- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 34
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Amin inşallah hepimizeInşallah en kısa zamanda giydirmeyi nasip etsin Allahım
Valla ben sağa sola sırt üstü hatta yüz üstü bile yatıyorum. Gebeliği ilerleyenler için sırt üstü yatılması bebeğe daha az oksijen gitmesine sebep oluyor diye yan yayılmasını tavsiye ediyorlar diye biliyorum bizim gibi tutunmasını bekleyenler içinde sırt üstü yatmak sıkıntı olsaydı hastanede sırt üstü yatırmazlardı heralde diye düşünüyorumAynen benim de hastaneden eve geldiğimden beri bel agrım var. Transfer olmasaydı kesin yarın regl olucam derdim.
Bir de sevgili transfer olanlar bir sorum varAcaba yatış pozisyonumuz önemli mi? Bir yerde sırt üstü yatmak gerekli diye okumuştum öyle yatıyorum ama bugün de başka bir yerde yan yatilmasini öneriyor. Kafam karıştı.
Merhaba ben de salı günü transfer oldum. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var çok korkuyorum umarım bunlar olumlu işaretlerdirBenim transferimin 5. Günü . Uykumdan uyanacak gibi değil ama sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var 2 gündür bazen iiddeti artıyor bazen azalıyor. Ara ara da iğne gibi batmalar oluyor nefesim kesiliyor. İnşallah olumlu birşeydir
Amin inşallah siz deTransferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız benim test günümde 15 Mayıs ama o güne dayanabilirmiyim hiç bilmiyorum
Eşime söyledim yarın alacak bana da o kremdenİnşallahBenimde öyle mosmor oldu hemşire bana hirudoid diye bir jel söyledi onu sürüyorum
Eşime söyledim yarın alacak bana da o kremden
Aynısını yapıyorum elime alıyorum hafifi sıkıyorum saplıyorumElinle iri bir deri al. Nefesini tut hızlıca sok iğneyi. Yavaşça ilacı içine siringala. Yakıyor ama benim morariklar nokta nokta. İlk kızımda abartmıyorum ilk zamanlar bir buçuk karış morarttigimi bilirim.
Bana hemşire ilk gün transfer sonrası bikaç saat hareketsiz ve sırtüstü yat dedi sakın kıpırdama dediAynen benim de hastaneden eve geldiğimden beri bel agrım var. Transfer olmasaydı kesin yarın regl olucam derdim.
Bir de sevgili transfer olanlar bir sorum varAcaba yatış pozisyonumuz önemli mi? Bir yerde sırt üstü yatmak gerekli diye okumuştum öyle yatıyorum ama bugün de başka bir yerde yan yatilmasini öneriyor. Kafam karıştı.
Amin inşallah sizin tahlil tarihiniz ne zaman acaba?Morarmasını nasıl engellicez acaba var mı bir çözümü acaba baksana yukarıda arkadaş yazmış yer kalmadı diyeyığınlarca iğne oldum en korktuğum buydu ve geldi işte zamanı inşallah sonucu güzel olur
Ben dün oldum transfer ama memeler baş kaldırdı acıdan progestan yapıyor işteMerhaba ben de salı günü transfer oldum. Yalnız transferden iki gün sonradan beri devam eden regl olacak gibi kasık ağrım ve göğüslerde ağrı var çok korkuyorum umarım bunlar olumlu işaretlerdir
Bende senin gibi her şekilde yatıyorum vallahi hemşire anlattı hepsini bir sıkıntı olmaz dediValla ben sağa sola sırt üstü hatta yüz üstü bile yatıyorum. Gebeliği ilerleyenler için sırt üstü yatılması bebeğe daha az oksijen gitmesine sebep oluyor diye yan yayılmasını tavsiye ediyorlar diye biliyorum bizim gibi tutunmasını bekleyenler içinde sırt üstü yatmak sıkıntı olsaydı hastanede sırt üstü yatırmazlardı heralde diye düşünüyorum
Umarım bunlar hep progestana bağlıdır ve biz güzel pozitif sonuçlar alırızBen dün oldum transfer ama memeler baş kaldırdı acıdan progestan yapıyor işte
Benim de 1 saattir falan kasık ve bel ağrım oldu daha ilk gün neden bilmem ama
Iyi ki sordum çünkü belki de sürekli sirt üstü yatmaktan belim ağrıyordurBana hemşire ilk gün transfer sonrası bikaç saat hareketsiz ve sırtüstü yat dedi sakın kıpırdama dedipozisyonumu da o vermişti yatakta.Sonrasında akşam üzeri geldi artık yavaşça sağa ve ya sola yatabilirsin dedi. Şimdi her türlü yatıyorum ama en çok sağıma
18 mayıs bakalım neler olacak o gün 3 4 kişi varız 18 inde öğrenecek inşallah hepimiz pozitif görürüzAmin inşallah sizin tahlil tarihiniz ne zaman acaba?
Merhaba benim de 7.günüm iğnede yakınız birbirimize benim de ilk demek olacakMerhaba arkadaşlar. Ben de iğnelerimin 5. günündeyim. Polikstikover ve çikolata kistim var. İlk tüp bebek denemem. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kaç cm kistiniz ? Kistlerinize herhangi bir müdahale ettiler mi ? Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Ben de iğnelerimin 5. günündeyim. Polikstikover ve çikolata kistim var. İlk tüp bebek denemem. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben ped ve yedek çamaşır götürdüm ama ona bile gerek kalmadı. Nasıl gittiysem aynen öyle çıktım pedi bile kullanmadım. Üstünüzde metal dahil herhangi bir şey kalmayacak, ona göre ayarlarsınızArkadaşlar OPU’ya hastaneye giderken yanımızda götürmemiz gereken bir şey var mı ? Biliyorum kısa bir operasyon ama terlik , pijama vs siz ne götürdünüz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?