• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Kızlar günaydın pazartesi günü toplamam olucak şuan inanılmaz bir karın ağrım başladı yumurtalar büyüyor diyemi acaba yoksa çatlamış olamazlar değilmi
Canim merhaba, benim de sali gunu opu olucak, bugun sol kasigimda agri var baya hissediyorum ama kontrol oldum bir sikinti yok catlatma ignem pazar gecesi olcak, hakkimizda hayirli olsun insallah ❤️

Merhaba arkadaşlar benimde 1 mayısta 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün idrar yesti yaptım negatif çıktı. 12sinde kan testi verin demişti doktor ama burada bi arkadasla aynı günümüz maşallah onun çıkmış ikinci çizgi. Bende heves ettim ama üzüldüm. Bi kaç gün sonra yapsam çıkar mı acaba

Kızlar yardımcı olur musunuz, yumurta toplamadan sonra idrar yaparken yumurtalıklarımda çok ağrı oluyor. 5 gün geçti üstünden, normal mi? Ona göre doktora gideceğim hiç de istemiyorum
Benimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım oldu hatta idrarımı tutamıyodum. Sürekli idrara sıkışık gibi ağrı vardı. Ödem falan oldu diye korktum transfer olmaz diye. Ama transferim olduktan sonra geçti o ağrı. Hatta doktor bi ilaç verdi enfeksiyon fln olmasın diye 1 hafta kullan borak dedi o iyi geldi galiba

Merhaba arkadaşlar benimde 1 mayısta 5. Gün embriyo transferim oldu. Dün idrar yesti yaptım negatif çıktı. 12sinde kan testi verin demişti doktor ama burada bi arkadasla aynı günümüz maşallah onun çıkmış ikinci çizgi. Bende heves ettim ama üzüldüm. Bi kaç gün sonra yapsam çıkar mı acaba
Beta hcg 7. Günden sonra salgılanıyor yani sizin bugün 8. Gününüzdü o testlerde bazılarında silik çıkarken bazılarında çıkmaz direk kan testini bekleyin bence yani 12. Gün yapın

Bahsettiğin kişi benim galiba. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor canım. Kendini strese sokma. Benim önceki transferlerde de 6.gun çıktı diye bunda da öyle yaptım. 2 bebeğimi kaybettim. Lütfen kendini üzme. Ben de sevinemiyorum henüz inan

Benimde yumurta toplamadan sonra çok ağrım oldu hatta idrarımı tutamıyodum. Sürekli idrara sıkışık gibi ağrı vardı. Ödem falan oldu diye korktum transfer olmaz diye. Ama transferim olduktan sonra geçti o ağrı. Hatta doktor bi ilaç verdi enfeksiyon fln olmasın diye 1 hafta kullan borak dedi o iyi geldi galiba
Çok teşekkür ederim 🙏

Bahsettiğin kişi benim galiba. İdrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor canım. Kendini strese sokma. Benim önceki transferlerde de 6.gun çıktı diye bunda da öyle yaptım. 2 bebeğimi kaybettim. Lütfen kendini üzme. Ben de sevinemiyorum henüz inan
Ayy kardeşimm evet sensin hayırlı olsun öncelikle😇 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Çok zor süreç Rabbim buradaki herkesi sevindirsin şu mübarek günde. Haklısın herkesde farklı oluyo.

Merhaba kızlar, cuma günü 2 yumurtam toplandı, 1 tanesi döllenebildi, pazartesi transferim olacak :)
Bu akşam olmak üzere 10 gün yapay HCG içeren iğne vurulmam gerek, bu süreçten geçen varsa iğne hazırlama konusunda bana bilgi verebilir misiniz?
gonasi.jpg

Back