- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.601
En iyisi doktorunuza sormanız, hiçbir fikrim yok doz atlama oluyor mu olmuyor mukızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu
Hemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.Arkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu
Ben de 14 Haziran Pazartesi oldum transferi.Aynı ağrı 3. ve 4. Gün ben de oldu.Şimdi 5.gün yok ağrı.Hiç bir belirti yok.Bugün transferden sonraki 2.gün Kızlar sabahtan beri sağ tarafımda ağrı var biraz kasıklarıma doğru şimdi biraz daha arttı ama adet ağrısı gibi inşallah dış gebelik geçirmiyorumdurDış gebelik belirtisi nasıl oluyor bilen var mı ?
Benim de sabah geçmiş ağrım sadece bol bol gaz varBen de 14 Haziran Pazartesi oldum transferi.Aynı ağrı 3. ve 4. Gün ben de oldu.Şimdi 5.gün yok ağrı.Hiç bir belirti yok.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. 2 gün ara ile transfer oldum demişsiniz. 3. gün ve 5. gün embriyosu mu konuldu acaba? Nerde yaptırdınız sakıncası yoksa ?Gözün aydın, benim gibi olmuş seninle aynı merkezde 2 gün ara ile 2 transfer olmuştu bana , 1 tanesi tutunmuş rabbim in taktiri bu şekilde olmuş çok şükürbu yavrularımızın saglıkla kucağımıza almak Nasib olsun
Ben de 15 Haziranda oldum bugün benim 3.günüm sizin de 4.gününüz transfer günü sayılmıyor çünküBen de 14 Haziran Pazartesi oldum transferi.Aynı ağrı 3. ve 4. Gün ben de oldu.Şimdi 5.gün yok ağrı.Hiç bir belirti yok.
Doktora siz soruyor musunuz yoksa kendisi direk açıklıyor mu benim ilk gebeliğim ve daha çarşamba günü gidicem doktora neler sormam gerek napıcam hiç bilmiyorumBenimki tüp bebekte 12. Haftaya kadar yasaklıyor. Çoğul gebelikte doğuma kadar yasakladı. Doktordan doktora fark ediyordur belki bilmiyorum canım
Gaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum bu seferBenim de sabah geçmiş ağrım sadece bol bol gaz varne zormuş her gün kendimizi dinlemek
tansfer sonrası 11 .günümdeyim cnm..olmaz di mi.yine ilaçla ilgili bir sorun yaşamştım önce o yüzden aramak istemiyorum..Hemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.
Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.
İnşallah canm ama bi süre ameliyat ve iğneden dolayı ara vermek zorunda kalacam ve bu korkuyla bir daha nasıl yaparım onuda bilmiyorumÇok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Tez zamanda transferini olup aramıza tekrardan katıl mutlaka
Allah'a şükür bu gün iyiyim Allah razı olsun canm dualarınızı eksik etmeyinÇok geçmiş olsun, ben de şimdi sana yazacaktım. Nasılsın iyi misin şimdi arkadaşım?
Amin canm inşallah Allah'tan hastahanede gözetim altindaydim ondan şanslıydımHemen müdahale edilmiş çok şükür. Cok cok geçmiş olsun canım Rabbim sana ve diğer iki evladına ömür versin. İstediğin vakit yeniden sağlıklı sıhhatli evlat versin inşallah.
Transfer öncesi mi? Eğer öyleyse bi hemşirenize sorun. Transfer sonrası ise 1 tane ile bişey olmaz.
Çok çok geçmiş olsunn canımAmin canm inşallah Allah'tan hastahanede gözetim altindaydim ondan şanslıydım
Benim test tarihi 25 Haziran sizin 3. Gün embriyosu muydu ? Amin inşallah Allahim yüzümüzü güldürsünGaz yapan yiyeceklerden uzak duruyorum bu seferAma bakliyatlar iyi diyorlar protein olarak,belki yemek lazım.Test günüm 26 Haziran,çok zor beklemek.Çünkü bu 4.tüp bebek denemem Allah umarım bu sefer hayırla mutlu eder bizleri
Bence yine bunlar belirtiler olabilir ama yatıp dinlenince geçiyor yine de ilk günler zorlamamak lazım canım bol bol dinlenmeli geçirilmeli aklımızdan çıkarsak daFlyingHummingbird benim dünkü sırt ağrım gitti hey Allahım artık belirti aramıycam ya bugün işe de döndüm kafam dağılır artık
Hayır bir karışık yazmışım. 2 gün ara ile derken D Dream_91 ile aramızda 2 gün var yani transfer olduğumuz günler arasında 2 gün var ben 2 gün önce transfer olmuştum. İkiside 5.gün embriyosuydu. Bülen tıraş yaptırdımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah. 2 gün ara ile transfer oldum demişsiniz. 3. gün ve 5. gün embriyosu mu konuldu acaba? Nerde yaptırdınız sakıncası yoksa ?
Anladim canım eğer bir catlatma ignesi olmadıysa ins güzel sonuc alirsin mutlu haberine bizede ver mutlakaCanım ben 6. Gün embriyo transferı oldum bugun transfer gunuyle beraber 8. Gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?