• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Merhaba canım.Bize keçiboynuzu vs. Yaramıyor etki etmiyor malasef.Doktorumuzda öyle söylemişti o sebeple sadece vitamin takviyeleri kullanabiliyoruz.Keciboynuzu , çakşır kürler vs. Kullandık ama etki etmiyor hatta bir keresinde daha da düştü.Bizim sayı çok az canım 1 milyon bile değil
Anladım canım, kullandığı ilaçlarla sayısı artar inşallah. Buna sebep olabilecek kilo, alkol, sigara, stresli yaşam vb gibi yaşam kalitesini düsürecek seyler varsa bunlar uzerine de yogunlaşın mutlaka.

Anladım canım, kullandığı ilaçlarla sayısı artar inşallah. Buna sebep olabilecek kilo, alkol, sigara, stresli yaşam vb gibi yaşam kalitesini düsürecek seyler varsa bunlar uzerine de yogunlaşın mutlaka.
Stresli yaşam var evet canım ama bu kadar etkilemez.Alkol sigara yok geçirilen bir travma vs, vs yok.Doktor doğuştan böyle yapısal yani ne yaparsak yapalım değişmez demişti gerçekten de öyle tüp bebek deneyerek inşallah sağlıklı bir evladım olur.Su an bir an önce başlamak istiyorum bir yandan da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan

Selam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yani🤷 Mayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim 🙁 bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz daha kotu

Selam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yani🤷 Mayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim 🙁 bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz
Merhaba 3 yıl olmaması zaten bir sorun, yalnızca doktorların tespit ettiği bir sorun yok. Bazen her şeyin ilacı veya çözümü olamayabiliyor. Misal bende cikolata kisti var ve bunun hiç bir çözümü yok. Dua edin ki böyle bir sorununuz yok. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Olumsuz düşünmenin hiçbirimize katkısı yok, iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲

Stresli yaşam var evet canım ama bu kadar etkilemez.Alkol sigara yok geçirilen bir travma vs, vs yok.Doktor doğuştan böyle yapısal yani ne yaparsak yapalım değişmez demişti gerçekten de öyle tüp bebek deneyerek inşallah sağlıklı bir evladım olur.Su an bir an önce başlamak istiyorum bir yandan da korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
Inşallah olumlu sonuç alırsınız. Biz elimizden geleni yapıyoruz geriye tevekkül etmekten başka çaremiz yok malesef. Inşallah bu ay bolca pozitifleri gördüğümüz bir topik olur burası 🌸

Merhaba 3 yıl olmaması zaten bir sorun, yalnızca doktorların tespit ettiği bir sorun yok. Bazen her şeyin ilacı veya çözümü olamayabiliyor. Misal bende cikolata kisti var ve bunun hiç bir çözümü yok. Dua edin ki böyle bir sorununuz yok. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Olumsuz düşünmenin hiçbirimize katkısı yok, iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🤲
3 yıllık evliyim ama daha 1,5 senedir düşünüyoruz...1,5 yıldır doktor doktor geziyorum hicbir sorun bulunamiyor butun testler iyiyse neden olmuyor 🙄 insan ister istemez sorguluyor..Allahim sizede sifa versin insallah siz nerede tedavi oluyorsunuz

Herkese merhaba.bende mayıs ayı başlarında transfer yaptıracağım inşallah🙏🏻.3 yıllık evliyim 2 başarısız aşılamadan sonra tüp bebeğe geçme kararı aldık.eşimde varikosel çıktı ameliyat üzerinden 2.5 yıl geçmesine rağmen hamilelik olmadı.regl günümü bekliyorum 1-2 güne kadar sonrası doktorumda artık😇😇.hepimizden güzel haberler gelir umarım 💓

Inşallah olumlu sonuç alırsınız. Biz elimizden geleni yapıyoruz geriye tevekkül etmekten başka çaremiz yok malesef. Inşallah bu ay bolca pozitifleri gördüğümüz bir topik olur burası 🌸
İnşallah canım.İsteyen herkes bir an evvel bebeğine kavuşsun insallah.Benim transferim temmuz sonuna kalacak gibi canım.Histereskopi olacağım opu dan sonraki adetle sonrasında ki adetle transfer hazırlıkları başlayacak

Merhaba tekrar☺️
Yaşım 29 - 2,buçuk yıllık evliyiz
İlk tüp bebek deneyimimiz
Erkek faktör-azosperm 😢 Eşim tese ameliyatı olucak çıkarsa sperm tüp bebek olucak ,çıkmazsa... 🤷🏻‍♀️

Hakkımızda hayırlısı üzülmek yok bizim gibi bir sürü kişi var Allahın bir sınavı diyoruz ☺️ Olursada O’ndan olmazsa da O’ndan 🤲❤️
Hepimize bu yolda sabırlar umutlar diliyorum 😘

Bende mayıs ayında tedaviye başlayacaktım ama şehirlerarası yasak geldi nasıl olacak bilmiyorum umarım 2 hafta sonra kalkar bu tedbir🙄
Merhaba ben de ikinci kez tedavi olcam inşallah 🙏 bende mayısta düşünüyorum Allah’ın izniyle inşallah annem gelecekti yanıma ama sizin dediğiniz gibi yasaklar gelirse nasıl olcak bilmiyorum 🤷‍♀️ şimdi birde bu stres bastı Allah dua edenin sıkıntıda olanın duasını duyarmış bu mübarek ayda dualarımızı duysun yüce rabbim inşallah 🙏

