- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #9.581
Aminn kuzum benimCanım onu beta değeriyle anlamak pek mümkün değil. Kesede anlaşılır anca, Allah gönlünden ne geçiyorsa, nasıl istiyorsan onu versin inşallah bitanem.
Hahaha mecbur öğrenecekler hayat müşterekBenimki hiç sevmiyor çook zor geliyo iş yapması ona laf anlatıncaya kadar kendim 50 sefer yaparım
Bende proluton var 500 mg o da progestan içeriyor ve çok acıtıyor. Ben çözümü şöyle buldum iğne yaptırdıktan sonra minik adımlarla bi saate yakın yürüyorum o dağılıyor sanırım böylece rahat uyuyorum. Başka hiçbir şey kar etmediYok kuzum progestan 50 mg lik ignesi var o baya ağrı yapan birsey morarmış veriyor kullanacağım daha da bilemedim ne yapayim
Benimki tüp bebekte 12. Haftaya kadar yasaklıyor. Çoğul gebelikte doğuma kadar yasakladı. Doktordan doktora fark ediyordur belki bilmiyorum canımBu yasak tüm tüp bebek gebeler için geçerli mi ? Yoksa doktor mu belirliyor?
Gayet tek gibi idi canım, hatta bir ara yükselmesinde bile problem olmuştuBeta degerlerin nasıldı CANIM? , benimde 5+0 da vajinal tek kese görüldü inşallah senin gibi birr sevinç yaşarım bende ama bunada şükrediyorum.
Bence sonrasinda artık kalbi de duyunca sizi umutlandiracak şekilde konuşacak . yoksa bu şekilde karamsar devam ederse sizi yıpratacak doktorunuz gerçekten . Ama sizin değerleriniz gayet güzeldi ben inanıyorum güzelce duyacaksınız kalbini /kalplerini ❣Amin canım inşallahBir benim doktorum 6. Hafta bitmeden kalp atışı görmek istiyor demek ki
Hoş bulduk canım benim inşallah hepimize nasip etsin çok teşekkür ederimmmMaşallah canım aramıza hoşgeldinAllah bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallahGayet tek gibi idi canım, hatta bir ara yükselmesinde bile problem olmuştu
Ilk değer 44, ikinci 129 , üçüncü 169 , aynı gece bir daha verdik o 222, sonra 745 ve 1405 . Sonrasında tekrarlamadık kan testini
222 ile745 arasında 3 gün var diğerleri ikişer gün ara ile verdiğim testler
Inşallah canım gonlunden gecen sekilde sonuc alirsin, ben de kese tek görününce kendimi teke hazırlamıştım bugün ikinci göründü❣
Gözün aydın, benim gibi olmuş seninle aynı merkezde 2 gün ara ile 2 transfer olmuştu bana , 1 tanesi tutunmuş rabbim in taktiri bu şekilde olmuş çok şükürÇok şükür gördük bizde canım 2 transfer olmuştu ama biri tutunmuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Haftaya da kalp atışına çağırdı bakalım
Canım beta onu belirlemiyor maalesef. Benim de kesede tek göründü. 6+1de kalp atışında gördüm diğer miniğimi. Allah gönlünde ne varsa hayırlısıyla onu nasip etsin canımKızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle
Amin canım inşallah hayırlısı ile göreceğim bebeğimin kalp atışınıBence sonrasinda artık kalbi de duyunca sizi umutlandiracak şekilde konuşacak . yoksa bu şekilde karamsar devam ederse sizi yıpratacak doktorunuz gerçekten . Ama sizin değerleriniz gayet güzeldi ben inanıyorum güzelce duyacaksınız kalbini /kalplerini ❣
Benimde 2 gün ara ile hep iki katı artış oldu 439. 926,ve 1920 zaten tek kese göründü iki kese olsaydı vajinal muayene ile bakıldığı için görünürdü diye düşünüyorum ama bir tarafımda belki de benimkide digeri tutunmuştur diyorGayet tek gibi idi canım, hatta bir ara yükselmesinde bile problem olmuştu
Ilk değer 44, ikinci 129 , üçüncü 169 , aynı gece bir daha verdik o 222, sonra 745 ve 1405 . Sonrasında tekrarlamadık kan testini
222 ile745 arasında 3 gün var diğerleri ikişer gün ara ile verdiğim testler
Inşallah canım gonlunden gecen sekilde sonuc alirsin, ben de kese tek görününce kendimi teke hazırlamıştım bugün ikinci göründü❣
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bu yaşadığım sıkıntıyı atlamayı nasib etsinArkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
Sağol canm Allah razı olsunBenimde 2 gün ara ile hep iki katı artış oldu 439. 926,ve 1920 zaten tek kese göründü iki kese olsaydı vajinal muayene ile bakıldığı için görünürdü diye düşünüyorum ama bir tarafımda belki de benimkide digeri tutunmuştur diyor
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bu yaşadığım sıkıntıyı atlamayı nasib etsinAllaha emanet ol canım
Çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Tez zamanda transferini olup aramıza tekrardan katıl mutlakaArkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
Yasak bana da lekelenme olunca kökten yasakladı hoş istesem bile eşim bana dokunmuyor ben hamileyken. Kızımda tekil gebelikti yapamam dedi kirve koduna girdik. Ha rüyamda çok gördüm mü eşimi gördümKızlar şu estrofem bende inanılmaz cinsel istek yapıyor sanırım. Doktor yasakladı. Aranızda yasak delen başına bir şey gelmeyen var mı
Benim kanama olunca göbekten olan kan sulandırıcıyı kaldırdı doktor. O yüzden başka iğne yok. Bu arada doktor kolumdan da yapabileceğimi söyledi, aklında bulunsunKuzum onu dediler aslında onda sorun değil almak hani maddi olarak ama ben zaten iki tane farklı igne olarak göbekten oluyorum bide bu olursa 2 tane günde dediler 4 tane nasıl olur bilemedim siz başka vuruluyormusunuz göbekten?
Çok geçmiş olsun, ben de şimdi sana yazacaktım. Nasılsın iyi misin şimdi arkadaşım?Arkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?