- 16 Mart 2008
- 4.612
- 5.539
- 723
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Kuzum çok teşekkür ediyorum, videoda 2 ampül dozu da iğneye çektikten sonra tamamını enjekte ediyor, o tamamı da 1 ml civarında. benim 0,4 ml her gün enjekte etmem gerekiyor. Onu nasıl yapıcam bilmiyorum, İğnedeki çizgiler çok ince göbeğime doğru vuruken bakınca tam göremiyorum, üstelik 2. kısa iğneyi takarken da şırınganın içinden bir miktar dışarı sıçrıyor..Ben de yapmadım ama internete ülacın adını yazınca çıkıyor. Size youtube linki gönderiyorum:
Sana katılıyorum ama ben sadece anneler gününde değil insallah anne olursam çocuğumla ilgili hiç bir paylaşım yapmicam cunku bir gün değil anne olamayan hergün üzülüp agliyor en yakınımdaki kişiler bile sanki bu mutsuzluğumdan mutluluk duyar gibi şımarikça çocuklarını seviyorAnneler günü... Annesi olmayan , çocuğunu kaybeden, senelerdir anne olmak isteyip anne olamayan bir dünya var sanırım bir gün Allah nasip eder de anne olabilirsem anneler gününde insanların gözüne sokarak hiç bir paylaşım yapmayacağım. Hormon iğnelerin de etkisi var ama çok duygusalım bugün . En yakının bile anlayamıyor empati yapamıyorpaylaşımların başına anne gibi hisseden herkesin kutlu olsun yazınca o kişiler kendilerini daha iyi hissetmiyor oysa ki . Bir gün sadece bir gün kendi İçi bizde yaşayın bugünü kimseye kendinizi göstermeye çalışmadan
Valla bende hergün vuruyorum kendime dün göbeğimde yer kalmadığını farkettim morluklardan bi kaç yere denedim girmedi iğne sertleşmiş iyice epey can yakıyor Allah Çektiğimiz acıları görsün inşallah evlatlarımızı kucağımıza alalımYa kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
2.yi az önce attım ama dün hemşirenin attığı da çok acımıştı ki zaten morardı bugün kendim yaptım daha çok acıdı bu nasıl olacak böylevarmı bir çözümü ki
İlk tüp bebek denememde hamile kaldığımda her an kırılabilecek vazo gibi hissediyordum kendimi aman karşıdan karşıya geçerken koşmayım aman araba çarpmasın bebeğime bişey olmasın aman çöpün yanından külün üstünden geçmeyim aman hızlı yürümeyim ayağım burkulmasın sağdan sola dönerken bile ağır yavaş şöyle yapmayım böyle olmasın derken düşürdüm bişeyi nekadar çok istersek o bizim imtihanımız oluyor bişeyi nekadar çok sakınırsak eninde sonunda elimizden kayıyor Rabbim bu sefer kucağımıza almayı nasip etsin inşallaho kadar haklısın kı bende aynı şeyi düşünüyorum stresten olmaz mıs yok çokisteyınce olmazmıs millet tecavuze uğruyor hamıle kalıyor hoş mu değil tabikide Allah isteyene nasip etse keşke
Canım ben iğneyi yapmadan buz tutuyorum yaptıktan sonrada pamuğu bi 5-10 dk basılı tut sonrasıda yine buz tut bi nebze daha rahat oluyorYa kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
2.yi az önce attım ama dün hemşirenin attığı da çok acımıştı ki zaten morardı bugün kendim yaptım daha çok acıdı bu nasıl olacak böylevarmı bir çözümü ki
Morarmasını nasıl engellicez acaba var mı bir çözümü acaba baksana yukarıda arkadaş yazmış yer kalmadı diyeCanım ben iğneyi yapmadan buz tutuyorum yaptıktan sonrada pamuğu bi 5-10 dk basılı tut sonrasıda yine buz tut bi nebze daha rahat oluyorTabi ilacın yakmasına çözüm yok
Benim transferimin 5. Günü . Uykumdan uyanacak gibi değil ama sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var 2 gündür bazen iiddeti artıyor bazen azalıyor. Ara ara da iğne gibi batmalar oluyor nefesim kesiliyor. İnşallah olumlu birşeydirBu yoldaki tüm anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
Kızlar size bişey sorcam benim bugün transferimin 6.günü gece 4buçukta regl olacak gibi aşırı şiddetli kasık ağrısıyla uyandım çok şükür regl olmamışım. Sancı da ortalama 5dakika sürdü geçti başına böyle bişey gelen varmı
İnşallahMorarmasını nasıl engellicez acaba var mı bir çözümü acaba baksana yukarıda arkadaş yazmış yer kalmadı diyeyığınlarca iğne oldum en korktuğum buydu ve geldi işte zamanı inşallah sonucu güzel olur
Gün içinde benimde hafif hafif oluyor ama geceki sancı öyle şiddetliydi ki ölücem sandım bi an neyseki kısa sürdü. İnşallah olumlu durumdur dediğiniz gibi. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınBenim transferimin 5. Günü . Uykumdan uyanacak gibi değil ama sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var 2 gündür bazen iiddeti artıyor bazen azalıyor. Ara ara da iğne gibi batmalar oluyor nefesim kesiliyor. İnşallah olumlu birşeydir
Transferiniz hayırlı olsun inşallah pozitif sonuç alırsınız benim test günümde 15 Mayıs ama o güne dayanabilirmiyim hiç bilmiyorumMerhabalar
Nisan ortası tedavime başlandı.
