- 9 Temmuz 2008
- 1.855
- 2.529
- 658
- Konu Sahibi Sade frappe
-
Hayırlı olsun , ne güzel bir duyguArkadaşlar çok saçma bi durum oldu bu ne derece mantıklı bilemiyorum ama paylaşmak istedim. Ben 3 mayısta transfer oldum 4 mayıstan itibaren hergün test yaptım bide normal erken gebelik filan değil yani transferin 1.günü haricindeki tüm testler ilk 5 dakikada değil kuruyunca belirginleşti. İlk 5 dakika haricindeki çıkan sonuçların dikkate alınmaması gerektiğini biliyorum oyüzden bu sonuçları ciddiye almıyorum. fakat arka arkaya aynı sonucu görünce paylaşmak istedim bana da hatıra kalsın diye yazıyorum. İlk 5 dakikada görebileceğim ikinci çizgiyi hasretle bekliyorum.
Benim dondurttuğum klinikte 1200 TL idi yıllık.Kızlar 18 embriyodan 17si 4. Güne gelmiş, dondurulacak bugün hepsi. Dondurma ücreti ortalama ne kadar oluyor bilginiz var mı?
Teşekkür ederim inşallah kanda da sağlıkla görebilirim. Rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın inşallah teker teker gebelik haberlerimizi veririz. sizinde yüzünüzü güldürsün inşallahHayırlı olsun , ne güzel bir duygu. Darısı başımıza inşallah
Hastaneden hastaneye değişir sanırım ama 2500-3000 tl gibi birşey olabilirKızlar 18 embriyodan 17si 4. Güne gelmiş, dondurulacak bugün hepsi. Dondurma ücreti ortalama ne kadar oluyor bilginiz var mı?
sen baya cesaretlisinAyy ben böyle duyunca çok heyecanlanıyorum sık sık değişken ruh halindeyim mutsuz mutlu heyecanlı kötümserhatta bugün evde baya bi gebelik testi var çıkmıcağını bile bile yaptım terapi gibi oluyor bana hem daha 3.günüm hem normal gebelik testi ama işte niyeyse yapıyorum yani kaçıncı gün embriyosu sizin
E2 testi biraz yüksek çıktı galiba doktorum aradı yarın tekrar kontrole çağırdıBenim de bugündü kontrolüm sizinle aynı ilerliyoruz benim de toplam 11 yumurta saydı bunlardan 7-8 tanesi olgunlaşır dedi bana da cetrodit ve merional başlattı siizn gibi kan alındı ve salı tekrar kontrole çağırdı bana da perşembe ya da cuma OPU dendi
Bende çok korkuyorum bazen de çok heyecanlanıyorum ruh halim aşırı gel gitlisen baya cesaretlisinben yapamam günüm dolsada yapmıcam korkuyorum olumsuz olursa yada ne bilim gidip kan testi yaptircam kararsizim, tedirginim asiri bugun içtiğim folik asidin üzerinde benekler oldugunu farkettim baya bi panikledim üretici firmayı aradım aldırdığı eczeneye aradım tanıdık başka bi eczaci vardi ona sordum neler neler 17 sini beklicem dr umda bayram tatilinde Amerikada olcakmiş onu bile taktim kafaya umarım 17 sinde turkiye de olur
Günaydın kızlar şimdi iğnemi attım fitilimi attım size yazayım dedim 13:30 da gidip kan vericem progestan değerim için sonra da nasipse yarın için saat alıcam çok heycanlıyım yani Rabbim inşallah bu mübarek günlerde kucağımızı doldursunvar mı benim gibi yarın transfer olacak bende arkadaş bulayım yanıma hepinizle test günü beklemek harika olacak
Benim opu martta oldu yumurta boyutlarına takılma 21 tane folükül vardı benim toplama günü 18 yumurta toplandı 11 i kaliteli çıktı en son kontrolümde 14 tanesi 16 mm Di 7 tanesi 19 20 mm arası idi haftaya daha çok var sayıya da takılma 2 tanede 5.gün dondurduk çok şükürHayırlı olsunbenim henüz OPU olmadı aslında gün olarak çok farklı değiliz ama aramızda sanki yıllar var gibi geçmiyor günler
Estrofemi 12 gün kullandım benHayırlı olsun canımmmtedavi sürecin nasıl oldu. İğne ve fitile ne zaman başladın ben estrofemin 7.günündeyim yarın kontrolum var
Yaaaaa ne güzel beraber bekleriz ve inşallah ikimizde pozitifi görürüzGünaydın :) Benim de transferim yarın :) ikimize de bol şans :) Umarım hamile kalıp sağlıkla doğururuz :)
Canım cok guzel anlatmıssınEstrofemi 12 gün kullandım ben
İlk 4 gün günde 2 tane
4 gün günde 3 tane
Sonraki 4 gün ve hala günde 4 tane alıyorum
13.gün Rahim kalınlığı kontrolüm oldu pazartesi yani 11mm olmuştu direk iğne ve fitil başladım hala kullanıyorum işte bakalım bugün aldığımız progestan sonucuna göre de yarın transfer saati alıcaminşallah senin de herşey yolunda gider yarın haber edersin
Embriyo başına değil dimi?Hastaneden hastaneye değişir sanırım ama 2500-3000 tl gibi birşey olabilir
Benim dondurdugum merkezde 20 taneye kadar 2000 TL yıllıkKızlar 18 embriyodan 17si 4. Güne gelmiş, dondurulacak bugün hepsi. Dondurma ücreti ortalama ne kadar oluyor bilginiz var mı?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar içinBenim dondurdugum merkezde 20 taneye kadar 2000 TL yıllık
Evet 11:00 de orada olacağız. Transfer 13:00 de yapılacak :) Benim bu 2. transferim. İlki 2 ay önce oldu ve maalesef negatif sonuçlandı. Ama yine de heyecanlıyım :)Yaaaaa ne güzel beraber bekleriz ve inşallah ikimizde pozitifi görürüzsaat verildi mi
2 gün var aramızda belirtiniz varmı?Ben de 1 mayısta transfer oldum kızlar. 13 mayıs test gunum
Ben de 1 mayısta transfer oldum ben de dayanamadım az önce yaptım çıktı silik çizgi. İlk kızımda da yapmıştım çıkmıştı. İnşallah sağlıkla gelirlerArkadaşlar çok saçma bi durum oldu bu ne derece mantıklı bilemiyorum ama paylaşmak istedim. Ben 3 mayısta transfer oldum 4 mayıstan itibaren hergün test yaptım bide normal erken gebelik filan değil yani transferin 1.günü haricindeki tüm testler ilk 5 dakikada değil kuruyunca belirginleşti. İlk 5 dakika haricindeki çıkan sonuçların dikkate alınmaması gerektiğini biliyorum oyüzden bu sonuçları ciddiye almıyorum. fakat arka arkaya aynı sonucu görünce paylaşmak istedim bana da hatıra kalsın diye yazıyorum. İlk 5 dakikada görebileceğim ikinci çizgiyi hasretle bekliyorum.
Ara ara batmalar oluyor kasiklarimda. Başka da bir şey yok.2 gün var aramızda belirtiniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?