- Konu Sahibi Sade frappe
Kızlar bebeğimi aldım ben evime gidiyorum şimdi dualarınızı esirgemeyin Rabbim nasip etsin hepimize ibşallah 18 i test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun inşallahKızlar bebeğimi aldım ben evime gidiyorum şimdi dualarınızı esirgemeyin Rabbim nasip etsin hepimize ibşallah 18 i test günüm
Belki yetersiz gelmiştir yada yumurta adeti ile ilgili olabilir Ama sorun olacağını sanmam hepiniz yapısal olarak farklıyız için rahat etmezse doktoruna sor söyle eminim çözüm bulacaktır canımEvet kullandım 3 günlüktü
Teşekkür ederim öyle yapayımBelki yetersiz gelmiştir yada yumurta adeti ile ilgili olabilir Ama sorun olacağını sanmam hepiniz yapısal olarak farklıyız için rahat etmezse doktoruna sor söyle eminim çözüm bulacaktır canım
bende mayıs sonunda başlıyorum tedaviye. biran önce regli olmayı bekliyorum. umarım hepimizde güzel sonuçlar alırız :)İnşallah ikimiz için de
Canim merhaba, benim de sali gunu opu olucak, bugun sol kasigimda agri var baya hissediyorum ama kontrol oldum bir sikinti yok catlatma ignem pazar gecesi olcak, hakkimizda hayirli olsun insallahKızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi
Hayirli olsun kuzum benim hersey guzel olcakkMerhaba kızlar, Mayıs ayı tüp bebek yaptırnlardan biri de benim, Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın :))) 2 yumurtam vardı, dün toplandı..Pazartesi Transferim var, 1 embriyom tutmuş....
Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla tutunsunKızlar bebeğimi aldım ben evime gidiyorum şimdi dualarınızı esirgemeyin Rabbim nasip etsin hepimize ibşallah 18 i test günüm
İnşallahbende mayıs sonunda başlıyorum tedaviye. biran önce regli olmayı bekliyorum. umarım hepimizde güzel sonuçlar alırız :)
Benimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım oldu hatta idrarımı tutamıyodum. Sürekli idrara sıkışık gibi ağrı vardı. Ödem falan oldu diye korktum transfer olmaz diye. Ama transferim olduktan sonra geçti o ağrı. Hatta doktor bi ilaç verdi enfeksiyon fln olmasın diye 1 hafta kullan borak dedi o iyi geldi galibaKızlar yardımcı olur musunuz, yumurta toplamadan sonra idrar yaparken yumurtalıklarımda çok ağrı oluyor. 5 gün geçti üstünden, normal mi? Ona göre doktora gideceğim hiç de istemiyorum
Beta hcg 7. Günden sonra salgılanıyor yani sizin bugün 8. Gününüzdü o testlerde bazılarında silik çıkarken bazılarında çıkmaz direk kan testini bekleyin bence yani 12. Gün yapınMerhaba arkadaşlar benimde 1 mayısta 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün idrar yesti yaptım negatif çıktı. 12sinde kan testi verin demişti doktor ama burada bi arkadasla aynı günümüz maşallah onun çıkmış ikinci çizgi. Bende heves ettim ama üzüldüm. Bi kaç gün sonra yapsam çıkar mı acaba
Bahsettiğin kişi benim galiba. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor canım. Kendini strese sokma. Benim önceki transferlerde de 6.gun çıktı diye bunda da öyle yaptım. 2 bebeğimi kaybettim. Lütfen kendini üzme. Ben de sevinemiyorum henüz inanMerhaba arkadaşlar benimde 1 mayısta 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün idrar yesti yaptım negatif çıktı. 12sinde kan testi verin demişti doktor ama burada bi arkadasla aynı günümüz maşallah onun çıkmış ikinci çizgi. Bende heves ettim ama üzüldüm. Bi kaç gün sonra yapsam çıkar mı acaba
Çok teşekkür ederimBenimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım oldu hatta idrarımı tutamıyodum. Sürekli idrara sıkışık gibi ağrı vardı. Ödem falan oldu diye korktum transfer olmaz diye. Ama transferim olduktan sonra geçti o ağrı. Hatta doktor bi ilaç verdi enfeksiyon fln olmasın diye 1 hafta kullan borak dedi o iyi geldi galiba
Ayy kardeşimm evet sensin hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok zor süreç Rabbim buradaki herkesi sevindirsin şu mübarek günde. Haklısın herkesde farklı oluyo.Bahsettiğin kişi benim galiba. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor canım. Kendini strese sokma. Benim önceki transferlerde de 6.gun çıktı diye bunda da öyle yaptım. 2 bebeğimi kaybettim. Lütfen kendini üzme. Ben de sevinemiyorum henüz inan
Sağ ol kardeş evet ozamn yapayım. İnşallah iyi sonuçlar alırımBeta hcg 7. Günden sonra salgılanıyor yani sizin bugün 8. Gününüzdü o testlerde bazılarında silik çıkarken bazılarında çıkmaz direk kan testini bekleyin bence yani 12. Gün yapın
Yaa bugün transfer olan arkadaşlar nasılsınız herşey olunda mı