- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
İlk 1 dkda çıktı evet ama baya silikti 2 3 dk sonra belirginleşti biraz dahaİlk 5 dakikada mı çıktı benimkiler kuruyunca çıkıyor henüz inşallah bir kaç güne bende hemen görürüm o silik çizgiyi Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende çatlama iğnesi olmadı canimTransferden önce çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Onlarda beta olduğu için çıkabiliyormuş.. inşallah erken tutunmadır ama sizin, heyecanlı olacak beklemek
Evet ben 5 sene dondurma ücreti ödedimDeğil sanırım ama dondurma maliyeti ayrı oluyormuş senelik verilen miktar ayrı oluyormuş. Yani sadece 1 aylık için bile dondursak aynı parayı vericez 1 sene için de dondursak.
normaldir o zaman ikimizinki deBenim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer
Hayırlı olsun o zaman, görünüyor testteBende çatlama iğnesi olmadı canim
Foliküllerime isim koydum ben ve kızlar diye takılıyoruz tüm gün konuşuyorum onlarla hahah kafayı yemezsem iyidirBenim 947 çıktı ama aramadılar dozum da 250 250 ydi yarından itibaren 150 150 vurulucam ben de intrnette okuduğum kadarıyla yükselmesi gerekiyomuş foliküller büyüdükçe yükseliyormuş değer
Aynen canım o yüzden olabilir beni de bi daha salı görecekmiş doktor bakalım hayırlısı :)normaldir o zaman ikimizinki dedoktorları uyguladıkları yöntemler farklı olabiliyor. Normalde pazar çağıraktı da pazar çalışmıyorlar ondan da çağırmış olabilir
Foliküllerime isim koydum ben ve kızlar diye takılıyoruz tüm gün konuşuyorum onlarla hahah kafayı yemezsem iyidir
Yok yapmadım dondurulmuşlarla transfer olmuştum zaten öncesinde de çatlatma iğnesi yapmadım. İnşallah dediğiniz gibidir hayırlısı artık oldukça heyecanlı vallahiTransferden önce çatlatma iğnesi yapmış mıydınız? Onlarda beta olduğu için çıkabiliyormuş.. inşallah erken tutunmadır ama sizin, heyecanlı olacak beklemek
Size transfer edilen Embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı?Yok yapmadım dondurulmuşlarla transfer olmuştum zaten öncesinde de çatlatma iğnesi yapmadım. İnşallah dediğiniz gibidir hayırlısı artık oldukça heyecanlı vallahi
Ay inşallah kızımda 6.gun kan verdiğimde 700 kusur çıkmıştı ama bunda yasak falan var gidemiyorum bir yereHayırlı olsun o zaman, görünüyor testtekanda da güzel değerler alırsın inşallah
3. Gün embriyosu 1.kalite 10 hücreli diğeride aynı ama o 8 hücreliSize transfer edilen Embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı?
3 embriyo vardı cozunurken 1i bozuldu. Diğerleri için de çok iyi dediler. Ama mesela şu an kızım 25 aylık o orta kaliteydiSize transfer edilen Embriyo kalitesi hakkında bilginiz var mı?
Tebrikler inşallah bizde ilk dakikadan görebiliriz o ikinci çizgiyiİlk 1 dkda çıktı evet ama baya silikti 2 3 dk sonra belirginleşti biraz daha
Allah bağışlasın, demek belli olmuyor kalite vs3 embriyo vardı cozunurken 1i bozuldu. Diğerleri için de çok iyi dediler. Ama mesela şu an kızım 25 aylık o orta kaliteydi
Öğreneceksin inşallah merak etme. Ben şimdiye kadar 5 embriyo transferi oldum hepsi tuttu ama devamı gelmedi 2 tanesinin. Bir kızım oldu şimdi de 2 tane konuldu bekliyorum. Dogurmadan sağlıkla sevinemiyorumTebrikler inşallah bizde ilk dakikadan görebiliriz o ikinci çizgiyi
Aynen. İlk transferinde en iyi kalitede embriyo kullanıldı. Onun kalbi durdu mesela. Diğerleri hep onun altındaydi kalite olarakAllah bağışlasın, demek belli olmuyor kalite vs
Benimde ikinci transferim ilk seferde de tuttu fakat 8.haftada düşük yaptım çok kanamam vardı o yüzden şimdi test için acele edip heyecanlanıyorum ama keseyi bebeği kalp atışını görmek için acele etmemeyi düşünüyorum ilkinde çok fazla doktor gezdik bunda daha temkinli olurum inşallah önce bi sağlıkla tutunmuş olsunlarda inşallah. Allah bağışlasın kızınızıÖğreneceksin inşallah merak etme. Ben şimdiye kadar 5 embriyo transferi oldum hepsi tuttu ama devamı gelmedi 2 tanesinin. Bir kızım oldu şimdi de 2 tane konuldu bekliyorum. Dogurmadan sağlıkla sevinemiyorum
Gerçekten öyleymiş bende yaşadım hayal kırıklığı tam bir yıkım oluyor Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAllah sağlıkla doğum nasip etsin, eskiden hep hamile kalayım diye dua ederdim artık tek dileğim sağlıkla doğması. Çok zor çünkü hayal kırıklığı. Kimse yaşamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?