• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

İnşallah canm ama bi süre ameliyat ve iğneden dolayı ara vermek zorunda kalacam ve bu korkuyla bir daha nasıl yaparım onuda bilmiyorum 😔
Ben transfer olurken ekranda sürekli oraya koyma biraz söyle getir hah burası mükemmel bir yer buraya bırakalım gibi sürekli fikir alışverişinde bulunuyor doktorlar her seferinde de bu muhabbet oldu 3 kere denedik aynı yerde 3unde de embriyolari salacaklari yer konusunda çok dikkatli davrandılar. Şimdi senin durumu görünce diyorum ki demek ki çok önemli bir şeymiş bu.

Bende proluton var 500 mg o da progestan içeriyor ve çok acıtıyor. Ben çözümü şöyle buldum iğne yaptırdıktan sonra minik adımlarla bi saate yakın yürüyorum o dağılıyor sanırım böylece rahat uyuyorum. Başka hiçbir şey kar etmedi
Himmm aslında hemsirede demisti hemen dağılan bir igne değil diye 1 saat kadar değilde bi 10 dakika yürüyorum biraz daha yürümek lazım sanırım sağol canim benim 🥰 sen dediğin iğneyi hala vuruyormusun?

Himmm aslında hemsirede demisti hemen dağılan bir igne değil diye 1 saat kadar değilde bi 10 dakika yürüyorum biraz daha yürümek lazım sanırım sağol canim benim 🥰 sen dediğin iğneyi hala vuruyormusun?
Evet canım dün akşam vuruldum hatta. 3 günde 1 kez vuruluyorum. İnşallah ağrıların diner canım♥️

Doktora siz soruyor musunuz yoksa kendisi direk açıklıyor mu benim ilk gebeliğim ve daha çarşamba günü gidicem doktora neler sormam gerek napıcam hiç bilmiyorum 🥴 alttan mı muayene ediyolar yoksa göbekten mi
Tüp bebek dr ve hemşireme telefonla ulaşıyorum başka ildeler. İlaç sormak için yasaklarımı sormak için aklıma geldikçe not alıp arıyordum. Kalp atışı duyduğumuz gün tüp bebek hemşiremi arayıp sormuştum bana böyle demişti. Not et soracaklarını gidince sorarsın canım. Ben alttan muayeneye karşıyım madem ilişki yasak bence benzer mantık😂 karından muayene oluyorum

Anladim canim, senin icin guzel bir gelisme olmus☺️☺️☺️ ben de kendimi bildim bileli sivilcem olmustur ama yas ilerledikce azaldi tabiiki, simdi ergenlige geri donus 😂 saglik olsun, bebisler saglikli olsun da gezeriz sivilceli nolcak 🤷
Aynen canım yapacak birşey yok ben 3 günde bir kanamayla hastaneye kosuyorum 😔 kanama olmasında gerisi çekiliyor bi şekilde

Tüp bebek dr ve hemşireme telefonla ulaşıyorum başka ildeler. İlaç sormak için yasaklarımı sormak için aklıma geldikçe not alıp arıyordum. Kalp atışı duyduğumuz gün tüp bebek hemşiremi arayıp sormuştum bana böyle demişti. Not et soracaklarını gidince sorarsın canım. Ben alttan muayeneye karşıyım madem ilişki yasak bence benzer mantık😂 karından muayene oluyorum
Evet bende karşıyım ama alttan muayene edicem derse nasıl hayır derim bilmiyorum bende tüp bebek doktorumdan farklı bi ildeyim ona soruyorum zaten aklıma geldikçe ama burda ilk tanışcam doktorla daha taktik verin lütfen 😁

Evet bende karşıyım ama alttan muayene edicem derse nasıl hayır derim bilmiyorum bende tüp bebek doktorumdan farklı bi ildeyim ona soruyorum zaten aklıma geldikçe ama burda ilk tanışcam doktorla daha taktik verin lütfen 😁
Bak bende sağlıkçıyım. Hastanın doktor seçme hakkı olduğu gibi teşhiş yöntemi seçme, tedavi seçme hakkı da bulunuyor. Burda gittiğim dr kadındı sağolsun bana alttan bakarız kalp atışına dedi ben de alttan muayene olmak istemiyorum dedim tamam sen nasıl istersen dedi. Eğer gerçekten karşıysan dik dur söyle♥️ İlla ters cevap verirse falan bırak çık git başka doktora ben öyle yapardım sonuçta bu bizim hakkımız

Benim kanama olunca göbekten olan kan sulandırıcıyı kaldırdı doktor. O yüzden başka iğne yok. Bu arada doktor kolumdan da yapabileceğimi söyledi, aklında bulunsun 😊
Anladim kuzum şuan için bende kanama veya başka belirti yok trasn hariç 4 günüm 🤭 kolumdan hiç denemedim acı vermez yapabilirsem denerim sağol canim 😊 sen kaçıncı gunundesin test günün ne zaman ?

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔
Sen yine hemşirene sor ama zaten östrojen bebeğin tutunması rahmin hazırlanması falan için bişey olmaz sıkma canını🌺

Back