Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun , ne güzel bir duygu . Darısı başımıza inşallah

Hayırlı olsun , ne güzel bir duygu . Darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim inşallah kanda da sağlıkla görebilirim. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah teker teker gebelik haberlerimizi veririz. sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah

sen baya cesaretlisin ben yapamam günüm dolsada yapmıcam korkuyorum olumsuz olursa yada ne bilim gidip kan testi yaptircam kararsizim, tedirginim asiri bugun içtiğim folik asidin üzerinde benekler oldugunu farkettim baya bi panikledim üretici firmayı aradım aldırdığı eczeneye aradım tanıdık başka bi eczaci vardi ona sordum neler neler 17 sini beklicem dr umda bayram tatilinde Amerikada olcakmiş onu bile taktim kafaya umarım 17 sinde turkiye de olur

E2 testi biraz yüksek çıktı galiba doktorum aradı yarın tekrar kontrole çağırdı

Bende çok korkuyorum bazen de çok heyecanlanıyorum ruh halim aşırı gel gitli folikasitte sorun çıkmadı dimi normalmiymiş öyle olması? Ben transfer hazırlığındayken 20 tane gebelik testi almıştım durup durup yapıyorum bugün transfer gününü saymazsak 4.gün testlerimin hiç biri ilk 5 dakikada ikinci çizgiyi göstermedi olsun meraktan ölücem

Günaydın :) Benim de transferim yarın :) ikimize de bol şans :) Umarım hamile kalıp sağlıkla doğururuz :)

Hayırlı olsun benim henüz OPU olmadı aslında gün olarak çok farklı değiliz ama aramızda sanki yıllar var gibi geçmiyor günler
Benim opu martta oldu yumurta boyutlarına takılma 21 tane folükül vardı benim toplama günü 18 yumurta toplandı 11 i kaliteli çıktı en son kontrolümde 14 tanesi 16 mm Di 7 tanesi 19 20 mm arası idi haftaya daha çok var sayıya da takılma 2 tanede 5.gün dondurduk çok şükür

Hayırlı olsun canımmm tedavi sürecin nasıl oldu. İğne ve fitile ne zaman başladın ben estrofemin 7.günündeyim yarın kontrolum var
Estrofemi 12 gün kullandım ben
İlk 4 gün günde 2 tane
4 gün günde 3 tane
Sonraki 4 gün ve hala günde 4 tane alıyorum
13.gün Rahim kalınlığı kontrolüm oldu pazartesi yani 11mm olmuştu direk iğne ve fitil başladım hala kullanıyorum işte bakalım bugün aldığımız progestan sonucuna göre de yarın transfer saati alıcam inşallah senin de herşey yolunda gider yarın haber edersin

Canım cok guzel anlatmıssın bana ilk 4gün 1 tane diğer 4 gün 2 tane verdi. Yarın arttırıcak büyük ihtimalle tabii haberleşelim ben de sonra ki süreci merak ediyorum henüz tahlil de istemedi son günler isteyecek sanırım insallah yarın hayırlı güzel geçer transferin

Yaaaaa ne güzel beraber bekleriz ve inşallah ikimizde pozitifi görürüz saat verildi mi
Evet 11:00 de orada olacağız. Transfer 13:00 de yapılacak :) Benim bu 2. transferim. İlki 2 ay önce oldu ve maalesef negatif sonuçlandı. Ama yine de heyecanlıyım :)

Ben de 1 mayısta transfer oldum ben de dayanamadım az önce yaptım çıktı silik çizgi. İlk kızımda da yapmıştım çıkmıştı. İnşallah sağlıkla gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…