Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Çok heyecanlı hayırlı haberlerinizi alırız inşallah idrar sıkışık gidiliyor ya transferden sonra ne kadar o sekilde bekletiyorlar saatlerce bekleyemeyebilirim ben idrar sıkışık zor biraz
Vallahş alta sürgü falan veriyorlarsa ben kalkmadan yattığım yerden yaparım ama bende sizin gibi tutamayanlardanım.normalde mardin den Diyarbakıra gidene kadar her zaman çişim gelir sıkışırım arabada merkeze girdiğim gibi önce hemen tuvalete giderim bu sefer de gitmeden ibşallah hayırlısı ile transfer olurum. Okuduğum şeyler var transferden çıkıp 5 dk sonra tuvakte giden de var ama yarım saat 1 saat sonra gidende yaşayıp deneyimleyeceğiz

Biz çekirdek ailelerle dipdibe olduğumuz için biliyorlar ama hislerimizi anladıklarını sanmıyorum iyiki burası var diorum o yüzden eşim bile anlamıo bazen Karantinaya ben de çok seviniyorum ne yalan söliim meraklı akrabalardan uzak

Merhaba kızlar. Benim de dondurulmuş embriyo transferim yarin olacak. 2.denemem ve umuyorum ki olumlu sonuç olsun sağlıkla son deneme olsun:) 2.denemede bile kendimi bu kadar psikolojik olarak yorgun hissederken 8.denemede oldu, 13.denemede oldu diyenlerin önünde saygıyla eğiliyorum:) Hele ki bu kadar yoğun çalışırken araya sıkıştırmaya çalışıyorum. Bu gece nöbetçiyim ve sabah 9da hastanede olup transferim yapılacak. Hayat çok yorucu
Hepimize güzel sonuçlar nasip etsin Allahım.

Allah kolaylıklar versin İleride bebişiniz olduğunda ne kadar güçlü bir anne olacağınızı görebiliyorum şimdiden o kadar çalışmanın üzerine transfere gireceksiniz bol şanslar moralinizi yüksek tutun

Çok teşekkür ederim. Moral oldunuz ♡ Hepimizin yüzü bu ay sonunda gülsün inşallah

Hanımlar iyi günler,
Benim dun donmus transferim gerçekleşti (5. gun embriyosu ve 3. denememiz). Benim sorum su transferden sonra oruç tutanlar tutmaya devam etti mi? Dun ve bugun ilk günler diye niyetlenmedim ben. Yurtdisindayim doktor da pek anlamadı yemek degil su onemli su ic susadıkça dedi su icince cogu dinde oruç bozulmuyor bizimkini de öyle sandı sanırım. Siz napıyorsunuz, Turkiyedeki doktorlar bu konu da ne diyor acaba merak ediyorum. epi topu ramazanın bitmesine 5 gun kaldi bi yanim tut diyor bir yanim da bu 3.deneme diye korkuyor.

normaldir o zaman ikimizinki de doktorları uyguladıkları yöntemler farklı olabiliyor. Normalde pazar çağıraktı da pazar çalışmıyorlar ondan da çağırmış olabilir
Canım bana da mesaj attı hemşire sonuçların çıktı hiç bi sorun yok dedi... yani yüksek olması sorun falan değil aksine daha bile çok yükselicek ilerleyen günlerde :)

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim raporlu olduğu halde 7000 lira hastaneye 2000 lira başlangıç ilaçlar için ve sonrasındaki doktor muayenesi ve kan tahlilleri için hep ücret ödedim maddi manevi çok zorlu bir süreç geçirdim

Bunu söylemek bana düşmez ama bence tutmayın hamileler tutmuyor ve belki şuan hamilesiniz bol sıvı almanız lazım en ufak ihtimal bile düşürecekse bunu yapmamak lazım bence

Canım bana da mesaj attı hemşire sonuçların çıktı hiç bi sorun yok dedi... yani yüksek olması sorun falan değil aksine daha bile çok yükselicek ilerleyen günlerde :)
Süper olsun yine de iyisin diye duymak iyi geliyor insana ben biraz pimpirikliyim doktordan duymadan iyi olamıyorum bilsem bile

Bende orda yaptırdım ilaçlar baya tutuyor

Çok heyecanlı hayırlı haberlerinizi alırız inşallah idrar sıkışık gidiliyor ya transferden sonra ne kadar o sekilde bekletiyorlar saatlerce bekleyemeyebilirim ben idrar sıkışık zor biraz
Transferden sonra yarım saat daha oyle bekliyorsun sonra çıkabiliyorsun ben transfer öncesi tutamadım 2 defa ciktim heyecandan heralde son yarım işlemden once su içtim tekrar baktılar ultrasonla oyle bekledim yani işlem öncesi ve sonrası 1 saat tutuyorsun

Merhabalar güzel insanlar :) Atakent acıbademde başlayacağız inşallah ablamda orada oldu geçen sene . Adet olmayı bekliyorum 32 gün felan oldu son adetimin üstüne yani bu hafta adet olurum gibi. 22 yaşındayım tüplerde sıkıntı var ve pcos var. 2 senelik evliyim aşılama gerek duyulmadı hiçbir gebelik geçirmedim. Benimle aynı hastanede başlayacak gaemı :)

Canim ben tutmuyorum çünkü iğnelere devam ediyorum dışarıdan vücuda bisey giriyor diye sayılmaz dediler bilmiyorum şu mübarek günlerde Allah hayırlı sonuçlar versin bu güne kadar hiç aksatmadan tuttum bu sene böyle oldu kendi insiyatifine gore sende tut yada tutma borçlu olursun sonra telafi edersin

Aynen bende öyle beklerken dayanamadım gittim WC sonra yine bol su içtim sonra odaya aldılar ölçüm yaptılar tamam dediler yarım saatten fazla odada durunca hemşireyi çağırdım yok dedim dayanamıyorum elime bardak verdi 1 bardaktan fazla yapmayın yada yarım bardak daha fazla yapabilirsiniz bacaklarınızı geri kasın durdurun dedi odada dört döndüm gelip götürsünler artık da bitsin bu çile diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…