dream_91 ile aramızda 2 gün var yani transfer olduğumuz günler arasında 2 gün var ben 2 gün önce transfer olmuştum. İkiside 5.gün embriyosuydu. Bülen tıraş yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…