• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Bende bugün ilk defa yemek yaptım ama çok ayakta durunca kasıklarım ağrıyor gibi oluyor o yüzden merak ettim 😁 umarım diğer arkadaşlar da söyler 🤲🏻 çünkü resmen iş yapmayı yürüyüşe çıkmayı özledim ❤️
Canım hemşire bana kasıkların ağrırsa hemen uzan ve ya otur dinlen demişti yarım saat iş yaparsam bi saat dinleniyorum. Çoğunlukla eşim yapıyor ama hakkını yemeyeyim bulaşık çamaşır onda. Ortalığı düzeltme,wc, banyo, yemek bende. Akşamları yürüyüşe cıkıyorum ama bi saat yavaş tempoda

Canım hemşire bana kasıkların ağrırsa hemen uzan ve ya otur dinlen demişti yarım saat iş yaparsam bi saat dinleniyorum. Çoğunlukla eşim yapıyor ama hakkını yemeyeyim bulaşık çamaşır onda. Ortalığı düzeltme,wc, banyo, yemek bende. Akşamları yürüyüşe cıkıyorum ama bi saat yavaş tempoda
Bende hemen uzanıyorum iş bekleyebilir ama içim gidiyo eşimde pek anlamıyor bu işlerden bakalım neler bekliyoruz bizi 😁

Canım ben resmen rahat ettim dirençli pkodan dolayı yüzümde sivilceden geçilmiyordu her ay kocaman kocaman çıkıyordu. Hamileliğimden beri yüzümde hiç yok :) tek tük çıkıyor buna şükrediyorum valla. Ama normalmiş bu aralar sivilce çıkması. Ben çok alışık olduğumdan bu çıkanlar küçük ve normal geliyor
Anladim canim, senin icin guzel bir gelisme olmus☺️☺️☺️ ben de kendimi bildim bileli sivilcem olmustur ama yas ilerledikce azaldi tabiiki, simdi ergenlige geri donus 😂 saglik olsun, bebisler saglikli olsun da gezeriz sivilceli nolcak 🤷

Bu yasak tüm tüp bebek gebeler için geçerli mi ? Yoksa doktor mu belirliyor?
Ilk 3 ay tüm gebelikler riskli olarak kabul edildiği için dikkat edilmesi öneriliyor. Spor yapmak, ağır kaldırmak, koşmak, hoplamak, zıplamak, uzun süre ayakta dikilirek iş yapmak vs kendini yorarak yapacağın her türlü aktivite yasak. Rahmi kasma riski açısından cinsellikte bu ilk 3 ay yasaklar listesinde. Zaten şuan aramızda en yeni ögrenen kişi 1 aylık kabul ediliyor hepi topu 2 ay dişimizi sıkıp bu yasaklara uyacağız. Zaten tüm kış pandemiden dolayı totomuzu yaydık oturduk 2 ay daha aynı o hesap takılacağız.

Back