Merhaba Bende bir aksilik olmazsa Mayis 17 si gibi tedaviye başlayacağım.Bayram sonuna denk gelecek adetim.Daha önce 2 başarısız tüp Bebek denemem var.En son ki denememde 8 haftalık kürtaj oldum Ocak sonu gibi kalbî durdu malasef.Şimdi sil baştan başlayacağız 3.adetimle herhangi bir sorun çıkmazsa.Ama transferim temmuza kalacak, 2 ay rahîm dinlendirme olacak o arada da Histereskopı yapılacak.
Merhaba ben de inşallah mayısta düşünüyorum tedaviye başlayacağız özel olmazsa hangi hastaneye gidiyorsunuz birde neden histereskopi yapılacak size

Merhabaa herkese🙋🏻‍♀️ Geze geze en son mayıs topiğine kadar geldim. Kısmetse ben de artık Mayıs ortası gibi transfer olacağım. Nisan’da bekliyorduk, histeroskopi vs girdi araya mayıs’a kaldı. Nisan topiği baya bereketli, inşallah bu topik de hep pozitif haberleri aldığımız bir topik olur 🌼
Yaşım 33, ilk deneme, amh düşüklüğü, daha önce doğal bit hamileliğim var ama düşük oldu. Dondurulmuş transfer olacak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😁🤗

Mayıs topiği yoktu iyi olmuş nasipse benimde 1 ile 4 mayıs arasında herşey yolunda giderse trasferim olacak gibi duruyor şuanda adet olmayı bekliyorum bugün yada yarın adet olurum inşallah 🤗 sizin içinde hayırlısı olsun inşallah 🤲
Adet oldunuz mu? Transfer hazırlığına başladınız mı merak ettim

Merhaba ben de inşallah mayısta düşünüyorum tedaviye başlayacağız özel olmazsa hangi hastaneye gidiyorsunuz birde neden histereskopi yapılacak size
Merhaba.Ankara Memorial de tedavi görüyorum.Daha önceden başarısız denemem ve kürtajim olduğu için her ihtimale karşı Histereskopı yapılacak

Tabiki canım :)

~Tüp bebek yaptırma sebebini : sonuca hemen ulaşmak (dileğimiz), tek tüp tıkalı.
~Yaşını: 35
~kaç yıl denedikledini: 1
~daha önce aşılama ve herhangi bir düşük yaşayıp yaşamadıklarını: hayır
~Kaçıncı tüp bebek denemesinde olduğunu: ilk
~Yaptıracağı tüp bebek yöntemini (uzun periyod-kısa periyod): Kısa- IVF
~Transfer aşamasında taze mi yoksa dondurulmuş embiryo mu: Taze
Doktor kim canım

Selam kizlar bende nisanda asilama yaptirdim tutmadi tup bebek yolu gözüktü 3 senelik evliyim ne esimde ne bende hicbir sorun yokken olmuyor en kotusude bu...sebebi yok yani🤷 Mayıs ayinda kontrole gidecegim ankara bahçeciye tüp bebekte tutmayacak diyr cok korkuyorum ve çok karamsarim 🙁 bazen çok isyan ediyorum elimde degil sebebi olsa sebebinden olmuyor dersin ilac kullanirsin ama sebepsiz daha kotu
Tüp bebek öncesinde eşiniz ve kendiniz için kromozom analiz testi (genetik) yaptırdınız mı ?

Merhabaa herkese🙋🏻‍♀️ Geze geze en son mayıs topiğine kadar geldim. Kısmetse ben de artık Mayıs ortası gibi transfer olacağım. Nisan’da bekliyorduk, histeroskopi vs girdi araya mayıs’a kaldı. Nisan topiği baya bereketli, inşallah bu topik de hep pozitif haberleri aldığımız bir topik olur 🌼
Yaşım 33, ilk deneme, amh düşüklüğü, daha önce doğal bit hamileliğim var ama düşük oldu. Dondurulmuş transfer olacak. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😁🤗
Hangi doktor da tedavi gördün canım. Kaç embriyo dondıruldu?

kızlar merhabalar opu rahim dinledirme derken ocak ayından beridir topiklerdeyim nisanın 16 ında trasferim olacaktı progestanı yanlış günde başladığım için iptal oldu :/ şimdi adetimi bekliyorum.tahmini 28 nsan gözüküyor ve öyle olunca tam da ramazan bayramına den geliyor transfer günü.ramazan bayramında tüp bebek bölümleri çalışıyordur di mi?bilginiz var mı? birde bayramda şehirler arası izin olur di mi hastanede randevu olacak sonuçta

Merhaba ben de ikinci kez tedavi olcam inşallah 🙏 bende mayısta düşünüyorum Allah’ın izniyle inşallah annem gelecekti yanıma ama sizin dediğiniz gibi yasaklar gelirse nasıl olcak bilmiyorum 🤷‍♀️ şimdi birde bu stres bastı Allah dua edenin sıkıntıda olanın duasını duyarmış bu mübarek ayda dualarımızı duysun yüce rabbim inşallah 🙏
Amin inşallah mübarek ayın günlerin yüzü suyu hürmetine kimin gönlünde ne var ise Allah hepsini kabul etsin🤲 Bizim tedavimiz 1 ay daha ertelendi histereskopi olmuştum doktor 2 adet geçmesini bekleyelim daha iyi sonuç alacağımızı düşünüyorum dedi. Umarım o zamana kadar da yasaklar kalkar. Gerçi şehirlerarası otobüs uçak vs kapsamıyormuş zaten umarım siz başlayabilirsiniz.

Back