4 Mayıs’ta transferim yapıldı.
4 yumurta vardı 2 donduruldu 2i transfer edildi. İlk deneyimim.
3.5 yıldır evliyiz, benim tüplerimde anomali olduğu için olmuyordu.
Tüp bebek öncesi doktor gonomax ve andromax isimli ilaçları önerdi takviye olarak kullandık.bitkisel kürlere inanmıyorum, kullanmadık.
15 Mayıs’ta tahlil günüm olacak.
Allah kimsenin kucağını boş evini evlatsız bırakmasın,amin.
Korkutmayın kızlar ya bi durun, ben daha başındayımİnşallahBenimde öyle mosmor oldu hemşire bana hirudoid diye bir jel söyledi onu sürüyorum
Elinle iri bir deri al. Nefesini tut hızlıca sok iğneyi. Yavaşça ilacı içine siringala. Yakıyor ama benim morariklar nokta nokta. İlk kızımda abartmıyorum ilk zamanlar bir buçuk karış morarttigimi bilirim.Ya kızlar yaa oksapar çok yakıyor yaaa
Sonu iyi olsun diye o morarmalara çok takılmıyosun aslında yeter ki olsun diyeKorkutmayın kızlar ya bi durun, ben daha başındayım
Geçmiş olsun canım kaç gün kullanacakmışsın o iğneyi belli mi?Morarmasını nasıl engellicez acaba var mı bir çözümü acaba baksana yukarıda arkadaş yazmış yer kalmadı diyeyığınlarca iğne oldum en korktuğum buydu ve geldi işte zamanı inşallah sonucu güzel olur
Aynen benim de hastaneden eve geldiğimden beri bel agrım var. Transfer olmasaydı kesin yarın regl olucam derdim.Benim transferimin 5. Günü . Uykumdan uyanacak gibi değil ama sürekli sanki regl olacakmışım gibi ağrım var 2 gündür bazen iiddeti artıyor bazen azalıyor. Ara ara da iğne gibi batmalar oluyor nefesim kesiliyor. İnşallah olumlu birşeydir
Ben de bebek yapmaya karar verdiğimizde ve cok duzenli olan reglim 7 gün geciktiginde bir şey beğenip heyecanla almıştım. Üzerinden en az 2 yıl geçti. Gözümün önünden kaldırdım üzülmemek için artık:)Size bir şey itiraf edeyim mi ? Bugün kendimi mutlu etmek için bebek kıyafetini aldımbiliyorum henüz oluşan bir şey yok ama kendimi tutamadım
Ben aldıklarımı yatağın altında bazada bir yer yaptım oraya koyuyorum sanki herkesten saklar gibi kendimden saklar gibi neden alıyorum o zaman bilmiyorumBen de bebek yapmaya karar verdiğimizde ve cok duzenli olan reglim 7 gün geciktiginde bir şey beğenip heyecanla almıştım. Üzerinden en az 2 yıl geçti. Gözümün önünden kaldırdım üzülmemek için artık:)
Inşallah en kısa zamanda giydirmeyi nasip etsin AllahımBen aldıklarımı yatağın altında bazada bir yer yaptım oraya koyuyorum sanki herkesten saklar gibi kendimden saklar gibi neden alıyorum o zaman bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?