• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ilk 3 ay tüm gebelikler riskli olarak kabul edildiği için dikkat edilmesi öneriliyor. Spor yapmak, ağır kaldırmak, koşmak, hoplamak, zıplamak, uzun süre ayakta dikilirek iş yapmak vs kendini yorarak yapacağın her türlü aktivite yasak. Rahmi kasma riski açısından cinsellikte bu ilk 3 ay yasaklar listesinde. Zaten şuan aramızda en yeni ögrenen kişi 1 aylık kabul ediliyor hepi topu 2 ay dişimizi sıkıp bu yasaklara uyacağız. Zaten tüm kış pandemiden dolayı totomuzu yaydık oturduk 2 ay daha aynı o hesap takılacağız.
Ben de bu yasakların hepsini fazlasıyla yaptığım için demekki o yüzden zorlanıyorum ama dediğiniz gibi dişimizi sıkıcaz biraz daha 😁

Bugün transferden sonraki 2.gün Kızlar sabahtan beri sağ tarafımda ağrı var biraz kasıklarıma doğru şimdi biraz daha arttı ama adet ağrısı gibi inşallah dış gebelik geçirmiyorumdur 🙏🏻 Dış gebelik belirtisi nasıl oluyor bilen var mı ?

Ben progestan deri altına geçtim. Dex sanırım adı. Çok kötüydü popom hala daha geçmedi. Devlet karşılamıyor ama durumunuz varsa hiç düşünmeden alın😌
Kuzum onu dediler aslında onda sorun değil almak hani maddi olarak ama ben zaten iki tane farklı igne olarak göbekten oluyorum bide bu olursa 2 tane günde dediler 4 tane nasıl olur bilemedim siz başka vuruluyormusunuz göbekten?

Merhaba. Hergün mü kullanıyorsun? Buz uygulaması bi nebze rahatlatıyor birde kolonyalı pamuk ile ovalamak. Vallahi felç gibi oluyor insan Allah kolaylık versin hepimize..
Canım şuan test sonucumu alana kadar yapacağım hergun 1 hafta oldu herkes mor oturamıyorum daha 1 hafta var gene nasıl olacak bilmiyorum 😑 ama buz uygulaması yapmadım bi deneyeyim onu teşekkür ederim 🤗 sen kullandın mı bu iğneden ne zaman kesiliyor acaba ?

İğğrenç ötesi 🤢🤢
Allah kimseyi muhtaç etmesin, hayatimda içtiğim en berbat şey! tadi da bi saat gitmiyo ağizdan 😓🤢
Ve çok yan etkisi var, transfer öncesinden beridir içiyorum aydede surati yapacak diye korkuyorum. Allahtan dozu düşük.
İçmeyen bütün tüp bebek hastalari çok şansli kesinlikle 😬
kaç mg alıyorsun canım o ilacı biliyorum yemekleriini az tuzlu yap o şişirir eğer uzun süre kullanacaksan.

Canım şuan test sonucumu alana kadar yapacağım hergun 1 hafta oldu herkes mor oturamıyorum daha 1 hafta var gene nasıl olacak bilmiyorum 😑 ama buz uygulaması yapmadım bi deneyeyim onu teşekkür ederim 🤗 sen kullandın mı bu iğneden ne zaman kesiliyor acaba ?
Oğlumda 3 ay boyunca hergün, 3 aydan sonra haftada bir doğuma kadar kullandım. Şuanda da haftada bir kullanıyorum. İyi bilirim acısını gece uykudan uyanırdım sağa sola dönerken bazen ağlardim. En etkilisi buz uygulaması o rahatlatıyor bi nebze.

Kızlar merhaba nasılsınız bu progestan iğne için morlukları karşı yapılacak birsey varmi acaba cidden artık oturamiyacak durumdayim 🤦‍♀️
Bitanem Arnica diye bı jel aldım, akşamları eşim popoma onla masaj yapıyor. Geçmiyor tabi ama biraz daha az acıyor. 10. Haftaya kadar idare etmeye calisicam ama benim de çok fena oldu.

Kızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile 🤷🏻‍♀️😂9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah 🤲 net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle 🤲🥰🤰🏼

Kızlar sabahki gebelık testim pozitif çıkmıştı akşamda elimde gebelık testı yoktu ovulasyon testı vardı yapıyım dedım test pik yaptı baya koyu çıktı gebelık var mı anlıyım şimdi🤗 ovulasyon testındende anlayanlar varmıs siz denedınız mı?

Oğlumda 3 ay boyunca hergün, 3 aydan sonra haftada bir doğuma kadar kullandım. Şuanda da haftada bir kullanıyorum. İyi bilirim acısını gece uykudan uyanırdım sağa sola dönerken bazen ağlardim. En etkilisi buz uygulaması o rahatlatıyor bi nebze.
Gerçekten öyle her gün vurulmak beni mahvetti bakalim ama buzu deneyeceğim sağol canim 🤗😇

Bitanem Arnica diye bı jel aldım, akşamları eşim popoma onla masaj yapıyor. Geçmiyor tabi ama biraz daha az acıyor. 10. Haftaya kadar idare etmeye calisicam ama benim de çok fena oldu.
Hadi eczaneden bende gidip reçetesiz alabilirim demi ? Yani en azından biraz azalsa mor her yer bide gene iğneler moraran yerlerden vuruluyor mahfoluyorum ama dediğine bi bakacağım sağol canim ya 🥰

Kızlar sabahki gebelık testim pozitif çıkmıştı akşamda elimde gebelık testı yoktu ovulasyon testı vardı yapıyım dedım test pik yaptı baya koyu çıktı gebelık var mı anlıyım şimdi🤗 ovulasyon testındende anlayanlar varmıs siz denedınız mı?
Canım onunlada bakanlar oluyor adet günün ne zaman çünkü onu gecince öyle yapıyorlar çoğu kişi gördüklerimden

Hadi eczaneden bende gidip reçetesiz alabilirim demi ? Yani en azından biraz azalsa mor her yer bide gene iğneler moraran yerlerden vuruluyor mahfoluyorum ama dediğine bi bakacağım sağol canim ya 🥰
Evet canım alabilirsin. Çok bı mucize bekleme ama yine de biraz rahatlatıyor. İnşallah seni de rahatlatır 😘

Son düzenleme:
Kızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile 🤷🏻‍♀️😂9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah 🤲 net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle 🤲🥰🤰🏼
Canım onu beta değeriyle anlamak pek mümkün değil. Kesede anlaşılır anca, Allah gönlünden ne geçiyorsa, nasıl istiyorsan onu versin inşallah bitanem.

Back