• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Arkadaşlar beslenmesıne dıkkat edıp kılo verıp zayıf transfer olup negatıf sonuc alan varmı beslenme kılo etkısı cokmu

Yok kuzum progestan 50 mg lik ignesi var o baya ağrı yapan birsey morarmış veriyor kullanacağım daha da bilemedim ne yapayim
Bende proluton var 500 mg o da progestan içeriyor ve çok acıtıyor. Ben çözümü şöyle buldum iğne yaptırdıktan sonra minik adımlarla bi saate yakın yürüyorum o dağılıyor sanırım böylece rahat uyuyorum. Başka hiçbir şey kar etmedi

Beta degerlerin nasıldı CANIM? , benimde 5+0 da vajinal tek kese görüldü inşallah senin gibi birr sevinç yaşarım bende ama bunada şükrediyorum.
Gayet tek gibi idi canım, hatta bir ara yükselmesinde bile problem olmuştu
Ilk değer 44, ikinci 129 , üçüncü 169 , aynı gece bir daha verdik o 222, sonra 745 ve 1405 . Sonrasında tekrarlamadık kan testini
222 ile745 arasında 3 gün var diğerleri ikişer gün ara ile verdiğim testler
Inşallah canım gonlunden gecen sekilde sonuc alirsin, ben de kese tek görününce kendimi teke hazırlamıştım bugün ikinci göründü ☺️

Amin canım inşallah❤️Bir benim doktorum 6. Hafta bitmeden kalp atışı görmek istiyor demek ki🤦🏻‍♀️
Bence sonrasinda artık kalbi de duyunca sizi umutlandiracak şekilde konuşacak . yoksa bu şekilde karamsar devam ederse sizi yıpratacak doktorunuz gerçekten . Ama sizin değerleriniz gayet güzeldi ben inanıyorum güzelce duyacaksınız kalbini /kalplerini ❣

Ilk değer 44, ikinci 129 , üçüncü 169 , aynı gece bir daha verdik o 222, sonra 745 ve 1405 . Sonrasında tekrarlamadık kan testini
Inşallah canım gonlunden gecen sekilde sonuc alirsin, ben de kese tek görününce kendimi teke hazırlamıştım bugün ikinci göründü ☺️
Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲 🧿

Çok şükür gördük bizde canım 2 transfer olmuştu ama biri tutunmuş. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Haftaya da kalp atışına çağırdı bakalım
Gözün aydın, benim gibi olmuş seninle aynı merkezde 2 gün ara ile 2 transfer olmuştu bana , 1 tanesi tutunmuş rabbim in taktiri bu şekilde olmuş çok şükür 🤲 😊bu yavrularımızın saglıkla kucağımıza almak Nasib olsun 🐥🐣

Kızlar size o muhteşem soruyu soruyorum acaba ikiz olma ihtimali var mıdır doktorum tek herhalde dedi ama bütün gün araştırdım 9.gün de benden düşük değeri olanlar da ikizlere hamile 🤷🏻‍♀️😂9.gün 362 çıktı 11. Gün 700-800 arası bişi çıkcak herhalde yani Allahımın izniyle sağlıklıysa inşallah 🤲 net olarak kese de öğreniliyor bu durum diil mi ?? İnsan kıyamıyomuş ikisi de orda olsun istedim ama tabi ki sağlıklı olsun öncelikle 🤲🥰🤰🏼
Canım beta onu belirlemiyor maalesef. Benim de kesede tek göründü. 6+1de kalp atışında gördüm diğer miniğimi. Allah gönlünde ne varsa hayırlısıyla onu nasip etsin canım🤲🏼🧿

Bence sonrasinda artık kalbi de duyunca sizi umutlandiracak şekilde konuşacak . yoksa bu şekilde karamsar devam ederse sizi yıpratacak doktorunuz gerçekten . Ama sizin değerleriniz gayet güzeldi ben inanıyorum güzelce duyacaksınız kalbini /kalplerini ❣
Amin canım inşallah hayırlısı ile göreceğim bebeğimin kalp atışını🙏🏻❤️ Dr. kalbi duyunca normal konuşmaya başlayacak sanırım ben de öyle düşünüyorum daha fazlasına katlanmam ben de açıkçası. Başka bir doktora da görüneceğiz. Bakalım hayırlısı ile Pazartesi kalp atışını görmeyi bekliyoruz. Sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah🙏🏻🙏🏻

Benimde 2 gün ara ile hep iki katı artış oldu 439. 926,ve 1920 zaten tek kese göründü iki kese olsaydı vajinal muayene ile bakıldığı için görünürdü diye düşünüyorum ama bir tarafımda belki de benimkide digeri tutunmuştur diyor 🤔🥰
Arkadaşlar iç kanamam başladı bu gün acil ameliyata alındım çok şükür Rabbime şuan iyiyim 🤲
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bu yaşadığım sıkıntıyı atlamayı nasib etsin 🤲 Allaha emanet ol canım

Benimde 2 gün ara ile hep iki katı artış oldu 439. 926,ve 1920 zaten tek kese göründü iki kese olsaydı vajinal muayene ile bakıldığı için görünürdü diye düşünüyorum ama bir tarafımda belki de benimkide digeri tutunmuştur diyor 🤔🥰

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda bu yaşadığım sıkıntıyı atlamayı nasib etsin 🤲 Allaha emanet ol canım
Sağol canm Allah razı olsun 🤲

kızlar merhabalar size bir sorum var.günde 3 kere , sabah öğle akşam estroferm alıyorum.gece ilacı alırken uyku sersemi iki tane almış bulundum.başınıza böyle birşey geldi mi ne yapmayalıyım.dengelemek için sabahki dozumu almasam mı ya da ne yapsam bir tane fazla kullanım yan etkisi olur mu😔😔😔

Kızlar şu estrofem bende inanılmaz cinsel istek yapıyor sanırım. Doktor yasakladı. Aranızda yasak delen başına bir şey gelmeyen var mı🤦‍♀️
Yasak bana da lekelenme olunca kökten yasakladı hoş istesem bile eşim bana dokunmuyor ben hamileyken. Kızımda tekil gebelikti yapamam dedi kirve koduna girdik. Ha rüyamda çok gördüm mü eşimi gördüm 😂

Kuzum onu dediler aslında onda sorun değil almak hani maddi olarak ama ben zaten iki tane farklı igne olarak göbekten oluyorum bide bu olursa 2 tane günde dediler 4 tane nasıl olur bilemedim siz başka vuruluyormusunuz göbekten?
Benim kanama olunca göbekten olan kan sulandırıcıyı kaldırdı doktor. O yüzden başka iğne yok. Bu arada doktor kolumdan da yapabileceğimi söyledi, aklında bulunsun 😊

Back